2019-07-30 3931 浏览
见汇丰卡有优惠,一行三人去试下新野,心抱住「唔荒好得去边」既心态,又见咁多人写呢间餐厅唔好食,一上到去,见到个场咁细既,心知不妙,算喇!六折wo,仲想点!点知原来有惊喜喔!食物算系应有尽有!你谂到既,餐厅都有提供,款式唔多,但岀奇地好食,呢d系咪叫做贵精不贵多,有一个主菜选择,听服务员讲,叫左先,之后可以慢慢享受我既晚餐,我见好多人都点牛柳,而我就点左香煎大虾,之后就慢慢享受我既dinner,即开生蚝细细只,但有鲜味!沙律既好,个人会比较钟意头盘仔,细细碟,几精致,几好味,可以食到唔同既食物,热食都有十几款,唔错,以为得个主菜,无热食,原来有嫁wo,呢d咪叫惊喜啰!大虾系新鲜,唔系「霉」左个只,正!睇得出餐厅系用心制作,唔系hea你个种!又唔系好似人家咁讲到咁,心谂「果然唔亲身黎试下,你系唔知真伏定假伏!好彩自己无拣错,食到间好既!」甜品好精致,好味,有不同种类既蛋糕,细细件咁,至啱我呢种怕甜又口痕既女仔!食到一半到,因为我地系用汇丰卡优惠,所以有个雪耳花胶糖水,好味,唔会太甜,值得一提既系,食到咁上下,服务员会问下我地既意见,话睇下有咩需要改善wo,唔错,有service,服务员都几
甜品好精致,好味,有不同种类既蛋糕,细细件咁,至啱我呢种怕甜又口痕既女仔!食到一半到,因为我地系用汇丰卡优惠,所以有个雪耳花胶糖水,好味,唔会太甜,值得一提既系,食到咁上下,服务员会问下我地既意见,话睇下有咩需要改善wo,唔错,有service,服务员都几用心,值得一赞!
2019-07-29
用餐优惠