2021-04-17
聽朋友講康城開左the point, 成日聽日講要無限輪迴咁搭地鐵先入到去, 就即管入去試一試呢間先放工搭地鐵入,快喎 兩班有一班係康城車,入到個商場嚇一跳,好大,比起兩年前入過一次黎得間快餐店簡直天淵之別。行下睇下野,the point位置喺主要行人道,算易搵安排坐卡位,卡位好闊落,應該每邊可以坐3個人,不過疫情關係,2人坐哂成張卡位,舒服叫左佢個套餐348蚊,有2個前菜,2個main,2杯飲品三文魚配茴香頭沙律上枱既時候,感覺好靚啊。份量都唔細,可以分到兩個人一齊食,味道少少酸味,好開胃喎。而且三文魚份量都多,其實好少見starter有呢個份量。沙律菜好新鮮,乾身既,種類唔算多,但配三文魚唔錯M5澳洲和牛西冷老婆唔食太生,所以叫左7成,切開見紅但無血水,合格。肉質夠淋身,外層好香,口感少少脆,包住入面既肉汁。而且size幾大,可以分埋比老婆都夠食。呢個值得推薦蘋果茶細杯唔甜,無咩特別,不過擺盤幾靚總括黎講,加1後400蚊內兩個人既晚餐已經包括前茶飲品,而且味道唔錯,感覺非常好睇返menu其他既pizza, spaghetti, 都幾多唔同種類選擇,就算二人晚餐選擇都多,下次可以再試
叫左佢個套餐348蚊,有2個前菜,2個main,2杯飲品
三文魚配茴香頭沙律
前菜沙律
M5澳洲和牛西冷
澳洲西冷
澳洲西冷
蘋果茶
蘋果茶
細杯唔甜,無咩特別,不過擺盤幾靚
睇返menu其他既pizza, spaghetti, 都幾多唔同種類選擇,就算二人晚餐選擇都多,下次可以再試唔同既野