2015-10-02 2312 浏览
朋友介绍尼到佐敦试呢间无烟火锅-尚鲜火锅海鲜料理, 地点好清晰啦幸福商业大厦1楼,系SEVEN望过对面马路就会见到.虽然打边炉嘅味道比烧野食轻,但系呢啲野可免则免啦呢间店面积吾大,不过每张枱位置好宽敞,我地总共5位,俾左张圆枱我地可以好舒服咁用餐我地点左虫草花花胶炖鸡脚汤及4款刺身先到嘅。。当然系刺身啦呢到嘅刺身新鲜,好鲜甜爽口特别推介 圣子刺身为保持新鲜,你可以尼前早两日打电话尼Book定食哂刺身马上就出个汤个汤包括有虫草花,花胶(够滑有咬口),鸡脚,猪骨同埋瘦肉,个汤底咁足料.绝对香甜,连男士都饮到两碗侍应加入清汤为我地准备开始打边炉火锅配料我地叫左特尚手切牛,鲜炸响铃,蟹皇饺$88,午餐肉,生菜呢碟牛比较少筋,所以口感好好,好软。而且配搭芝麻酱可以提升牛肉香味,超赞呢到嘅响铃系即叫即炸, 好香脆 蟹皇饺有6只 饺子皮不厚,满满饀料,蟹味浓郁呢一餐真系好满足,水果结尾。吾好睇小 里面有3种水果(青苹果 哈蜜瓜 梨)希望能够保持食物质素
朋友介绍尼到佐敦试呢间无烟火锅尚鲜火锅海鲜料理, 地点好清晰啦幸福商业大厦1楼,系SEVEN望过对面马路就会见到.虽然打边炉嘅味道比烧野食轻,但系呢啲野可免则免啦

我地点左虫草花花胶炖鸡脚汤及4款刺身
先到嘅。。当然系刺身
𫠒红鱼刺身
生虾刺身
圣子刺身
象拔刺身
呢到嘅刺身新鲜,好鲜甜爽口
特别推介 圣子刺身

为保持新鲜,你可以尼前早两日打电话尼Book定

食哂刺身马上就出个汤
侍应加入清汤为我地准备开始打边炉
鲜炸响铃

呢到嘅响铃系即叫即炸, 好香脆
蟹皇饺有6只 饺子皮不厚,满满饀料,蟹味浓郁

希望能够保持食物质素
题外话/补充资料: 一直忘记提及呢到嘅侍应,服务好好,好贴心
2015-09-23
鲜炸响铃