餐厅: 紫竹林素食
资讯:

最值得赞的手工素饺,冬菇味及胡椒粉味浓,馅靓好食好滋味,皮很薄比较易穿。  比4分,但很可惜我唔记得影相  D汤都好好味,运气好,会食到有益的红菜头萝卜。其他食物都是一般般 但都会想再黎试其他野食   *O*  老板同老板娘都好好 好亲切  笑容都好暖好真切  好多野自己手工整   会感受到一份情系食物入面!  5星!环境我比3分,地方都算干净,食物仿似的像真度好高, 紫竹林系一间有心经营的餐厅,材料新鲜值得一试。住观塘的你  诚意推介黎试下喔~~! !

D汤都好好味,运气好,会食到有益的红菜头萝卜。

其他食物都是一般般 但都会想再黎试其他野食   *O*

住观塘的你  诚意推介黎试下喔~~! !
2019-03-01
等候时间
15 分钟 (堂食)
  • 手工素饺