餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2023-11-07 91 浏览
Order左d咩?三哥黑蒜油味噌汤米线 $48​一个字….怪,唔讲都唔知个汤底系黑蒜油味噌汤,首先汤底好咸,食唔到味噌汤味,其次米线同个汤唔夹,米线唔索汤汁,食既时候,汤同米线系完全分开2样野黎,然后个流心蛋系有极微量既流心,呢个价钱算合格啦(因为系一只全蛋,唔系比半只你),如果要同日本拉面个只比就冇可能,材料几丰富,有腩卷、白菜、金菇、溏心蛋(个腩卷好食)​总结:试过就算(唔好味揾Jeffrey咁靓仔黎代言都冇用)​以下评分最多五粒🌟​抵食程度:0粒(唔好味既野一律唔抵食)​环境&服务:🌟粒(环境正常,但问阿姐攞热水,叫我自己出去拎,我心谂:阿姐,我自己一支公食,野食又送到黎,我点行开去拎水?😑)
Order左d咩?
三哥黑蒜油味噌汤米线 $48

总结:试过就算(唔好味揾Jeffrey咁靓仔黎代言都冇用)

以下评分最多五粒🌟

抵食程度:0粒(唔好味既野一律唔抵食)