#石門 #入麵 Happy Friday! 出去食個lunch😂#回味醬骨架 配#麻香醬撈麵 個撈麵比以前好食咗,麵底唔會太快乾,麻香醬夠多又唔會太稀,味道似唔辣嘅擔擔麵湯底,因為花生醬味都幾出,好味😋骨架,就咁睇,以為係面點王嘅骨架,不過其他味道又唔係,少少五香味,炆豬肉嘅味道,同時豬味好濃,肉質都好嫩,肥膏又夠多🤣不過同心儀對象就唔好叫呢個,因為要暴力拆骨,朋友話我食到好似麻甩佬🤣佢仲有半隻#醬油蛋 好好味😍另一個係#蒙古風味牛仔肉 配#麻辣湯麵 #小辣 我分別試咗一啖😄 #牛仔肉 好大鬆肉粉味,厚度適中,燒到側邊有少少脆,都ok😆麻辣麵呢,我食得太少,淨係食到辣味,所以不能作準🤣餐飲可以揀#珍奶 同#白桃綠茶 😢好感動,唔使再俾幾十雞去買野飲,不過杯珍奶嘅奶茶好一般台式奶茶味,奶味重,而茶有少少澀,珍珠就好好味,煙煙韌韌,甜甜地😍#vinainshekmun #vinafood #fusioncusinie #taiwanesecuisine #taiwanfood #taiwancafe #bubbletea #peachgreentea #noodles #soysaucee

佢仲有半隻#醬油蛋 好好味😍

麻辣麵呢,我食得太少,淨係食到辣味,所以不能作準🤣

#vinainshekmun #vinafood #fusioncusinie #taiwanesecuisine #taiwanfood #taiwancafe #bubbletea #peachgreentea #noodles #soysauceegg #石門黃店 #foodporn #foodie #hkfoodie #f4follow #f4f #likesforlike #l4l #l4likes
白桃綠茶,珍珠奶茶走冰微糖
蒙古風味牛仔肉+麻辣湯面小辣
回味醬骨架+麻香醬撈麵