2015-09-09 4335 浏览
又一城既餐厅一到食饭时间真系好。多。人!去完城大做野,一个人想食个安静的午餐,即刻谂起simplylife o个d "室外"台,有阳光晒落黎o个d呢,谂下谂下就行左上去。等左十分钟,果然俾我坐到最后一张"室外"台 后面等紧o个位女士即刻好不满,依依不舍地望住我张台行左入去"室内"位。。。决定食个饱少少既lunch,所以要哂appetizer, main & drink。沙律系丰富既,有椰菜花西兰花洋葱甘荀丝罗马生菜,再加埋一片我成日觉得太硬既面包,不过个牛油好味既。main要左sausage tagliatelle,handmade既pasta系好食d既,不过个sausage/meatball略嫌太咸,个蕃茄汁又单调左少少咁,不过环境搭够啦,有sunshine既lunch就乜都好味d!daily drink系有几片橙既ice tea,上次食好似都系,唔知几耐转一次架呢佢见我得一个人,我饮完杯野之后咁岩要用电话覆埋几个email,佢都冇做好多小动作赶我走,算系咁啦
又一城既餐厅一到食饭时间真系好。多。人!
等左十分钟,果然俾我坐到最后一张"室外"台

2015-08-17
等候时间
10 分钟 (堂食)