2020-01-15 423 浏览
一个休闲嘅下午,一定要环境舒适,食物出色今日路经铜锣湾,上OpenRice 搜寻下,原来附近有间Lady M, 仲要系唯一一间有热食供应今次叫咗牛油果🥑芘蒿,士多啤梨蛋糕🍰,热cappuccino, 热抹茶latte 首先,牛油果🥑够晒软熟,啖啖牛油果味,同出边一般嘅餐厅唔同,有啲比较生,又有啲比较硬呢度就十分好味😋Bagel上面铺满满系成个牛油果片,成个口都放唔晒,非常满足个摆盘十分精美,有沙律苗,配上不同的花瓣,再配上番石榴果实,味道清甜,又清新,成个下午fresh晒甜品方面,士多啤梨蛋糕,非常新鲜,海棉蛋糕,好软熟,比起其他分店更加新鲜🍰叫得做下午茶,就一定要饮咖啡,好似叫咗杯cappuccino,上面配左少量朱古力粉,睇得出嘅用心,虽然咖啡味一般,但系感觉好relax
一个休闲嘅下午,一定要环境舒适,食物出色

牛油果🥑bagel

呢度就十分好味😋