2018-07-10 5449 浏览
旺角简直系朋友聚脚胜地,呢日朋友们揾到间集蒸锅、火锅同放题于一身既餐厅😍👁‍🗨 任饮任食放题(两小时)💲价钱根据日子时段套餐有所变动(入座计)日子时段套餐组合太多,价钱未能够尽列👉🏻👈🏻我地夜晚黎食拣左特选美国牛肉套餐,再加左三十蚊要个冲绳海鲜清汤连两层海鲜塔,埋单人均二百九十蚊☺️海鲜塔首先有半壳扇贝、赤虾、生蚝、青口、蚌、蚬、螺、豆腐、萝卜🥕因为挂住倾计无认真留意蒸左几耐,直到后尾店员温馨提示我地要尽快食先察觉已经太迟🤦🏻‍♀️所以食落蚌会稍微干同韧,生蚝𠮶啲就仲系鲜甜,全部都有啲葱蒜调味,但整体黎讲都会系比较清淡既🍲个人觉得萝卜未必太适合放蒸锅,始终时间短佢未完全熟透肉类呢度既肉类切得比较大片,渌同食都要花多少少时间🤤美国肥牛同平时既无异,肥瘦均匀🌟特选美国肥牛,食落有几香浓既牛味🐂美国黑豚片都嫩滑😛醉鸡件都吾错,有阵阵既花雕酒味,但略嫌肉位较少,至于午餐肉系我每次打边炉必叫既,切半厚身🤔海鲜火锅配料 + 精选配料 火锅配料都系正正常常既嘢唔多讲,例如有鲩鱼片、芝士肠、鱼皮饺、甜粟米、鲜冬菇、炸鱼皮、响铃卷、迷你生根😂特色寿司 + 手卷/卷物🌟黑松露三文鱼寿司,食落都几香既黑松露味,
旺角简直系朋友聚脚胜地,呢日朋友们揾到间集蒸锅、火锅放题于一身既餐厅😍

海鲜塔

肉类

海鲜火锅配料 + 精选配料

特色寿司 + 手卷/卷物
🌟黑松露三文鱼寿司,食落都几香既黑松露味,用上口感较为顺滑既三文鱼腩位🍣火炙胡麻三文鱼寿司,胡麻即系芝麻酱,三文鱼火炙后油脂丰富😳火炙左口鱼裙边寿司稍欠入口即溶既感觉

扬物 + 烧物
扬物有蕃薯仔天妇罗,叫一件即系一粒😂不过细细粒都好既吾会济,食落香甜吾干🌟香芋丸系我既至爱,同平时其他放题既炸榴梿波波芝士波大同小异,外层香脆可口,入面就系甜甜既芋头馅😋烧物有盐烧大虎虾、蒜香鸡中翼、盐烧多春鱼、烤菠萝,可惜烧得干身,有点儿失色,可以留肚食其他野😖

自助区
自助区既食物有自助火锅配料,丸都有十款左右,龙虾丸、蟹籽丸、芝士丸等🍢仲有各式各样既菇同菜🥗而甜品就有充满童年回忆既🌟牛奶乐、雀巢雪糕、啫喱杯等,饮品以汽水居多

订座优惠
生蚝、海胆刺身、烧河豚干、Melona雪条,订座既每位可以四拣一,Melona雪条系经典既蜜瓜味🍈

🔛 整体评分(7/10)