放工放假係要出去chill下歎個靚西餐,款款上枱都忍唔住要打返個卡先~~平民價錢得來都幾精緻好食! 🍕 松露野菌手工披薩全手工PIZZA,即叫即做,拉絲芝士,加入雜菌,香甜濃芝士,芝士控表示超愛,最surprise係松露味好出! 🥦 長柄西蘭花呢個係店員推介食,都幾有特色,我既感覺係... 好似食緊芥蘭既口感,菜心的味道,但佢係一條西蘭花~~ 多重口感幾個層次,都幾特別! 🥘 西班牙海鮮飯雖然我去過西班牙食過正宗Paella,但呢個都算係幾重口味近原味的8成水平,有驚喜!重料份量算對得住個價錢! 🍛 香煎三文魚扒煙肉無米飯食完都超級無罪惡感的飯!因為呢個飯係椰菜花黎架!仲有煎三文魚omega3超健康!我地兩個係秒清左! +$23配是日餐湯 (紅/白湯)、裸麥包及指定飲品(+$8升級特飲) 🍹 西柚檸檬乳酸梳打酸酸甜甜,清爽解渴,係春夏既味道! 🧋 奶蓋奶茶厚厚的奶蓋,加上我喜愛的奶茶,飲完係停唔到口既~ +$28升級甜品🥐 牛乳紅豆窩夫海鹽牛乳雪糕,加入紅豆、壓扁牛角包實在無得輸!外脆內嫩,外凍內熱!好食! 🥞 熔岩提拉米蘇只係上桌時都已經好震撼啦!邪惡之選!好正好creamy!
放工放假係要出去chill下歎個靚西餐,
款款上枱都忍唔住要打返個卡先~~
平民價錢得來都幾精緻好食!

🍕 松露野菌手工披薩

🥦 長柄西蘭花

🥘 西班牙海鮮飯

🍛 香煎三文魚扒煙肉無米飯

🍹 西柚檸檬乳酸梳打
酸酸甜甜,清爽解渴,係春夏既味道!

🧋 奶蓋奶茶
厚厚的奶蓋,加上我喜愛的奶茶,飲完係停唔到口既~

+$28升級甜品
🥐 牛乳紅豆窩夫

🥞 熔岩提拉米蘇
只係上桌時都已經好震撼啦!邪惡之選!好正好creamy!