2020-05-18 698 浏览
【 抵食满足2人套餐 】 系附近行完街,选了飨和民KYO Watami作晚餐。佢地的飨-满足2人套餐真系好抵食,好多选择,而且可以拣好多,一次过可以满足咩都想食的食欲!我地点的套餐食物有:寿喜烧锅,清酒煮蚬,鲤鱼牛油果卷,雨滴饼,日本产鱿鱼烧,精选刺身盛合,半份凯撒沙律。餐饮点了巨蜂提子梳打和热柚子蜜。牛肉寿喜烧锅,牛肉味浓郁,配料都好多,有豆腐,杂菇,京葱同绍菜甜甜地既寿喜烧汤底好惹味,我们原本打算加个乌冬,但念起仲有甜品,就放弃了。 清酒煮蚬几清香。鲤鱼牛油果卷我地都好钟意食,份量都几多件。日本产鱿鱼烧,烧得刚刚好,唔会鞋。精选刺身盛合,刺身都几新鲜。半份凯撒沙律不过不失,但我觉得配红黄椒有点奇怪,红黄椒的味道太突然,遮晒沙律的味道。绿茶小蛋糕,唔太甜,几好味。餐饮热柚子蜜味道较啖,但巨蜂提子梳打就超级好饮,唔太甜,值得一试。这个飨-满足2人套餐整体都唔错,2个人都食得好饱。
【 抵食满足2人套餐 】

系附近行完街,选了飨和民KYO Watami作晚餐。

餐饮点了巨蜂提子梳打和热柚子蜜。

清酒煮蚬几清香。

鲤鱼牛油果卷我地都好钟意食,份量都几多件。

日本产鱿鱼烧,烧得刚刚好,唔会鞋。

精选刺身盛合,刺身都几新鲜。

绿茶小蛋糕,唔太甜,几好味。

这个飨-满足2人套餐整体都唔错,2个人都食得好饱。
2020-04-25
等候时间
10 分钟 (堂食)