2022-07-29 1386 浏览
小印度餐厅 - 只系咁啱行过入去食的🤣餐厅环境:小店都系比较少位同坐得窄啲!印度咖喱鸡 $55可以配饭或者烤饼,我就叫咗烤饼既,好食好食😋,就咁跟餐系原味既烤饼,不过用泥点咖喱就啱啱好🫶🏻,同埋质感好烟韧,仲会搭左两条春卷!😂啲鸡肉比较少同嚡既🥲但个咖喱汁衬埋好香,咖喱鸡个汁系偏辣的,唔食辣既大家未必啱!🤧马来咖喱鱼 $58咖喱鱼啲咖喱比较甜,可能系因为佢系马来风味?食落冇咁吸引,辣辣地会开胃啲。而且啲鱼都系比较少的。🤧香蒜烤饼 $22系两大块铺满左蒜蓉既烤饼,好香好热同好脆🫶🏻大家钟意脆既烤饼可以系餐追加 $12就会有!👍🏻🤩总括🥄整体泥讲,真系唔错啊!咁既价钱,其实份量同味道都好抵食啊,如果大家经过绝对可以一试!🤣😚建议大家叫返印度咖喱好食啲!🫶🏻———————————————————————————📍 佐敦吴松街19号地舖价钱:🎖🎖🎖🎖食物:🎖🎖🎖🎖*5🎖为最高⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰🔍#是但求其佐敦
小印度餐厅 - 只系咁啱行过入去食的🤣
印度咖喱鸡

餐厅环境:小店都系比较少位同坐得窄啲!

印度咖喱鸡 $55

马来咖喱鱼 $58