呢间拉面店喺2014-2020年连续攞咗七年嘅米芝莲,一入去就可以见到七块奖牌挂晒喺墙上面好有气势🏆,啲店员仲好似系日本人嚟。​.​🍜辣味沾面($95)​个汤底系用木鱼豚骨熬制而成嘅,辣味令成个汤底更加出,平时唔太钟意食沾面嘅我都超钟意呢度嘅沾面呀👍!出面嘅沾面好多时因为怕唔够味都非常死咸,呢度完全冇呢个问题,又唔会冇味,挂汤能力强,而面底可以选择冷面或者热面,我拣咗冷面,面条会比较弹牙,而且冷面唔系喺雪柜拎即刻拎出嚟超级冻冰冰𠮶只,系室温状态,好贴心唔会令个汤即刻冻晒,叉烧有两块,肥肉略略多过瘦肉少少。​好食程度:🌕🌕🌕🌕🌕​.​🍜豚骨拉面($85)​呢个相对上就冇咁惊喜,汤底比较咸,而且食食吓唔知点解会有阵鸡汤味而唔系豚骨味,面质方面有弹性,叉烧都系有两块, 肥肉略略多过瘦肉少少。​好食程度:🌕🌕🌕🌖🌑​.​🍗日式炸鸡​Lunch set 加$10 换咗两件炸鸡,炸鸡超级脆,炸皮薄到好似冇咁,咬开淡淡肉汁,好食😋​好食程度:🌕🌕🌕🌕🌕​.​🥟鸡皮饺子​见到几特别好似冇乜地方有就Lunch set 加$10叫咗嚟试,total有三旧,觉得鸡皮炸得唔够耐,唔够脆,同埋入面个馅有啲少。​
🍜辣味沾面($95)​
好食程度:🌕🌕🌕🌕🌕​
🍜豚骨拉面($85)​
好食程度:🌕🌕🌕🌖🌑​
🍗日式炸鸡
Lunch set 加$10 换咗两件炸鸡炸鸡超级脆,炸皮薄到好似冇咁,咬开淡淡肉汁,好食😋​
好食程度:🌕🌕🌕🌕🌕​
🥟鸡皮饺子​