酒吧开返,相信好多人都想饮杯酒chill chill,忘记下工作烦恼。之前都有嚟过呢一间酒吧餐厅,佢之前夜晚会有live band,望出去就系海边,同朋友喺呢度聚都几方便&舒服。今次我喺平日,happy hour 至8:00pm,人流唔算太多,唔会好嘈,食物质素比以前有进步。。 whole grilled chicken set ($388)惊讶地佢呢个set包两杯酒(wine/ beer 由你选择)😱我同朋友两个人食,本身担心咁唔够食,之后要再叫其他野食,点知见到份量劲大份!鸡仲可以拣味道: spicy/ lemon/ orange人生紧系要试下新野,所以叫左橙味,睇下佢何方圣😂烧鸡既香味即刻扑鼻,即刻试一试😝全只鸡既烤味道好足,鸡肉未至于好干又至于好滑,熟道肉质适中。好期待试到橙汁味,可惜感受唔到,但系好味,值得试试👍🏻薯条做得非常出色,粗度好似手指咁粗咁长,咸道足够,新鲜炸唔会太油腻,外脆内软,薯条里面既薯蓉不得了👍🏻👍🏻👍🏻最终同朋友两人都食唔晒成只鸡🙈仲要净系叫呢一个set +各一杯酒💰由7:20pm坐到佢闩门11:50pm回头指数: ⭐️⭐️⭐️食物质素: 🌮🌮🌮服务质素: ☺️☺️
whole grilled chicken set

鸡仲可以拣味道: spicy/ lemon/ orange

回头指数: ⭐️⭐️⭐️
食物质素: 🌮🌮🌮
服务质素: ☺️☺️☺️
消费指数: 💰💰💰(人均消费$300)
环境质素: ☘️☘️☘️☘️

同类餐厅 #cocofood_西餐
同区餐厅 #cocofood尖沙咀
2022-05-30
等候时间
15 分钟 (堂食)