2023-06-19 1212 浏览
感谢消费劵赐我饮食🙏🏼悭到爆的me 喺鲗鱼涌返左成年工终于有机会堂食吓啲LUXURY 餐厅🙏🏼呢间本身个outlook 真系完全就系一间鬼佬bar 咁嘅款走埋去以为lunch set 有fish and chips 啦😂😂卒之原来成张都系日本野嚟🇯🇵见佢装修咁靓即管会一会佢啦😎入到去劲多鱼挂左喺墙边咁🐟有啲后现代艺术feel😂------------------------------我地讲返兜猪扒😂😂🐷老实讲个定食比我想像中好虽然实在就唔系好饱嘅但系入口个饭系有啲诚意嘅日本米嚟🍚食落顺滑圆润饱满舒服个猪扒系厚身但炸皮又唔太厚所有野就系停喺just right 𠮶个点🤌🏼食完炸野成个人都冇乜负担唔错唔错 肥仔指数:🐒🐒🐒🐒/5🐒满分 #foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #猪扒 #猪排 #吉列猪扒 #porkchop #定食 #lunchset #japanesecuisine #
感谢消费劵赐我饮食🙏🏼

所有野就系停喺just right 𠮶个点🤌🏼
食完炸野成个人都冇乜负担
唔错唔错
肥仔指数:🐒🐒🐒🐒/5🐒满分

#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #猪扒 #猪排 #吉列猪扒 #porkchop #定食 #lunchset #japanesecuisine #japan #鲗鱼涌 #quarrybay #luxurious #消费劵