《白布乌冬》店舖采用日式装修风格,用餐气氛十足🤩虽然店舖整体面积不大,但系因为位置偏少,用餐空间亦算宽敞😍~▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️🔸冷汁天妇罗白布乌冬($115)首先讲下白布乌冬嘅感觉,虽然方形嘅乌冬几新奇,口感都烟韧😂但系乌冬有d太厚😣食用𠮶阵要咬好多啖,而且太大块会成日滑走,食落都有啲唔方便🤕不过估唔到睇落去好少但系又几饱肚~😋天妇罗炸得非常松脆之余,炸粉亦唔会太厚,炸虾大大只🤩🤤其他嘅炸既蔬菜都非常好食,就算系唔食菇嘅小编都忍唔住食咗两啖~😍🔸鸡肉入热汤白布乌冬($86)鸡肉汤味道浓郁😍冇死咸嘅感觉😋配偏淡味乌冬食系几唔错🤤鸡肉肉质几嫩滑🤩不过鸡肉数量偏少😐▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️地址: 今次帮衬 📍深水埗 荔枝角道313号地舖📍长沙湾 长沙湾道638号长盛豪苑地下C号舖#波比出没深水埗 #波比出没长沙湾
《白布乌冬》

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🔸冷汁天妇罗白布乌冬($115)

🔸鸡肉入热汤白布乌冬($86)
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
地址: 今次帮衬 📍深水埗 荔枝角道313号地舖