2023-06-19 220 浏览
簡單講,失望🥲上年單丁過平安夜🎄諗住食好啲諗住間野開左咁耐不如嘗個鮮反正度度都係人😅🍣🍣嗱我叫嘅就係你見到咁多啦🍣🍣又唔可以話佢好差嘅🍣🍣姐係佢啲魚算都新鮮嘅冇臭味🍣🍣但係肉質一食落去真係質素偏平呃唔到人肉冇咩好鮮甜嘅味兼有啲鬆散咁同一個價錢去壽司郎應該會食少啲但係開心啲雖然呢度真係一分錢一分貨埋單百零蚊姐😂😅但係想食好野真係冇得撞咁多彩😂🙏🏼肥仔指數:🐒🐒🐵/5🐒滿分 #foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #sensensushi #donki #dondondonki #sushi #sashimi #壽司 #花之戀 #三文魚 #吞拿魚 #salmon #tuna
簡單講,失望🥲
上年單丁過平安夜🎄諗住食好啲