基本上每次想食健康少少或者食沙律都会谂起呢间PokeWorld,好食又多选择😋。我几乎每次都会叫半沙律半寿司饭底,主食真系一定要叫佢嘅三文鱼,新鲜又好食。钟意食蔬菜嘅我偶然仲会加西兰花同炸南瓜,然后加鱼生豉油同柚子沙律汁,食落少少酸酸甜甜,令成个沙律碗味道都升华。其后会再叫多少少配菜好似多、车厘茄、粟米等等,最后就再加面层嘅配料。睇返相您就会发现成个沙律份量都唔少,不过要注意繁忙上嚟真繁要等耐少少,始终每一份都系人手细心执齐每一个材料,但成果绝对系值得等待架😝一般个价钱Range我都叫到$80-$95左右,如果想食平啲都有鸡胸同鸭胸简,有部份套餐都系6十几左右。如果大家附近返工仲可以蓄佢嘅印花卡,够4个就已可以免费送配料喇❤️