2019-04-05 1865 浏览
因为参加咗公司training,过左黎九龙湾,揾食同样难,德福要同好多人争,又有机会无位。同事介绍伟业街呢间楼上餐厅,无嘢好得过个卖点,「一定有位」。之前搭车都经过伟业街,有几间餐厅都想试。入到黎好阔落,好大,好多位,难怪话一定有位。呢度系自助形式,点完餐,等叫号码,自己拎餐。两日都帮衬呢间,show我地公司pass有优惠(多谢前同事争取)。日式吉列咖喱猪扒饭,52元,几大块猪扒,大过我块面。粉有小小厚,但可接受。咖喱都ok,饭都几多,难怪咁多男士拣呢个。另外一日食嘅系天使面,肉过咸(我本人系食得清啲),呢个油咗小小。两次饮嘅都系热奶茶,如果奶再多小小会啲。环境唔错,几个来自唔同department嘅同事可以有个咁嘅机会倾计算系难得。呢间无油烟味,几好。

之前搭车都经过伟业街,有几间餐厅都想试。

入到黎好阔落,好大,好多位,难怪话一定有位。

呢度系自助形式,点完餐,等叫号码,自己拎餐。

两次饮嘅都系热奶茶,如果奶再多小小会啲。