餐厅: 饮茶
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
餐厅: 饮茶
资讯:

为推动全港减盐减糖新饮食文化及新生活态度,食物及衞生局、降低食物中盐和糖委员会及食物环境衞生署食物安全中心推出了《少盐、少糖、少 • 确幸》餐饮联盟,参与食肆会提供少盐少糖选项予顾客,部份更会提供特定减盐减糖菜式。参与减盐减糖食肆会获发计划标志,以供张贴於店舖内,供顾客识别。详情可在此浏览:https://rssless.hk

一直听同事话「饮茶」好正今日12:15 walk in 有位即刻试一试🤘🏼Lunch set 有4人/2人餐可供选择小tips: 我地发现点2个2人餐食物选择多d又平d喎 🤑我认为套餐好抵 食物多到4个人都食唔哂🤫首先包餐茶叶有好多选择 我地简左茉莉花菜 清新解腻4款小食入面 我最喜欢宝石兰度❤️其实就系羽衣甘蓝刨成薄片(听都未听过可以咁食法🙈)加上酸酸甜甜既石榴+醋酱汁第一次食呢个配搭 好match大赞👍🏻点心有透明波波同鸡鸡春卷❌透明波波就系粉果 太多胡椒粉调味💀食完觉得好味精✅每人有一壶炖汤 够火喉🤘🏼某种菇加鸡炖 略嫌多油不过lunch set 有老火汤饮已经好满足✅辣蚁粉丝炒得好惹味 微辣好想点碗白饭食🍚✅椒盐鲜鱿 脆粉薄 鲜鱿新鲜而且份量超多的 仲加左紫苏叶一齐炸👍🏻✅安格牛河 有镬气 睇图都见到炒得好均匀条条河炒都沾满酱油铁兜好保温 食左好耐都仲系热气腾腾✅樱花虾好似唔洗钱咁 舖满饭面炒饭粒粒分明 淡淡都系虾同蟹子🦐我认为套餐系超值 食物质素好 选择多服务员亦都好好系咁帮我地加水不过真系好爆场 劝大家都系记得订位🐾——————————食物质素:8/10环境卫生:7/10舒适
一直听同事话「饮茶」好正

首先包餐茶叶有好多选择
我地简左茉莉花菜 清新解腻

4款小食入面 我最喜欢宝石兰度❤️
其实就系羽衣甘蓝刨成薄片
(听都未听过可以咁食法🙈)
加上酸酸甜甜既石榴+醋酱汁

服务:7/10
性价比:7/10

总评分:7/10
——————————
#foodblogger #foodlover #foodie #hkfoodie #相机食先 #中环