2022-05-27 61 浏览
一間好有特色既韓國店🇰🇷,成間店以黃色為主,行過相當顯眼,於是決定同朋友入去食個dinner😚-柚子汁炸豆腐梨子薄荷沙律🍐🥗 沙律配上柚子汁,真係好開胃👍🏻梨夠曬甜,炸豆腐都係新鮮炸起,又熱又脆😋-韓式炸雞(青檸芥辣味)(半份)🍗 見到個名覺得好特別,出面未見過既味道🤣 佢地半份炸雞既份量都好多,足夠兩個人share食☺️ 好多人會比綠色既醬嚇一嚇唔敢食,不過食落幾special,青檸汁酸酸地同芥辣幾match,芥辣醬一路食一路feel到攻鼻,幾過癮🤪🤪 食得辣既朋友可以挑戰下😎-韓式炒粉絲(牛)🐮 份量好大兜,而且肉可以自由選擇豬、牛、雞😍😍 其他配料都好豐富,除左三色椒🫑之外,仲有蘿蔔、菠菜、冬菇🍄同洋蔥🧅,食完又飽又滿足🤩

-柚子汁炸豆腐梨子薄荷沙律🍐🥗

-韓式炸雞(青檸芥辣味)(半份)🍗