2021-02-18 908 浏览
Shake Shack 呢个系炸菇芝士汉堡🍔都系全部之中最钟意的!样貌平平,冇谂到惊喜到我😋 总的来说,香~酥~脆~ 炸菇嘅汁水都好饱满连带芝士拉丝一口一个满足。Double Smoke Shack双层汉堡扒加上芝士一口咬下去很是满足,但我觉得汉堡扒做到有啲干左小小显得有啲柴,如果可以再湿嫩一啲个口感会更好!不过整体黎讲系ok嘅,冇咩惊喜。Cheese Fries钟意食芝士嘅我个人就觉得薯条都只系中规中矩,可能唔系即炸嘅所以唔够脆稍微逊色了点,但食落入唔会有油腻感。🥤Cranberry Lemonade酸酸甜甜很是开胃😋不过我嘅朋友就觉得杯嘢饮有啲酸。店舖分为室内室外,可自选拣位。我就钟意系室外,可以睇到个大海景吹下风都几舒服。另外所有酱料都系半自助嘅,好方便。总的来说推荐指数⭐️⭐️⭐️⭐️

Shake Shack

Double Smoke Shack

Cheese Fries

🥤Cranberry Lemonade
酸酸甜甜很是开胃😋不过我嘅朋友就觉得杯嘢饮有啲酸。

2021-01-25