2021-07-01 1122 浏览
位于📍葵芳新都会广场嘅simplylife Bakery Cafe,环境一流,装修格局开阳,又个落地大玻璃,想有一个悠闲嘅下午,系一个唔错嘅选择!🥳 啱晒大家嚟一个愉快嘅聚会。小编今次拣咗下午茶时段去,都要排几张枱,建议可以早少少入去,之后可以坐一个晏就😝,佢主打嘅轻食卖相都唔错😚,今次就叫咗个烤酸种面包配蘑菇,菠菜,哥达芝士,再加埋个青苹果沙律,感觉几清新🤩,亦都适合钟意素食嘅朋友。之后再叫咗杯拿铁咖啡,有一个小拉花,味道其实一般,唔算太特别😖。总括而言,如果想休闲地过一天,又或者系葵涌广场扫完街,系一个唔错嘅选择。环境舒适,无限入座时间😙,而且仲有各式各样嘅面包同蛋糕俾大家选择。不纺同朋友嚟spend one day!😜人均消费:50-100/ head

人均消费:50-100/ head