CHEESE KINGDOM系列 - 芝士炒鸡 ($328)每次食辣炒鸡最期待都系个炉边蛋XD 不过要介绍紧系讲主角,炒鸡份量好多,个辣酱好香,食唔到超辣嘅我觉得个辣度啱啱好(前提系要有杯冻饮),芝士又系好多,捞埋一齐真系好邪恶呀!本来以为炒年糕系列先有年糕,原来呢个CHEESE KINGDOM系列都有年糕,所以劲饱,两个人食嘅话应该唔洗叫其他嘢都已经好饱(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 另外我好都钟意个紫菜饭,份量唔多,但咸咸地咁夹埋个炒鸡嘅辣味令个味道更加丰富♪( ´▽`) 呢度环境比较昏暗,不过啲位都好舒服,好干净企理,喺餐厅出面已经听到K-Pop,个店员又疑似系oppa,所以好有去咗韩国嘅感觉呀!店员会主动嚟帮你炒鸡,自己完全唔洗郁等食就得😝推荐多人聚会嘅时候嚟呀,两个人嘅话可能叫唔到好多都已经饱饱~ 整体唔错!

芝士炒鸡
芝士炒鸡