2019-05-29 567 浏览
🤣话隐世好似夸张咗d,不过见当日都好多外籍人士嚟食饭,餐厅里面本身都系外籍人士打理,相信呢度既印度菜都应该几正宗。咖哩角($40 for 3)个咖哩角既皮比香港嗰d 脆同厚,里面包咗好多薯仔同青豆蓉😚,好鬼正,件件都大大粒,好抵。串烧鸡($108)鸡好普通,而且个肉几鞋,唔算难食,但呢个价钱我觉得唔抵食。咖哩鱼($98)咖哩个汁唔错,唔辣,少少甜味,都几啱香港人口味。但个鱼就普通咗少少,层炸粉太厚la,份量都比较少,冇咩鱼味,整食咖哩就ok。印度烤饼($20几蚊)印度烤饼全场最正😍,我哋叫咗2款味,但食咗原味only,因为太饱,个蒜味打包返屋企。个饼烤得啱啱好,超软熟,但又好烟韧,就咁食已经好好味,我哋就配埋咖哩一齐食😍,真系超夹。整体嚟讲唔差,为咗块烤饼值得再嚟。

咖哩角($40 for 3)

串烧鸡($108)
鸡好普通,而且个肉几鞋,唔算难食,但呢个价钱我觉得唔抵食。

咖哩鱼($98)

印度烤饼($20几蚊)

整体嚟讲唔差,为咗块烤饼值得再嚟。

• 咖哩角
  • Naan