2022-06-09 69 浏览
听讲呢间野都几巴闭,入选左全球50间最佳汉堡店!😛既然系咁,今次一于嚟会下佢先!鱼柳汉堡($9️⃣0️⃣)真系唔系讲笑,佢绝对系我食过最好食嘅鱼柳汉堡!我未试过食个汉堡食到最后都仲系热辣辣🤣!入面块鱼柳入口又多汁又鲜嫩,仲要好厚好大块,超级大满足!我觉得呢个真系必食,而且佢啲菜亦都好新鲜,连块面包都好好食🤣,惊艳到我!牛肉汉堡($1️⃣0️⃣0️⃣)旧肉好似俾啲菜遮住咗🤣,其实佢都好大嚿,而且佢块肉两面都煎到好脆卜卜,但保留到肉汁,真系好好食🙈,不过呢一款系冇芝士既,如果想食芝士既话,叫另一款芝士汉堡比较好。啤酒🍻+番薯条(+$4️⃣2️⃣+$1️⃣2️⃣)我哋其中一个汉堡upgrade咗做套餐,有啤酒有小食。另外番薯条要再加钱,不过我觉得值得!番薯条炸到好脆,虽然比较扁身同幼,但系入面都食到番薯蓉。建议配茄汁一齐食,又咸又甜真系好好味!

鱼柳汉堡($9️⃣0️⃣)

牛肉汉堡($1️⃣0️⃣0️⃣)

啤酒🍻+番薯条(+$4️⃣2️⃣+$1️⃣2️⃣)