餐厅: Kyoto Joe
资讯:

2024-04-22 115 浏览
放假前夕约咗朋友去兰桂坊放松吓🤗饮酒之前梗系去医肚先啦🤣今次嚟到位于兰桂坊中心点加州大厦23楼既Kyoto Joe食日本菜😋餐厅半开放式厨房及吧位☺️室内部份以多个局酒屋灯笼非常吸晴🤗走出露台中环嘅夜景尽入眼帘😍感觉真系好舒服☺️ 前菜精致金枪鱼他他☺️野菜天妇罗微辣之余😊口感好脆身🙌同生菜一齐食感觉特别☺️刺身拼盘有鸡鱼、深池䲞鱼、北海道带子和牡丹虾及拖萝每件都好新鲜😍特别深刻系拖萝🤩鱼油十足入口即化🥳鲈鱼卷物师傅将鲈鱼先炸后再制成卷物😊搭配波菜酱☺️外软内脆😊串烧系非一般猪牛鸡😂猪腩及牛肉系先焗上4个钟再烧制而成😎无论牛肉及厚切猪腩入口即溶化但又唔会好肥腻🥰好惊喜又深刻🤩极推荐必点!立邻烧炸至鱼邻脆卜卜😊肉质保持爽口烟韧有咬口😊并散发著淡淡柚子香味😊椰菜天妇罗沾满酸酸甜甜酱汁及芝麻😊食落有点韩式炸鸡既感觉😂最后三小杯炖蛋甜品😬口味包括咖啡、绿茶🍵及芝麻味🤗我就特别钟意咖啡味☕️口感香滑微甜👍依家逢星期四、五、六会有驻场魔术师🧙表演魔术😎我哋仲可以参与其中感受当中嘅乐趣🥰真系太神奇了🤣食日本菜一定唔少得饮Sake🍶呢枝獭祭 45 纯米大吟酿饮落果香十足😍搭配刺身及炸物非常夹😍另外店员特别调制既紫

椰菜天妇罗沾满酸酸甜甜酱汁及芝麻😊食落有点韩式炸鸡既感觉😂

另外店员特别调制既紫苏Vodka Lime😍对于紫苏控真系唔可以错过😍入口个阵紫苏香真系令人回味无穷🥰酸味味既Vodka Lime搭配肉串烧一流😋

临走见到餐厅原来有素食放题🤩下次要约埋素友过黎试下先😊
  • 五花腩串烧