我地好少会极力推荐一间餐厅,而今次真心推介比咁多位🎊🎊火夫呢间日本菜餐厅长期都book 唔到位,而今次终于都book 到啦😍😍😍食物质素真心一赞👍🍤虎虾浓汤面 ($128)呢个虎虾浓汤拉面一定要叫,🙋🏻‍♂️好钟意食浓稠度重既汤底,入口有鲜甜虾汁和蕃茄香味,连同弹牙既拉面一齐食,人间美味😍😍炸虎虾处理亦十分出色,肉厚新鲜爽弹,下次再黎都要食返呢道拉面👍🍝明太子捞面($78)明太子捞面亦十分出色,师傅不计成本加入好多明太子,等每条面条都有明太子味道😋😋份量饱肚,要趁热食,冻左就会变一旧旧😋😋🍢串烧 ($48/2串)我地叫左两串串烧,分别系芝心茄子,蟹肉牡蛎🥰串烧都好好味,但系价钱上就对比其他食物就有点昂贵
🍤虎虾浓汤面
🍤虎虾浓汤面 ($128)
🍝明太子捞面
🍝明太子捞面($78)
串烧
🍢串烧 ($48/2串)
🍤虎虾浓汤面
🍝明太子捞面