Ichigo Sando $68话说落单系用qr code 落 然后系用英文点餐 差啲令我揾唔到佢😹😹😹 我以为系strawberry Sando笑死 呢个用黎打卡一流 食落个包系有啲干同硬 但都可以接受的 而入面既🍓同cream真超好食!个cream加咗乳酪 食落好fresh 甜甜地咁 加埋大粒又甜既🍓 真系好满足🥰评分: 8/10🌟Japanese Egg Sando $58呢个实物影相更加igable 而且cp值高过🍓好多 呢个价钱平啲又多一旧🥪 馅料都十分充足 每旧有碎蛋、细香葱、蛋黄酱同流心蛋🥚 因为馅料太多既关系 一落食有好大机会会跌啲馅落黎 真系要好小心先得🥵 同埋个包都比较松软 呢个值得一试😚评分: 9/10🌟Iced Matcha Latte (Soy Milk) $50首先有得俾客人拣用咩奶冲已经好friendly同flexible🤣 仲要个抹茶味都几浓 又冇粉粒 加埋soy milk就更加出个🍵味 jeng🤤评分: 9.5/10🌟Sesame Mountain (Coconut Milk) $68呢杯都好多人推介过 用咗🥥奶 饮落好香浓细滑 而面头既芝麻酱浓到好似
评分: 8/10🌟

Japanese Egg Sando $58
评分: 9/10🌟

评分: 9.5/10🌟

呢杯都好多人推介过 用咗🥥奶 饮落好香浓细滑 而面头既芝麻酱浓到好似芝麻糊咁😳 搅匀饮都有好香既芝麻同椰子味 两者确实好夹😋
评分: 10/10🌟

EEL - Served with Clam Miso Soup / Hokkaido Rice / Pickles / Seaweed Salad $178
呢个定食有蚬肉汤、腌萝卜、沙律菜做配菜 加上鳗鱼既份量都好多 算系抵食🤩 首先蚬肉汤加咗海带 饮落都几鲜甜 而蚬肉都有4 5旧 食落又冇沙 唔错 腌萝卜同沙律菜都好fresh 食完更加开胃😌 而鳗鱼食落啖啖肉 冇食到细骨 加上鳗鱼汁甜甜地咁好浓味 配饭食就perfect🥳
评分: 9/10🌟
———————————————————————
Between (大馆) (中环)
中环荷李活道10号大馆赛马会艺方2楼
Japanese Egg Sando
Iced Matcha Latte (Soy Milk)
Japanese Egg Sando
Iced Matcha Latte (Soy Milk)