旺角近期最紅西餐非佢莫屬⁉️用好親民嘅價錢就試到星級廚師同法國藍帶🇫🇷大廚嘅手勢?佢哋全新嘅𝐂𝐡𝐞𝐟’𝐬 𝐓𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐌𝐞𝐧𝐮 $𝟖𝟖𝟖/𝟐位,每道菜都食得出師傅過人嘅技藝,試過你就知點解物超所值💯𝑀𝑎𝑖𝑛 𝐶𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒 (𝐶ℎ𝑜𝑜𝑠𝑒 2 𝑖𝑛 5)𝑆𝑒𝑎 𝑈𝑟𝑐ℎ𝑖𝑛 𝐿𝑖𝑛𝑔𝑢𝑖𝑛𝑒海膽蟹肉意大利麵🍝(🌟9.5/10)果然海膽來貨靚,碟意粉自然出色💯個汁用咗兩隻加拿大海膽煮,仲有原隻海膽做裝飾,所以非常鮮甜🧡配埋大量魚籽蟹肉,咬落去粒粒魚籽係口腔爆開,釋放獨特鹹味,手工意粉又非常彈牙喎,真係想大叫好好好好味啊!𝐵𝑟𝑎𝑖𝑠𝑒𝑑 𝑊𝑎𝑔𝑦𝑢 𝐵𝑒𝑒𝑓 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑘紅酒燴和牛臉頰肉 (🌟9.5/10)話佢稔到呀婆都食到👵🏻真係無誇張‼️ 慢煮咗8小時嘅牛臉頰,一切落去已經feel到有幾正,再睇埋橫切面個粉紅色真係不得了,真正嘅入口即溶🤤紅酒湯汁香氣味道好濃郁,啲精華全部比臉頰肉索晒!另外伴菜仲有新鮮薯蓉同蘆筍添𝒜𝓅𝓅𝑒𝓉𝒾𝓏𝑒𝓇𝒮𝑜𝓊𝓈-𝓋𝒾𝒹𝑒 𝒪𝒸𝓉𝑜𝓅𝓊𝓈香煎西班牙八爪魚🐙 (🌟9.5/10)八爪魚質感都係超級稔‼️特別鍾意個醬汁用咗蕃茄莎莎同椒油黎整,酸甜帶微辣,層次豐富,非常開胃
旺角近期最紅西餐非佢莫屬⁉️
用好親民嘅價錢就試到星級廚師同法國藍帶🇫🇷大廚嘅手勢?

𝑀𝑎𝑖𝑛 𝐶𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒 (𝐶ℎ𝑜𝑜𝑠𝑒 2 𝑖𝑛 5)
𝑆𝑒𝑎 𝑈𝑟𝑐ℎ𝑖𝑛 𝐿𝑖𝑛𝑔𝑢𝑖𝑛𝑒
海膽蟹肉意大利麵🍝(🌟9.5/10)

𝐵𝑟𝑎𝑖𝑠𝑒𝑑 𝑊𝑎𝑔𝑦𝑢 𝐵𝑒𝑒𝑓 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑘
紅酒燴和牛臉頰肉 (🌟9.5/10)

𝒜𝓅𝓅𝑒𝓉𝒾𝓏𝑒𝓇
𝒮𝑜𝓊𝓈-𝓋𝒾𝒹𝑒 𝒪𝒸𝓉𝑜𝓅𝓊𝓈
香煎西班牙八爪魚🐙 (🌟9.5/10)

𝑃𝑎𝑛 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑑 𝐻𝑜𝑘𝑘𝑎𝑖𝑑𝑜 𝑆𝑐𝑎𝑙𝑙𝑜𝑝
香煎北海道帶子 (🌟8.5/10)
帶子煎到半生熟,口感嫩滑,特別在於龍蝦汁係自家製嘅

𝐷𝑎𝑖𝑙𝑦 𝑆𝑜𝑢𝑝 𝑜𝑟 𝐻𝑜𝑚𝑒𝑚𝑎𝑑𝑒 𝐿𝑜𝑏𝑠𝑡𝑒𝑟 𝑆𝑜𝑢𝑝 𝑤/ 𝐿𝑜𝑏𝑠𝑡𝑒𝑟 𝑀𝑒𝑎𝑡🦞 (+$48)
自家製龍蝦湯配龍蝦肉(🌟9/10)
呢到嘅龍蝦湯唔係濃稠嘅版本,質感比較薄身輕盈,但龍蝦味係極濃😳亦食到粒粒龍蝦肉🦞

𝐷𝑎𝑖𝑙𝑦 𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 - 𝐻𝑜𝑚𝑒𝑚𝑎𝑑𝑒 𝐶ℎ𝑜𝑐𝑜𝑙𝑎𝑡𝑒 𝐿𝑎𝑣𝑎 𝐶𝑎𝑘𝑒 & 𝐶ℎ𝑒𝑠𝑠𝑒𝑐𝑎𝑘𝑒 𝑤/ 𝑉𝑎𝑛𝑖𝑙𝑙𝑎 𝐼𝑐𝑒-𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚
自家製心太軟🍫芝士蛋糕伴雪糕 (🌟9/10)
呢到嘅心太軟係會著火🔥記得ready 相機!一切開就有爆漿效果,好香濃又溫暖🤎
海鹽芝士蛋糕鹹味好突出,配雪糕食平衡返🍨

𝑆𝑒𝑡 𝑖𝑛𝑐𝑙𝑢𝑑𝑒𝑠 𝑇𝑒𝑎/𝑆𝑜𝑓𝑡 𝐷𝑟𝑖𝑛𝑘/𝐻𝑜𝑢𝑠𝑒 𝑊𝑖𝑛𝑒/𝑃𝑟𝑜𝑠𝑒𝑐𝑐𝑜🥂
2024-03-26
  • 龍蝦湯
  • 心太軟配芝士蛋糕
  • 醉人紅豆冰
2024-05-01 0 浏览
琴晚同朋友去咗呢間餐廳慶生,總共叫咗三樣嘢食!包括馬拉盞手工幼麵、小食拼盤、同埋燒春雞。三樣食物都滿意的,小食拼盤好夠熱。口感豐富嘅燒春雞好多肉汁,仲有沙律菜環境方面,有live music show較熱鬧,成個氣氛幾好的
馬拉盞魷魚手工幼麵
小食拼盤
琴晚同朋友去咗呢間餐廳慶生,總共叫咗三樣嘢食!
整體成個體驗都唔舒服,俾個外型同宣傳呃咗嚟體驗添,平時好少寫食評,但今次真係忍唔住首先駐場歌手唱歌真係麻麻,而且中途係咁咳…真係戥佢擔心😥啲嘢食本身都唔平,我嗌咗個肉醬意粉好油又冇咩味啲侍應叫咗好多聲先唔情願過嚟,我同友人其實都已經叫咗兩個主食加小食再加嘢飲…即係估唔到其實想要杯水都要收錢…話依度啲水堅持一定要買,但過咗一陣我又喺第二台度見到有人用普通容器斟水,所以我都唔知係咪雙重標準🫠總之整體感覺真係麻麻
首先駐場歌手唱歌真係麻麻,而且中途係咁咳…真係戥佢擔心😥
啲嘢食本身都唔平,我嗌咗個肉醬意粉好油又冇咩味
2024-04-24
2024-04-13 152 浏览
本身抱住好大期待去食,點知去到食乜都瘋狂比人𥄫住你幾時食完,由一開始到最尾都係咁提住你幾點要交枱,我地4個女仔嗌左個tasting menu再加兩個主食同三杯野飲,本身諗住未必食得曬就淨係加左一個主食,店員行過嚟同我地講至少每人一個,但係Menu同事前都完全冇提過最低消費,到最後野都未食完就逼住我地上甜品同趕住埋單逼我地走,好差,野食又唔係真係對得住價錢 ,服務態度好差,有live band但完全冇辦法享受住咁食,以後都唔會再嚟!
2024-04-12
生日
2024-04-12 134 浏览
喺IG見到Reels介紹呢間餐廳,俾IG影果個海膽意粉吸引到,所以就book咗佢同朋友一齊食!估佢唔到,個舖喺旺角,其實唔會太有expectation,最後啲嘢真係好好食,當日仲有live band,好有氣氛,最重要係,啲服務真係好好,我哋幾個朋友都係想搵間餐廳坐低食吓嘢傾吓偈,佢每一個侍應買來無論上菜、定係斟水,都會揀啱時候,盡量唔阻礙我哋,呢樣真係好加分!當日我哋係嗌咗Tasting Menu, 有晒前菜、湯、主菜、甜品同埋嘢飲,當日做緊888兩位,仲有OpenRice八折,性價比非常之高。根據侍應所講,佢哋有藍帶廚師同米芝蓮一星嘅廚師,食得出所有嘢都好好食,同埋好俾心機去煮,每上一道菜都同我哋介紹返嗰度係咩菜,等我哋知我哋食緊啲咩。會推介朋友去食。餐廳環境方便,啲枱唔會放得太密,坐得都舒適嘅。不過因為佢係open kitchen,所以間唔中都會有油煙味,呢樣係我唯一唔鍾意嘅地方。我哋當日仲有朋友生日, book枱嗰時都冇特別講,但係當我哋上甜品嘅時候有同佢講過一聲,侍應好好請壽星女咁坐杯酒。當日嘅侍應係好好客,如果你想同佢講嘢佢會好welcome咁同你傾,但係如果佢覺得阻住你佢自

我哋當日仲有朋友生日, book枱嗰時都冇特別講,但係當我哋上甜品嘅時候有同佢講過一聲,侍應好好請壽星女咁坐杯酒。當日嘅侍應係好好客,如果你想同佢講嘢佢會好welcome咁同你傾,但係如果佢覺得阻住你佢自己會行開。
海膽意粉
用餐时段
宵夜
海膽意粉
2024-04-11 161 浏览
之前食過呢間餐廳一次,見環境不錯,咁啱女生朋友正日生日,就打算帶他們來打下卡,點知令人有點失望🙈🙈🙈入門口的時候問咗餐廳可唔可以點甜品蛋糕做啲生日慶祝,經理拍哂心口話可以加$20寫字。中間經理跟侍應不停車輪的chur我們點餐,因為我們三人個本身下午已經食咗個3磅蛋糕其實有啲飽,而且另外兩個朋友本身食量比較少,所以在一開始點完pizza後,都想睇睇個pizza份量有幾大,先再決定要唔要再點多個飯,定叫小食或者其他食物,因為本身都留咗quota係比生日蛋糕甜品。經理及侍應多次行埋來chur我哋要再叫其他食物,問他們拎水水話冇提供,如果要就要開礦泉水,我自己後來諗起我袋有水拎來送藥飲咗一啖咁大把,即刻沖埋來話唔飲得外來飲品,但其實本身食的藥唔可以用礦泉水的,餐廳又只能提供礦泉水!然後再隔幾分鐘,經理又行埋來勁chur咁話話每人最少要點一樣嘢,再後面又有店員話要每人都要點餐,想叫的心太軟話要套餐先有,串我哋唔叫set,猛話set for 2其實 3個人食啱啱好😂😂😂但其實壽星女本身唔食得牛,佢個套餐主食係食牛的,所以先冇叫到套餐,而且以正常人的理解,叫Set for 2本身都係會比較適合兩個人
之前食過呢間餐廳一次,
見環境不錯,
咁啱女生朋友正日生日,
就打算帶他們來打下卡,

點知令人有點失望🙈🙈🙈
入門口的時候問咗餐廳可唔可以點甜品蛋糕做啲生日慶祝,
經理拍哂心口話可以加$20寫字。

中間經理跟侍應不停車輪的chur我們點餐,
因為我們三人個本身下午已經食咗個3磅蛋糕其實有啲飽,
而且另外兩個朋友本身食量比較少,
所以在一開始點完pizza後,
都想睇睇個pizza份量有幾大,
先再決定要唔要再點多個飯,
定叫小食或者其他食物,
因為本身都留咗quota係比生日蛋糕甜品

經理及侍應多次行埋來chur我哋要再叫其他食物,
問他們拎水水話冇提供,
如果要就要開礦泉水,
我自己後來諗起我袋有水拎來送藥飲咗一啖咁大把,
即刻沖埋來話唔飲得外來飲品,
但其實本身食的藥唔可以用礦泉水的,
餐廳又只能提供礦泉水!
然後再隔幾分鐘,
經理又行埋來勁chur咁話話每人最少要點一樣嘢,
再後面又有店員話要每人都要點餐,
想叫的心太軟話要套餐先有,
串我哋唔叫set,
猛話set for 2其實 3個人食啱啱好😂😂😂
但其實壽星女本身唔食得牛,
佢個套餐主食係食牛的,
所以先冇叫到套餐,
而且以正常人的理解,
叫Set for 2本身都係會比較適合兩個人的吧。。。。。。。
然後甜品想寫生日,
經理突然又話所有蛋糕都冇🥺🥺🥺,
咩賣唔出冇入貨,
甜品4款入面3款都係蛋糕來
但明明入門口的時候問過佢話可以點蛋糕寫字。。。。。。
然後不停咁逼我哋點焦糖燉蛋
焗住叫咗個焦糖燉蛋,
雖然有駐場歌手彈唱生日歌,
駐場個女主唱唱歌真心幾好聽,
可惜太突然完全冇心理準備冇辦法成功幫朋友仔錄片🥺🥺🥺

pizza係叫咗巴哈馬pizza

小食拼盤

上次來都冇話比人係咁催點餐,
見朋友生日先諗住帶佢去打下卡,
唔會再去!!!
  • 巴哈馬pizza
2024-04-11 105 浏览
餐廳環境好空曠好大,坐位都好多,當日仲有個女仔自彈自唱。訂位個陣話食二人餐可以有8折小食揀左香煎鴨肝同埋魚子醬和牛他他。個鴨肝味道非常濃郁好食,但兩個人得一塊唔夠食🥲🥲魚子醬和牛他他第一次食,店員仲主動過黎幫我地撈埋d魚子醬同牛,好細心👍味道都正常幾特別。餐湯係南瓜湯,另外加左$48轉左一個做龍蝦湯。龍蝦湯質地好稀,但個味好濃。我就比較鐘意本身既南瓜湯多d。主菜揀左海膽蟹肉扁意大利麵同埋紅酒燴和牛面。個海膽蟹肉扁意大利麵比較普通,試一次就夠了。紅酒燴和牛面寫煮得非常之腍,而且都好入味👍👍最後甜品係心太軟同芝士蛋糕,兩款都好好食👍👍餐廳店員服務態度好好,會等我地食完一樣先再上另一樣野食。餐廳比較空曠,加埋有人唱歌所以會有d嘈,不過整體嚟講都不錯😀
餐廳環境好空曠好大,坐位都好多,當日仲有個女仔自彈自唱。
訂位個陣話食二人餐可以有8折

小食揀左香煎鴨肝同埋魚子醬和牛他他。

最後甜品係心太軟同芝士蛋糕,兩款都好好食👍👍
餐廳店員服務態度好好,會等我地食完一樣先再上另一樣野食。
2024-02-01 492 浏览
呢份Carnival份量十足,火龍果鮮甜,黑毛豬香氣勁重,它的粉紅色外皮和鮮紅色果肉給人一種視覺上的享受,而且它的味道非常甜美。  黑毛豬是一種特別的豬品種,它的肉質優良,肥瘦均勻,且帶有一種特殊的香氣,大家一口氣食sai
Carnival
2024-01-02
Carnival
2024-01-14 436 浏览
Up notch is a two floors restaurant, it looks like a old factory it surprised me quite when i just get in the restaurant, there’s a really big screen displayng a screen of a resort with swimming pool, the feeling is so exotic, with music the feeling simply too great cool environment, just like going travel, luckily my trip is in coming two weeks yaya, indeed love the decoration here haaBlack Truffle Bacon Spagetti tasting okay met with average standard, many many small pieces of bacon and i like

, many many small pieces of bacon and i like the mushroom slices insides even i usually not a fan of mushroom, but i think  spaghetti isn’t soft enough
, and the spaghetti not absorbing the sauce thoroughly
Black Truffle Bacon Spagetti
insides:
The food quality met with the average cafe standard, with nice environment, such a nice place to catch up with friends
2024-01-04 385 浏览
同女朋友經過旺角,打算食西餐,入到去環境舒適,叫左個煙三文魚🍣藍芝士pizza同一個黑松露野菌忌廉意大利粉,味道很好,員工亦很有禮貌,會再次光顧。如果有免費水提供就更好。

被安排坐再最入的角落,我們8人,坐得鬆動,很好。食物不錯,飲品不錯,服務很好,經理很斯文,雖然大部分都是廿多歲的年輕人,卻沒有常見的黑面服務,感動🥹,還會主動溫柔地跟我們說要換碟啊!可能是老闆/經理指導有方吧🤭比起之前的一間,食物質素好好多,對得起個價錢。手工意粉真的很不錯。 特色飲品很好喝啊~ 可以讓薯條🍟成為一個獨立的小食嗎? 😆雖然已經不是坐在喇叭前面,餐廳亦沒有將喇叭調到爆聲,不過有live music的時候,傾計就有點困難⋯⋯
被安排坐再最入的角落,我們8人,坐得鬆動,很好。

可以讓薯條🍟成為一個獨立的小食嗎? 😆

2023-12-30
生日
  • 明太子忌廉汁蝦球自家制手工幼麵
  • 煙燻牛肉薄餅
2023-11-22 277 浏览
Weekend唔知食咩食返呢間有手工麵食既餐廳之前係荔枝角食過佢宜家搬左黎旺角 又再次捧場呢間大好多 亦都多好多位同擺設我地叫左🥢豬面頰肉蛋黃醬意大利麵呢個我地每次都必食因為佢真係整得好好味D蛋黃汁係可以掛係D麵上面個煙肉又係煎得好香口 好正🥢黑松露野菌手工菠菜寬麵個菇味好重 亦都好CREAMY佢係寬麵黎 好特別出面搵唔到呢隻🥢紹興酒煮蜆我地叫左呢個蜆 老闆問我地使唔使加多個蒜蓉包因為個入面會有D薯蓉可以沾黎食我地二話不說就叫埋個蜆好入味 配埋牛油薯蓉一齊食好香個配搭都好夾🥢朱古力伯爵茶香濃既朱古力之餘又真係有EARL GREY既味道整體都好好 食物高質而且服務質素同環境都好唔錯推薦大家黎呢道試下
Weekend唔知食咩

食物高質
而且服務質素同環境都好唔錯
推薦大家黎呢道試下
2023-11-20 199 浏览
睇落好似BAR但原來食西餐既餐廳價格算平,味道同服務都好,唔駛點等位,坐得寬敞,上菜都快,唯一缺點係唔想坐大銀幕隔離:::: 明太子鮮蝦手工幼麵 $128Homemade pasta黎講算平,佢仲有D款係$100都唔駛蝦仁好大隻仲有好多隻,煎得好香但最好食都係個意粉同埋醬,明太子濃而不辣,好creamy意粉係Tagliolini,非常掛汁,蛋香濃厚 ,雖然幼但又保留到口感:::: Queen Margherita Pizza $108薄脆底既PIZZA,唔煙UN但都唔係脆到餅乾咁硬,岩岩好配料好多,芝士同蕃茄都好香濃
睇落好似BAR但原來食西餐既餐廳

:::: 明太子鮮蝦手工幼麵 $128
蝦仁好大隻仲有好多隻,煎得好香
但最好食都係個意粉同埋醬,明太子濃而不辣,好creamy

薄脆底既PIZZA,唔煙UN但都唔係脆到餅乾咁硬,岩岩好
配料好多,芝士同蕃茄都好香濃
用餐时段
2023-10-08 200 浏览
我地揀咗一間位於旺角嘅西餐廳主打食手工意粉,未入到餐廳已經見到門口同內裡放滿Bearbrick ,又有一啲花花組成嘅裝飾,係一間幾啱打卡嘅餐廳。📸咁啱我哋去嘅時候係平日夜晚,人流就唔算好多見到旁邊都有啲人喺度happy hour。 餐廳空間較大,所以坐得多比較舒服。😌Standard cocktails 🍹 Cocktails 用咗烏龍茶同Gin做基底,酒面有灑少少桂花做裝飾。我對茶有一定愛好,所以就二話不說揀呢杯嚟試😆,飲落都幾特別,再帶有淡淡桂花味。💕Carnival🍸呢杯係mocktail, 用咗桃🍑,橙汁🍊,檸檬汁🍋同梳打組成,飲落好fresh,酸酸甜甜幾開胃。Carbonara Spaghetti 豬面頰肉蛋黃意大利粉🍝餐廳主打係手打意粉,意粉口感煙韌,而且蛋黃醬煮到幾杰身,掛麵效果唔錯。豬面頰肉🐷咸度適中,可以中和少少蛋黃醬🥚嘅油膩度,但份量就少咗啲。Buffalo wings 水牛城雞翼🐥水牛城雞翼味道十足,充滿濃烈嘅蕃茄同辣椒味,識落都有少少辣。作為開胃小食係不二之選。Hawaiian Salami pizza 夏威夷莎樂美腸薄餅🍕 Pizza 除非平時會食到嘅菠蘿,煙

Standard cocktails 🍹

Carnival🍸

Buffalo wings 水牛城雞翼🐥

Pizza 除非平時會食到嘅菠蘿,煙肉,腸之外仲有少少開心果粒。🤪而且焗得幾乾身,食落脆口。

好食指數 🌕🌕🌕🌕🌑
推薦指數🌕🌕🌕🌕🌗
抵食指數🌕🌕🌕🌖🌑
2023-10-03 1613 浏览
📌 Up a Notch Homemade Pasta & Pizza - 旺角砵蘭街160號地舖🗓(23/9) 星期六 ⏰ 下午4點左右 💈特式:係朗豪坊行完街街,見肚餓想搵個地方食個下午茶,咁啱行經見到呢間餐廳,見到入面好多bearbrick,環境又唔錯,所以一行3人就去食個tea先。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:餐廳菜式偏向意大利風格,仲有唔少送酒小食,不過最主打都應該係佢地嘅自家製手工pizza,而家等我同大家講下🍕味道先。🍕夏威夷莎樂美腸薄餅 $1️⃣3️⃣8️⃣ - 個pizza我睇住佢係即叫即焗,夠晒新鮮,長方形嘅pizza分到6件,我地3個人啱啱好,不過以呢個size同價錢相比就唔算平,但佢勝左幾好食,連我呢個唔鍾意食pizza嘅人都有讚無彈,佢係嘅pizza係偏薄身,熱辣辣得嚟,個邊又夠脆口,餡料同醬汁又唔會好膩。🐥炸雞粒配千島醬 $8️⃣8️⃣ - 呢個有8件,雞粒大細都適中,上枱熱辣辣而且炸得好香口,脆皮得嚟又唔油膩,不過為返要$11蚊/件就貴咗少少,好彩佢配我至愛嘅千島醬,所以會加返好多分。🧄🦐香蒜炒辣蝦 $1️⃣0️⃣8️⃣ - 呢碟蝦有10隻,價錢上就唔算好抵,但佢真係做得
🗓(23/9) 星期六 ⏰ 下午4點左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

炸雞粒配千島醬

🧄🦐香蒜炒辣蝦 $1️⃣0️⃣8️⃣ - 呢碟蝦有10隻,價錢上就唔算好抵,但佢真係做得幾好食,隻隻蝦都做到爽口彈牙,微微嚟辣味再加埋炸脆,口感同層次都有一定程度嘅提升。

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 餐廳飲品種類都幾多,淨計無酒精飲品都有2~30款,茶類都已經有十多款,仲有普通咖啡/奶茶,果汁同8款Mocktail,我地就叫左3款唔同嘅Mocktail,包括Carnival, Madonna Lily同Beautiful World,老實講,3款都好好飲,令我地有想再叫多杯嘅衝動,不過每杯$88蚊,始終又唔係酒吧,而且我去時係tea time,但餐廳又無做happy hour優惠,所以就覺得有d貴。
Beautiful World
Carnival, Madonna Lily

🍽環境:餐廳裝修就真係抵讚,餐廳門口同入面一個落地大玻璃櫃都裝滿晒可愛嘅Bearbricks,餐廳中間仲有條透明滑梯,整體環境亦光猛整潔,女士影相打卡,情侶談心等,都係一流。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:餐廳服務都唔錯,店員好有禮貌,亦長期保持笑容,見你三兩知己喺度傾偈,都盡量唔會打擾,一上完菜就即刻行開。

💰💸價錢:埋單連加一就大約$6️⃣6️⃣0️⃣,如果係晚餐我覺得係合理的,但因為我係當食下午茶就有少少偏貴。

🐲💬總結:如果餐廳可以試下做happy hour之類嘅飲品優惠,相信整體會更滿意,但撇除價錢,佢地嘅食物/飲品都係高質素有水準。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️❣️
2023-09-23