2025-08-16
今次去咗 Twist on Coffee Club,試咗兩款招牌美食——紅菜頭班尼迪蛋同Berry Smoothie,真係令人眼前一亮!紅菜頭班尼迪蛋:健康與美味的完美結合傳統班尼迪蛋就食得多,但用紅菜頭做底真係第一次試!紅菜頭天然嘅甜味同微微 earthy 嘅香氣,配上流心嘅水波蛋同荷蘭醬,口感層次豐富之餘,仲多咗一份健康感。麵包底烘得香脆,整體搭配好平衡,唔會太膩,啱晒鍾意輕食又追求創意嘅朋友。Berry Smoothie:清新爆棚嘅果香盛宴飲品方面,Berry Smoothie絕對係夏日首選!混合咗多種莓果,酸甜適中,質地順滑得嚟又帶少少果肉口感,飲落去即刻醒神。而且甜度自然,冇人工糖漿嘅假甜感,感覺好fresh,同紅菜頭班尼迪蛋一齊食簡直係絕配!環境與服務餐廳環境簡約有格調,採光充足,好適合打卡或者同朋友慢慢傾計。服務生態度友善,上菜速度合理,整體體驗好舒服。總結:如果你鍾意試新嘢,又追求健康同美味兼備,Twist on Coffee Club 嘅紅菜頭班尼迪蛋同Berry Smoothie絕對值得一試!下次會再嚟encore,可能試埋其他創意菜式~
紅菜頭班尼迪蛋:健康與美味的完美結合
Berry Smoothie:清新爆棚嘅果香盛宴