餐厅: Sky726
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2020-07-09 744 浏览
之前同朋友倾起话大家都连续番左咁多个月工,系时候好好奖励下自己,所以就约左黎呢度食番餐好既餐厅位於大厦顶层25楼,踏出𨋢门左方系成块落地玻璃,可以眺望到大半个旺角、深水埗区既景色望住个咁开扬既景食饭觉得特别放松可能因为有book同埋早到既关系,有得坐窗边位,好好彩~食住饭睇日落真系好chill,入黑之後店内气氛唔同晒,天花板铺满灯饰成个星空咁,气氛变得十分浪漫-呢度食物水准好高,虽然晚餐价钱中上,但个人认为系值得既食物选择众多,有选择困难症既我地拣左成三个字先决定到食咩:‘(同埋呢度有得食生蚝~-烟三文鱼沙拉上第一道菜已经同朋友一齐wow左声佢既摆盘特别用心,厨师用多块烟三文鱼砌左朵玫瑰花出黎,沙拉菜就放左系朵花下方,外围再用薄切青瓜包左下,成个presentation好工整、artistic除左个样好掂之外,食材都十分新鲜,抵赞!-虎虾义大利饭伴龙虾牛油汁义大利饭酱汁带有十分浓郁既大虾味,酱汁做得好creamy,好惹味如果大虾有多几只就好啦🥺佢个size好大、做得好弹牙又烧得好香最锺意系系大虾下面既risotto,因为d 大虾酱汁超级可口,mix埋d risotto酱汁真系好鬼正-

望住个咁开扬既景食饭觉得特别放松
可能因为有book同埋早到既关系,有得坐窗边位,好好彩~

呢度食物水准好高,虽然晚餐价钱中上,但个人认为系值得既

同埋呢度有得食生蚝~
烟三文鱼沙拉

上第一道菜已经同朋友一齐wow左声
除左个样好掂之外,食材都十分新鲜,抵赞!
虎虾义大利饭伴龙虾牛油汁

义大利手卷意粉伴野菌、辣肉肠及巴马臣芝士

上网查先知道呢只义大利面叫做“Strozzapretti”,中文叫做掐死面
系源於义大利既一个大区Strozzapretti,起源十分有趣
(Copy from web)“这种面的起源有着许多的传说:一说是古罗马马涅地方的妇女做面给教士来抵扣部份地租,她们的丈夫见到脑满肠肥的神父吃自己妻子做的面就生气,恨不得把他们都掐死;也有一说是这种面形状像是扭乾的毛巾,可以用来勒死神父。总之就是反教会人士发明出来的料理。”

入番正题先,意粉面质厚实有好香既蛋黄面粉味道
辣肉肠质素很不错,佢浓烈既咸香风味令我念番起之前去外国食到既个d肠仔味haha
酱汁偏酸十分可口,食落会有仲上瘾既感觉,真系会食到唔停口!!
柠檬蛋白脆炸弹

呢餐我同朋友票选既No.1都系呢个甜品
佢好得意架,上菜既时候仲附上埋个鎚仔比你dup难黎食

(有d核突请见谅:P)
外科硬身甜度高但放入口後会瞬间融化,有d似食紧棉花糖既感觉
入面又有分两层,上层系酸酸甜甜balance得刚刚好既蛋白泡层
而舖系下面既系d 酸度较高既mixture,食家朋友话似系柠檬,蛋黄同糖既mix
整体黎讲,虽然价钱偏贵但系个人认为系真系值得比既
呢度环境很不错,d食物又做得十分用心有水准,迟d有节日聚餐想食好d既时候都会想番黎呢度食多次!
2020-07-06
今日同朋友相约到尖沙嘴re-visit 年几两年前既Shine店内环境冇变,都系行classy 现代风格Bar台同卡位两边既装修风格都唔同,采用暖色系既卡位几好坐台同台之间既空间比较阔落,方便大家同fd聚既时候畅所欲言我地今晚叫左1 个appetizer, 2个main同埋2杯饮品落单冇耐就有得食啦,呢度上菜上得好快手:)Appetizer我地叫左香煎半熟带子配黑鱼子酱($208)带子大大粒size大到好似macaron咁,厚度差唔多有成5cm,可以啱啱好一大啖塞落口带子煎得啱啱好,外层有少少焦,入面就好juicy同埋有好似sashimi既freshness记得记得要配埋青柠汁咁品嚐,成个层次感提高左唔少,令人过齿难忘-牛油香煎虎虾意瓜义大利饭($208)呢个义大利饭系我今晚既最爱risotto 煲得啱啱好,软硬度适中,非常有嚼口酱汁略稀但唔大影响,都几creamy下本身一上菜净系见到risotto 上净系得一只大虾吓左吓,心念”唔通每人得半只?!“好彩佢有系risotto度混入好多只用白汁煮起既虾,虾肉十分爽口弹牙,有惊喜!个人除左好喜爱d虾之外,都十分喜欢佢d意瓜,热辣辣既切粒意瓜

店内环境冇变,都系行classy 现代风格
Bar台同卡位两边既装修风格都唔同,采用暖色系既卡位几好坐
台同台之间既空间比较阔落,方便大家同fd聚既时候畅所欲言

落单冇耐就有得食啦,呢度上菜上得好快手:)

牛油香煎虎虾意瓜义大利饭($208)

呢个义大利饭系我今晚既最爱
risotto 煲得啱啱好,软硬度适中,非常有嚼口
酱汁略稀但唔大影响,都几creamy下

个人除左好喜爱d虾之外,都十分喜欢佢d意瓜,热辣辣既切粒意瓜做得十分juicy好正!
青酱蝴蝶粉配香煎鸡胸($198)

鸡胸肉质粉嫰,入口软腍
至於蝴蝶粉个人认为系有少少undercooked既(本身偏向喜欢腍身d既食物)同埋佢只青酱汁同我认知中既pesto有少少唔通,呢只比较重洋葱味同偏酸

饮品方面呢因为返工已经番得太攰所以都费事饮酒,叫左两杯smootie and yogurt 算lu

我地叫既Banana Strawberry 同埋Mix Berry smoothie and yogurt 都好浓果香味,试得出佢落左大量既真。生果落去打出黎既
同埋呢两杯smoothie佢都落得多奶,质感比较厚重
p.s. 两杯smoothie都做得比较甜,如果平时唔食得太甜既朋友建议大家可以叫番少/走甜
2020-07-07
2020-04-27 7598 浏览
今日小编同朋友放假,我哋去咗旺角行街,朋友带咗我上嚟食,哗呢间餐厅好靓呀,可以望到香港满满嘅高楼大厦,纵横交错嘅街道,咁靓咁舒服嘅环境好chill呀😍。而且餐厅嘅厨房系开放式,可以望住厨师整嘢食,同埋可以望住调酒师调酒👍🏻。🍽头盘我地食左Buffalo Mozzarella Tomato salad$138,蕃茄好新鲜,水牛芝士亦唔会太咸,Parma Ham 肉质嫩滑,肥瘦适中,上面配上橄榄油同埋盐粒,再加上罗勒叶👍🏻,听讲呢道菜嘅绿白红三只色系代表意大利🇮🇹。Crispy fried chicken$98炸鸡我就食得多,而佢哋最特别嘅就系墨汁炸酱整既炸鸡,真系第一次试呀,好新颖有创意,另外金黄色嘅炸鸡系用咗啤酒酱造成既,鸡炸得好酥脆,而且入边肉质嫩滑👍🏻。Oyster soup$90蚝汤拌鱼子酱,忌廉打到好滑,汤好浓郁,海鲜味道好鲜甜,配上牛油面包👍🏻,好钟意呀🥰👍🏻。到左主菜 我地叫左Iberico pork chop(2pcs)$358,黑毛猪肉质外脆嫩滑,系用左慢煮既方便去烹调,以面头两边都煎得好脆,底下有啲牛肝菌同埋鲜菌炒埋一齐👍🏻😋。而另外我哋叫咗Asparagus kim
今日小编同朋友放假,我哋去咗旺角行街,
咁靓咁舒服嘅环境好chill呀😍

Crispy fried chicken$98

Oyster soup$90

而另外我哋叫咗Asparagus kimchi pasta$158
呢道菜好新颖,好fusion,将泡菜混入西餐,有几夹喎,意粉够晒「 al dente」,好锺意呀,喺香港好少餐厅可以做到👍🏻👍🏻

最後我哋甜品叫咗Lava Cheese tart$68
个塔嘅馅料系流心芝士,好好味,个Tart皮都焗得岩岩好。另外,仲有一个雪芭雪糕,简直系甜入心,甜品控必食😍😍

Bay Breeze$98
有柠檬同青柠既味道,再加上Gin,感觉好清新好Fresh😆

Lavender Garden$88
紫色嘅薰衣草,味道酸酸甜甜,而且充满花香,好有独特风味😛

另外,只要起Happy Hour时段嚟到,饮品就可以享有八折优惠😎😆

2020-04-26
  • 慢煮黑毛猪鞍扒配意大利黑醋汁及牛肝菌酱
  • 浓郁奶油蚝汤伴鱼子酱
光系一种魔力,对我黎讲,呢种轻如纸,薄如纱既物质,佢既重要性系占呢个地球既首屈一指。能够轻易咁贯穿眼球,透过感官细胞传输讯息,如果无佢既存在,我地唔可能正常生活,系漆黑中你会被迷失方向,相机既价值唔会瞬间消失,所有美好既回忆唔会再存在。就等於你系呢间「Sky726」餐厅,黄昏时刻,成间餐厅既落地玻璃比你饱览整个旺角既夜景,加埋大型酒吧,因为光线令佢变得更加瑰丽堂皇,呢种奢侈感特别令人珍惜,Oh!Yeah~ Woo~!👇📌S A L A D - ▪ Smoked Salmon Salad - $148▫ 就算连前菜都整得特别有心思,呢个「烟三文鱼沙律」砌成一朵红玫瑰咁,卖相够哂精致。而质感肥美,表面非常光泽,食落油脂味突出,加埋新鲜既沙律菜,配埋蕃茄乾、青瓜条,鲜甜开胃,又可以中和返油腻感,唔错。📌A P P E T I Z E R S -▪ Red King Prawn Carpaccio w/ Mint Mayo - $168▫ 三文鱼刺身就食得多,都系第一次试「阿根廷红虾刺身」,肉身呈现半熟刺身状,透光感十足,睇落就知相当新鲜。大厨将整条虾身洗得乾乾净净,食落完全无腥味,仲有淡淡海

📌S A L A D -
Smoked Salmon Salad - $148

配埋蕃茄乾、青瓜条,鲜甜开胃,又可以中和返油腻感,唔错。

📌A P P E T I Z E R S -

仲有淡淡海虾鲜清甜感,食落肉质爽弹带黏性,口感好特别,绝对系高质之作!

Caramel Sous-Vide Foie Gras w/ Beetroot Gel - $168

▫ 呢款系我食过印象最深刻既前菜「焦糖低温浸鹅肝」,大厨先将鹅肝抽出真空,再以慢煮半个钟,
将油香迫哂出黎,浓香感即刻提升。同时大厨系鹅肝最外层洒上砂糖再轻烧後,形成一层焦糖化,

食落口感好似饼底咁脆口,同时里面幼滑得黎又够湿润,多重味蕾既刺激,够哂震撼。
配搭旁边既脆薏米,惊喜十足。

📌S O U P S -
Cream of Wild Mushroom & Black Truffle - $88

▫ 再黎就系充满诱惑既「野菌黑松露忌廉汤」,忌廉打得够幼滑,质感上feel到非常浓稠。
加上汤头十足,里面食到粒粒软绵既野菌,配埋阵阵松露香,整体口感同味道两者都好到位,
Staff系呢个时侯安排埋热辣辣既面包,非常细心!

📌M A I N S -
Confit Duck w/ Pinot Noir & Orange Glaze - $258

▫ 轮到主菜方面,继续以慢煮为主题,今次「法式油封鸭」就系佢地既招牌菜之一。

罕见地试到大厨将鸭脾鸭胸分开处理,一次过体验两种唔同既部位,鸭脾外皮脆口,
里面肉质非常经慢煮後变得相当软腍,鸭肉味浓郁,好易入口;

而鸭胸淋上红酒配搭橙汁做成既自家制酱汁,清甜酒香将成个鸭胸肉昇华另一个层次,
入口特别醒胃,肉质亦相对比较烟韧,更加有咬口,无得输!

Sous-Vide Iberico Pork Chops w/ Blasamic Glaze & Cèpes Purée - $358

▫ 好野唔好比佢停!再黎第二道主菜有两大块既「慢煮黑毛猪鞍扒」,大厨用既西班牙黑毛猪
厚度十足,同样经慢煮处理,岩岩好7成熟,再将外皮煎香,将肉汁紧紧锁住。切开仲见到粉嫩色,

食落肉质非常松软,後劲带少少爽口感,配搭底部既黑醋汁同埋牛肝菌酱做既泥蓉,夹埋一齐相当惹味!

📌D E S S E R T S -
Flamin’ Chocolate Fireball - $88

▫ 女士们见到都会疯狂既「火焰朱古力球」,Staff系上枱时先比我地影左相先,跟手淋上白兰地再点火,

成个过程相当吸晴。系烧到半溶状後,里面既云呢拿雪糕球朱古力核桃蛋糕加埋朱古力既外壳
三层唔同既口感配搭酒香,系非常非常好食,呢个真系必食推介!

Lady in Red w/ a shot of Strawberry Rouge - $98

▫ 另一招牌甜品有好浪漫既别名,其实佢系「柠檬意大利软芝士泡沫伴草莓雪葩 」。
一黎到照旧相机食左先,Staff再系周边倒入乾冰,形成仙境既效果,真系靓到不行了!

草莓雪葩上面有支试管,其实系士多啤梨清汤,捞埋蛋白饼同埋底部用意大利芝士打出黎既
泡沫一齐食,清新得黎又可以消滞,睇得又食得,无得输!
2020-04-15
  • 慢煮黑毛猪鞍扒
  • 火焰朱古力球
  • 柠檬意大利软芝士泡沫伴草莓雪葩
2020-04-04 3846 浏览
Sky726这个名称一看而知是在高层有景观的餐厅,726 是甚麽呢? 原来是街号,这家在弥敦道724- 726号的楼上餐厅,名字很易记啊! 果然是居高临下,一排宽濶的落地玻璃窗,相当开扬。倚窗边吃边看街景,欣赏都会夜色,心情特别舒畅!主打法国菜,餐牌的食物选择不少,头盘、沙律、主菜、甜品、饮品等。散点主菜 $188-348,晚餐 $428-568 ,点了套餐,主菜是慢煮羊西冷$498。Set Dinner (小食、沙律、汤、主菜、甜品、咖啡或菜。)  精致小吃 - 鹅肝酱水饼~ 将鹅肝酱唧成花在香脆的饼乾上,味道很夹,拿起才看到下面铺了苜宿芽,细致位都很认真。 龙虾肉沙律 ~ 沙律只是一小碗,但龙虾肉不少,鲜甜而啖啖肉。生菜、紫椰菜、车厘茄都很新鲜,面包粒够香脆。自家制沙律汁有淡淡柚子味,略轻手了,放多点更好。 牛油面包~ 面包松软,配咸味牛油,不错。 是日餐汤 - 甘笋汤~ 橙黄色的甘荀汤,卖相已很醒胃,香滑浓郁,十分美味。 主菜- 慢煮羊西冷伴手指薯~西冷部位的纽西兰羊架慢煮,熟度恰到好处,软嫩多汁,绯红的肉质夹着润滑的羊脂,齿颊留香。手指薯粉腍绵密,连皮焗甘香可口。

$498。

精致小吃 - 鹅肝酱水饼~
龙虾肉沙律 ~
牛油面包~
面包松软,配咸味牛油,不错。

是日餐汤 - 甘笋汤~
橙黄色的甘荀汤,卖相已很醒胃,香滑浓郁,十分美味。

主菜- 慢煮羊西冷伴手指薯~
手指薯粉腍绵密,连皮焗甘香可口。荞头托底,伴以番茄乾、甘荀汁、黑醋汁,酸酸甜甜,与羊味相当配合。
慢煮羊切成三大卷,摆盘精致独特,从外观至内在都一丝不苟,回味无穷,记忆犹新,超赞!

甜品 - 杏桃挞~
口感幼滑,清甜带杏桃果香,味觉有幸福感。
咖啡或茶~

室内灯光柔和昏黄,天花以小灯泡装/饰点缀,营造了点点像圣节的欢乐气氛,餐枱上放了水晶蜡蠋座,映衬着迷人的都会夜色。
墙上画满颜色对比强烈的墙画,连电梯门也画了鲜黄色的巨型羽翼,型格带点浪漫,下次打算与另一半再来吃饭!

地址: 旺角弥敦道724-726号25楼
+852-  23903889
  • 慢煮羊西冷伴手指薯
  • 甘笋汤
2020-08-04 20 浏览
难得放假,紧系出动去捐窿捐罅搵美食. 今次有个朋友介绍依间SKY726, 话间餐厅布置好浪漫,野食又正,最适合同女仔去. 见朋友讲到间餐厅咁正,一於就去试试佢.餐厅位於商业大厦度,一出𨋢就会见到依个设计时尚既餐厅标志.天花板上既灯饰简直就令人如置身星空下,果然够浪漫.餐枱摆设尚算整齐.头盘系一杯精致小食,酸酸甜甜几开胃.之後来个温泉蛋沙律,超好食.当然唔少得杯冻柠茶.餐汤就拣左红汤,味道正常,冇咩特别!主菜方面我地就嗌左个香草烧法国黄油鸡同西冷牛排.最後当然唔少得甜品,今次就拣左个百利甜潘奶冻,因为见佢有酒,所以好奇想试下有酒味既甜品系咩味道. 果然冇失望,酒味同奶冻既甜味出奇地夹,令人食完一啖後会想继续再食落去,正!!!今餐好满足,两个人埋单都系900几蚊,都算抵食.

餐厅位於商业大厦度,一出𨋢就会见到依个设计时尚既餐厅标志.

天花板上既灯饰简直就令人如置身星空下,果然够浪漫.

餐枱摆设尚算整齐.

头盘系一杯精致小食,酸酸甜甜几开胃.

之後来个温泉蛋沙律,超好食.

当然唔少得杯冻柠茶.

餐汤就拣左红汤,味道正常,冇咩特别!

主菜方面我地就嗌左个香草烧法国黄油鸡同西冷牛排.

今餐好满足,两个人埋单都系900几蚊,都算抵食.
2020-07-28 47 浏览
想同男朋友烛光晚餐一下,但系又冇咁多钱食,所以就特登问咗旺角呢一间餐厅。餐牌上嘅选择非常之多,而且款款我都好想食🤣最锺意食鸡软骨嘅我,仲配埋呢个黑松露酱,啲鸡园骨份量好多,而且炸得啱啱好,唔会好油 而呢一个薯条,真系冇谂过份量咁多,上面啲蕃茄同埋肉酱,令到成个薯条嘅味道昇华!啲薯条系粗身嗰只好啱我胃口!呢个黑松露蘑菇意大利饭,个人觉得全晚最好食!佢啲酱汁唔会好滞,而且啲意大利饭煮得啱啱好,唔会过硬或者过软!睇住咁靓嘅夜景,而且服务一流又好有私人度,成晚都好enjoy

餐牌上嘅选择非常之多,而且款款我都好想食🤣

2020-07-17 61 浏览
今日我地去咗依间Sky Bar食下饭,听朋友讲依间餐厅攞过好多奖,好好食嘅,所以同朋友就嚟咗依间餐厅试下喇😛。一坐低就见到後边嗰景真系好靓😍😍。日落时间上嚟真系冇得弹😍😍。咁同朋友首先都叫咗杯cocktail先。然後再叫咗啲嘢食咁啦☺️。咁我就叫咗杯Blue Skies($88),饮落去会饮到少少嘅椰子味,唔会好重酒味,好易入口👍🏻。不过佢之後再上咗个浓郁奶油蚝汤配鱼子酱($90),依个真系必叫😍。好饮到本身只系叫咗一个,我朋友试咗一啖後都叫多咗一个自己饮。佢好重蚝味,但又唔会话有腥味。饮落去佢好滑好creamy,真系好正,好推介大家试下🤤🤤🤤👍🏻。主菜我叫咗个黑松露野菌意大利饭($198),依个又系令到我好惊喜嘅,因为佢劲重菇菌味😍。好多时香港啲Risotto其实煮得冇咩味,但依个煮得好重茹菌味,又creamy同份量都几多。我同朋友share都觉得得好够,好味道🤤。一餐饭又点会少得个甜品,我地就叫嗰柠檬意大利软芝士泡沫伴草莓雪芭($98),佢地用乾冰做咗啲烟雾效果,卖相非常靓。味道都好正,雪芭嗰甜同酸啱啱好,好值得推荐俾大家。我觉得除咗嘢食好外,佢地嘅侍应都非常有水准,会介绍每道菜有咩

我觉得除咗嘢食好外,佢地嘅侍应都非常有水准,会介绍每道菜有咩特别之际,亦都非常有礼貌,拍得住啲有星嘅餐厅。

如果有机会,我一定会再过嚟食👍🏻👍🏻。

• 黑松露野菌意大利饭
2020-07-14 58 浏览
今晚黎到旺角决定搵西餐食,就搵到黎呢间sky726, 食物有好多选择,set dinner 都有好多配搭,不过今晚想食鹅肝,所以选择散点焦糖低温浸鹅肝鹅肝入口即溶,而且带有甜甜既焦糖味道,非常好食👍🏻美国安格斯肉眼扒一向觉得牛扒最好食就系肉眼部位,呢间店既7成熟安格斯肉眼扒不韧之余好有牛味,而且筋位部份只系好小,12oz既份量好满足!平时意粉就食得多,手卷意粉真系第一次食呢碟意大利手卷意粉伴野菌、辣肉肠、巴马臣芝士,可以讲系好惊喜,手卷意粉口感好好,配埋辣肉肠等等浓味既配料效果一流,我觉得呢个意粉系要必食,因为第二d地方唔容易食到、推荐甜品就点左呢个心太软,佢朱古力流心好浓味,好邪恶,但好好食,卖相都睇得出用了一番心机,所以下次会再回来帮衬!
今晚黎到旺角决定搵西餐食,就搵到黎呢间sky726,

焦糖低温浸鹅肝
鹅肝入口即溶,而且带有甜甜既焦糖味道,非常好食👍🏻

美国安格斯肉眼扒

平时意粉就食得多,手卷意粉真系第一次食
我觉得呢个意粉系要必食,因为第二d地方唔容易食到、推荐

2020-07-14 33 浏览
餐厅位於25楼 所以望出去好开扬店员安排左窗口位比我地坐岩岩好可以睇到日落入夜之後听住柔和既音乐 几有情调焦糖低温浸鹅肝鹅肝外表用焦糖做成一层脆皮代替一般香煎鹅肝焦香既口感入口带甜 口感软绵绵亦少一份油腻感香煎美国顶级安格斯肉眼扒牛扒份量有12oz 2人食岩岩好☺️外皮煎到脆脆地 完全做到要求既7成熟 意大利手卷意粉伴野菇、辣肉肠、巴马臣芝士呢道菜十分有惊喜😍手卷状既意粉真系比较少见口感弹牙 比起普通意真系零舍不同👍🏻酱汁既配搭都做得好好好值得一试👍🏻心太软第一个胃食饱就轮到第二个胃😆外皮松脆配微暖流心既朱古力用左72%朱古力 味道好浓郁真系令人无法抗拒 怕肥都要食!🤤仲有一球雪糕同小小水果食完可以食下水果中和番味蕾

餐厅位於25楼 所以望出去好开扬

香煎美国顶级安格斯肉眼扒
牛扒份量有12oz 2人食岩岩好☺️
外皮煎到脆脆地
完全做到要求既7成熟

意大利手卷意粉伴野菇、辣肉肠、巴马臣芝士
呢道菜十分有惊喜😍

仲有一球雪糕同小小水果
食完可以食下水果中和番味蕾

2020-07-14
2020-07-14 28 浏览
sky726已经系我帮衬左几次嘅餐厅食物质素真系好高 服务人员礼貌都好好以往每一次都系同朋友去食今年男朋友生日 第一次带男朋友一齐去食连佢都赞口不绝 讲定下次要再去帮衬食啲乜乜乜了呢一个带子,系我每系我每次去呢间餐厅都会order嘅~过往几时食都好好味!不过今次个心唔够热,有少少淡味😟😟呢个南瓜蟹肉汤系我每次去到必选嘅!真系好饮到返唔到转头!十级滑啊!牛骨髓焗田螺,系我第一次食,味道好特别,好香,好好味!下次去到必选!放到成块包都系牛骨髓,好邪恶,但系好好味呀!😋呢个慢煮肉眼5成都系我喺sky726嘅最爱!🤤最後仲叫咗一份芝士牛肉薯条,条条薯条都脆卜卜,酱又好好味,我哋两个人食到停唔到口🤭… 总括来讲,呢间餐厅真系值得去大大力支持!环境靓已经唔再讲~食物质素高,价钱合理! 推介推介!
sky726已经系我帮衬左几次嘅餐厅
食物质素真系好高 服务人员礼貌都好好
以往每一次都系同朋友去食
今年男朋友生日 第一次带男朋友一齐去食
连佢都赞口不绝 讲定下次要再去帮衬食啲乜乜乜了

放到成块包都系牛骨髓,好邪恶,但系好好味呀!😋

呢个慢煮肉眼5成都系我喺sky726嘅最爱!🤤

• 香煎烟燻慢煮北海道带子