5天前
尖沙咀諾士佛台,一向都是飲酒玩樂的好地方,今晚到了ShowTime Sport Bar,有得玩、有嘢食、又酒飲,加上多款優惠同時推行,性價比甚高!隨便都可以列出一大堆遊戲,如Beer Pong, 俄羅斯輪盤, 飛鏢, Snooker,睇波,應有盡有 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 優惠 1️⃣ 「平絕全世界」Signature Cocktail,全部均可改成無酒精🍹🍸的 mocktail, 由於楂車的關係,點了杯無酒精的 - The Chronicles of Narnia $58,果汁味道為主,正合我心!🎉🎉2️⃣ Showtime Sports Bar Crazy Hour 大特價!Happy Hour 逢星期一至日 16:30 - 19:30,半價小食及特價酒品,總有一款合心意!有優惠當然要享用,點了Prosecco、意式火腿拼盤及炸薯芝士年糕。🎉🎉優惠3️⃣海鮮組合$188 ,燒帶子刺身、白鱔、虎蝦、廣島蠔及Mocktail一杯🎉🎉優惠4️⃣ Showtime 必食推介 2025點了幾款,整體質量甚好,必食是自然的 😋😋🍜日式叉燒雞湯拉麵 $48🥗煙三文魚沙律$38 🥩日式燒牛肉 $68🍟芝士肉醬薯條 $68
🎉🎉 優惠 1️⃣
🎉🎉2️⃣
🎉🎉優惠3️⃣
🎉🎉優惠4️⃣ Showtime 必食推介 2025
點了幾款,整體質量甚好,必食是自然的 😋😋
🍜日式叉燒雞湯拉麵 $48
🥗煙三文魚沙律$38
🥩日式燒牛肉 $68
🍟芝士肉醬薯條 $68
🎉🎉優惠5️⃣
WTF 歡樂時光串燒,又一超值之選,咁抵食,點都要點一 round 😋😋
點了三文魚腩串 $25、翠玉瓜串 $15、秋葵串 $15,還有豬肉腸 $15,味道及質量都有水準 👍