2004-07-16
7點幾WALK IN~無8人位..於是邊行邊等等到差唔多8點9...服務算OK LA...有禮貌有笑容..但係比較慢同埋唔醒目..叫左幾次水同埋刀刀叉叉都未到..叫左大ge小食拚盤(揀左chicken wing,薯皮etc..)..ribs拚盤..shrimp意粉..沙律bar(無限次)..叫多幾個side..有焗薯~薯條~蒜蓉包..d拚盤都幾大份..薯皮就好似dan's好食d!rib拚盤估唔到好多野食下.有炸雞條..炸蝦..串燒都有..沙律bar..有十幾廿樣野..唔錯呀!!鐘意食蜜桃同埋栗米..4杯可以refill ge drink..坐到11點幾..haha..成班人好似講笑講到大大聲...d waiter就慘d..我地又成日問呢樣問果樣...但係有個男waiter好好人..好得意~..仲幫我地影相tim~50% off coupen..so..埋單500有找
等到差唔多8點9...
d拚盤都幾大份..薯皮就好似dan's好食d!
50% off coupen..so..埋單500有找