2025-07-12
❣️Room Garden Cafe (荃灣)荃灣青山公路 - 荃灣段264-298號南豐中心2樓32C號舖☎️今日行完街,諗住近近地喺附近食少少嘢,點知就發現咗呢一間喺南豐中心入面嘅西餐廳~呢度嘅選擇都唔少㗎,有主食、扒類、小食同埋甜品添!而我就簡左西冷扒、薯條同蜜糖雞翼,仲有朱古力心太軟🤤香煎加拿大西冷扒8oz $167西冷扒五成熟,好容易就可以切開,而且肉質比較結實,所以食落都比較有口感~炸薯條配黑松露醬 $52熱辣辣嘅薯條配埋濃郁嘅黑松露醬,真係一個好嘅配搭🤤香脆雞翼$62蜜糖雞翼嘅誘惑真係抵擋唔住🤣雞翼煎得好香脆,咬落仲嫩滑多汁~朱古力心太軟$58好耐冇食心太軟,所以決定嗌個心太軟嚟食吓🥰外層嘅蛋糕好鬆軟,而裏面嘅流心朱古力好濃郁,好食😋#荃灣 #荃灣美食篇 #南豐中心 #荃灣美食 #荃灣西美食 #牛扒 #意粉 #朱古力心太軟 #雞翼 #香港 #香港美食
香煎加拿大西冷扒8oz $167
炸薯條配黑松露醬 $52
熱辣辣嘅薯條配埋濃郁嘅黑松露醬,真係一個好嘅配搭🤤
香脆雞翼$62
朱古力心太軟$58