2021-06-30
想食呢間名古屋班戟專門店好耐啦!終於前日補假可以去食個tea😍🥑夏威夷班戟漢堡 $108呢個鹹嘅pancake有兩個選擇:可以配芝士/牛油果、蝦、蜜糖芥茉醬。我就揀咗後者,pancake好鬆軟,牛油果好creamy,蝦就彈牙,配埋新鮮嘅生菜、蕃茄,加埋蜜糖芥茉醬,口感層次豐富。薯條非常吹口,搞到我都忍唔住食唔停口😋💜沖繩紫薯梳乎厘班戟 $108雖然紫薯堆之下只得兩件班戟,但一上枱已覺超級大份,食完仲覺得好飽!紫薯100%來自沖繩縣本島金武町,味道香濃。Pancake充滿蛋香,fluffy得來唔會好似食咗啖空氣咁,忌廉非常輕盈,鍾意食紫薯嘅朋友一定要試呀🤗☕️朱古力牛奶咖啡/榛子牛奶咖啡$44本身覺得呢度啲沙冰好吸引,但因為當日朝早Office太凍,而且落雨,隻手已經凍到好似雪櫃咁,所以都係飲番杯熱飲啦。兩杯latte到轉咗做燕麥奶,咖啡底好香濃,朱古力味/榛子味都飲得出,而且都幾大杯👍🏻
🥑夏威夷班戟漢堡 $108
💜沖繩紫薯梳乎厘班戟 $108