2021-06-30 93 浏览
想食呢間名古屋班戟專門店好耐啦!終於前日補假可以去食個tea😍🥑夏威夷班戟漢堡 $108呢個鹹嘅pancake有兩個選擇:可以配芝士/牛油果、蝦、蜜糖芥茉醬。我就揀咗後者,pancake好鬆軟,牛油果好creamy,蝦就彈牙,配埋新鮮嘅生菜、蕃茄,加埋蜜糖芥茉醬,口感層次豐富。薯條非常吹口,搞到我都忍唔住食唔停口😋💜沖繩紫薯梳乎厘班戟 $108雖然紫薯堆之下只得兩件班戟,但一上枱已覺超級大份,食完仲覺得好飽!紫薯100%來自沖繩縣本島金武町,味道香濃。Pancake充滿蛋香,fluffy得來唔會好似食咗啖空氣咁,忌廉非常輕盈,鍾意食紫薯嘅朋友一定要試呀🤗☕️朱古力牛奶咖啡/榛子牛奶咖啡$44本身覺得呢度啲沙冰好吸引,但因為當日朝早Office太凍,而且落雨,隻手已經凍到好似雪櫃咁,所以都係飲番杯熱飲啦。兩杯latte到轉咗做燕麥奶,咖啡底好香濃,朱古力味/榛子味都飲得出,而且都幾大杯👍🏻

🥑夏威夷班戟漢堡 $108

💜沖繩紫薯梳乎厘班戟 $108

☕️朱古力牛奶咖啡/榛子牛奶咖啡$44
2021-06-22
下午茶
近日好hit既pancake店,我當然都要黎打個卡!當日行完傢俬舖就落1樓食個下午茶!👍🏻沖繩紫薯梳乎你班戟原材料來自沖繩縣本島金武町,好濃郁嘅紫薯香,清清甜甜,一絲一絲咁圍住梳乎厘,但係食落確係好綿滑。而且疏乎厘十分輕盈,食完都唔會滯。旁邊配有日本輕忌廉,店員建議我地可以每細舊都可以點一點,帶多份甜!👍🏻夏威夷班戟漢堡配牛油果、大蝦、蕃茄、蜜糖芥末醬超級清新嘅配搭,牛油果切成一粒粒,帶有冰凍既口感,大蝦一分為二,雖然減少左份厚實但都十分爽口(由於餡料真係太爆棚嘅關係,焗住要分開夾黎食),班戟面仲印有餐廳名,相對特別。👍🏻飲品選擇好多,叫左兩杯:朱古力咖啡沙冰:好濃郁嘅朱古力底,咖啡味唔會太濃,兩者好夾,沙冰打得好碎,入口唔會凍到發麻。雲呢拿咖啡沙冰:雲呢拿有奶香,攪拌後咖啡味更出,面頭吱上左少量焦糖漿,但真的不會太甜膩!!

👍🏻沖繩紫薯梳乎你班戟

👍🏻夏威夷班戟漢堡配牛油果、大蝦、蕃茄、蜜糖芥末醬

👍🏻飲品選擇好多,叫左兩杯:

2021-06-30 86 浏览
🥞 🥞 🥞 .⛅️朋友介紹呢間餐廳 聽聞啲Pancake好唔錯,梗係要同⛅️嚟試試.望咗個menu好耐都決定唔到食咩 好多都想試 尤其係梳乎厘pancake .夏威夷班戟漢堡配芝士 ($108)法式焦糖梳乎厘班戟 ($128)焙茶牛奶 ($39).夏威夷班戟漢堡配芝士 呢個喺openrice係最多人推薦,而且又有我哋最愛嘅芝士! 班戟漢堡第一層係燒過嘅芝士,之後漢堡,蕃茄同生菜,班戟面仲印住餐廳名。食落感覺係好夾,蕃茄同生菜有種好fresh的感覺,完全唔會溜,好好味😋幼身嘅薯條都炸得好香脆法式焦糖梳乎厘班戟揀咗好耐最後決定試呢個! 一上枱個pancake好動感,郁下郁下,賣相勁靚,隻色勁sharp ,睇見都覺得好吸引🤪面層係薄薄的燒焦咗嘅焦糖,脆卜卜。Pancake口感唔算非常空氣感,有啲啲實在,唔會好似無食過咁,啲醬又唔會好甜同溜,好好味焙茶牛奶第一啖先試面層嘅泡,勁濃嘅焙茶味,正!☕️香濃,絕對唔會苦,牛奶味都好出,唔會比焙茶味遮蓋餐廳座位唔多,枱與枱之間好有空間感,坐得好闊落,好舒服.侍應好窩心,比左每人兩份餐具🍴,分別食甜食🍰同咸食.好想去試埋其他口味,pizza都想試🤣P.S.真係
🥞 🥞 🥞
夏威夷班戟漢堡配芝士 ($108)
法式焦糖梳乎厘班戟 ($128)
焙茶牛奶 ($39)

法式焦糖梳乎厘班戟

焙茶牛奶

餐廳座位唔多,枱與枱之間好有空間感,坐得好闊落,好舒服
侍應好窩心,比左每人兩份餐具🍴,分別食甜食🍰同咸食
好想去試埋其他口味,pizza都想試🤣

P.S.真係好動感 彈下彈下

2021-06-09
  • 焙茶牛奶
  • 法式焦糖梳乎厘班戟
2021-06-27 66 浏览
日本pancake我一向都好鍾意食,呢間Pancake House HoiHoi就係名古屋既人氣班戟店,一場黎到mega box,一於試下5點幾去到餐廳,一直都見有條人龍排隊,我以為佢地等𨋢,原來係排緊HoiHoi🤭,等左一陣就可以入座,入面環境舒適,用上木系既餐枱餐櫈,有點日系既格調夏威夷班戟漢堡平時既漢堡包皮換上班戟,中間既餡料有牛油果,蝦再加上蜜糖芥末醬,配搭好有新鮮感,但我就覺得班戟同餡料味道唔夾,蜜糖末醬亦都過多,反而薯條炸得香脆,好食過個漢堡士多啤梨梳乎厘班戟梳乎厘班戟蛋味香濃好fuffly,但好可惜班戟入面仲係濕,唔夠熟,如果焗得幾分鐘就perfect,時間掌握得唔好,有d失望牛奶咖啡深焙既咖啡豆,飲落炭焙味非常重,雖然拉花拉得麻麻,但奶泡打得好滑,奶香輕輕減左d濃烈炭焙味,整杯既味道我幾鍾意牛奶抹茶個拉花真係拉得麻麻,味道還可以的食物同飲品我覺得就不過不失啦,好彩等位唔算等得太耐,環境亦都不錯的,不妨一試

夏威夷班戟漢堡

士多啤梨梳乎厘班戟

牛奶咖啡

牛奶抹茶
個拉花真係拉得麻麻,味道還可以的

2021-06-26 80 浏览
人氣Pancake店每次行MegaBox,不論咩時間,都會見到呢間Pancake店大排長龍,終於某日的起心肝預時間去排隊試吓😚 #sohappy◽️試咗其中一款:熱朱古力梳乎厘班戟真心又幾好食,軟綿綿嘅梳乎厘,熱騰騰嘅朱古力醬🍫,上面有小小花生碎🥜,加埋凍冰冰滑嘟嘟嘅Cream,好多層次😋,自己屋企真係整唔到咁正😍,下次要試埋其他款式先😅
人氣Pancake店

試咗其中一款:熱朱古力梳乎厘班戟
2021-06-24 76 浏览
來自名古屋的人氣pancake店 HoiHoiPancake House 於香港開了2間分店,今次到訪位於Megabox 的店舖,坐在落地窗旁享受著午後陽光,慢慢品嚐軟綿綿的疏乎厘pancake😌。🔸 沖繩紫薯疏乎厘pancake🔸 Pancake漢堡配芝士🔸 熱情果冰茶🔸 芒果冰茶 。✍︎︎ 沖繩紫薯疏乎厘pancake:以紫薯泥包裹著兩層空氣感十足的疏乎厘pancake,看到外表實在不捨得切下🙃 吃了一啖紫薯泥,飄出淡淡的紫薯香,再加進洋溢蛋香的pancake,口中甜香四溢,志身在天堂中,回味無窮🥰 。✍︎︎ Pancake漢堡配芝士: 🍔上盤時已聞到pancake 香味,加上牛扒肉汁,混入洋蔥的半溶芝士,鹹甜味道完全融合,沒有遺和感😚 。✍︎︎ 熱情果冰茶/芒果冰茶:夏天必備,酸甜開胃冰茶~ 超消暑!🧊。

🔸 沖繩紫薯疏乎厘pancake
🔸 Pancake漢堡配芝士
🔸 熱情果冰茶
🔸 芒果冰茶

想去依間人氣名古屋pancake店好耐,但係之前經過總是坐滿人。今日請左假,所以特登去hoihoi pancake chill吓,順便解下鄉愁。平日去真係少啲人,坐得好舒適,餐廳環境好乾淨。我哋叫咗一個法式焦糖疏乎厘pancake,同埋兩杯焙茶latte。疏乎厘pancake真係好好食,軟綿綿,質地彈下彈下咁好掂,再加上滿瀉嘅醬料,我俾滿分。焙茶latte都唔錯,不過烘焙茶味可以再濃啲就更完美。叫咗兩杯烘焙茶,兔仔拉花嗰杯真係好可愛。期待下次再去試其他口味。
平日去真係少啲人,坐得好舒適,餐廳環境好乾淨。
期待下次再去試其他口味。
法式焦糖疏乎厘pancake
烘茶latte
2021-06-22
法式焦糖疏乎厘pancake
烘茶latte
  • 焙茶牛奶
  • 法式焦糖梳乎厘班戟
環境 ᴇɴᴠɪʀᴏɴᴍᴇɴᴛ☁️正常商場環境 舒服好坐 上菜都幾快 店鋪有好多可以打卡既綠色小盆栽 不過其實淨係食物已經夠吸睛~食物 ғᴏᴏᴅ🥢賣相同味道都非常唔錯(^¬^)✦ 沖繩紫薯梳乎厘班戟 🥞⋆⁺ ⊹ ˚ 🍠🧞‍♀️推薦✨ 好可愛既pancake 好多檯都叫呢個 紫薯味好出 又夠甜 份量好多 圍住成個pancake 梳乎厘軟身但係唔係空氣感嗰種 頂仲有粒好可愛既栗子Σ( ˙◊˙ノ)ノ✦ 夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬 ✧⁎ 🥑 യ 🍯非常唔錯既班戟 配料醬汁配搭得好好 每樣味道都突出 份量會偏少一啲 但係會有埋薯條 薯條較硬一啲✦ 草莓沙冰𓈒 ✿ 🍬 🎆⌒* 又一款少女心甜品 草莓味香濃 有少少果茸 甜甜地 幾解渴⋆⸜ ⚘ ⸝⋆
環境 ᴇɴᴠɪʀᴏɴᴍᴇɴᴛ☁️

食物 ғᴏᴏᴅ🥢
賣相同味道都非常唔錯(^¬^)

✦ 沖繩紫薯梳乎厘班戟 🥞⋆⁺ ⊹ ˚ 🍠🧞‍♀️
沖繩紫薯梳乎厘班戟 🥞⋆⁺ ⊹ ˚ 🍠🧞‍♀️

夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬 ✧⁎ 🥑 യ 🍯

✦ 草莓沙冰𓈒 ✿ 🍬 🎆⌒*
草莓沙冰𓈒 ✿ 🍬 🎆⌒*

沖繩紫薯梳乎厘班戟 🥞⋆⁺ ⊹ ˚ 🍠🧞‍♀️
草莓沙冰𓈒 ✿ 🍬 🎆⌒*
  • 草莓沙冰
Pancake House HoiHoi 定期都會推出期間限定班戟,實在會令人間唔中就會去食下呢晚同朋友係Megabox行下街睇完戲,就揀左係Pancake House HoiHoi食晚餐,餐廳既裝修幾簡約,座位間又寬敞,有高板隔開鄰座,係疫情下係一個食得安心又舒服既好選擇!餐廳最近推出沖繩紫薯疏乎厘班戟($108),好有夏日感覺!係鬆軟香彈既兩件pancake 上,有豐富份量既條狀紫薯,紫薯係100%來自沖繩縣本島金武町,甜度適中,而且口感好香滑~值得一讚!另附上既日本輕盈忌廉同pancake 好夾,食落口仲有淡淡奶香滲出~另外鹹食 夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬($108),亦見驚喜內裡仲有蕃茄生菜,好清新唔會膩牛油果粒同蜜糖芥末醬既甜酸配搭做得唔錯,份量亦都適中,感覺幾健康粗薯條都好香口好味~飲品方面我地點既 抹茶沙冰($36)同 香桃冰茶($48)都幾好,抹茶沙冰較甜而不乏茶味,連埋cream 飲雖然會肥肥但會更香滑而香桃冰茶幾解渴,甜度都算適中,值得一試~久唔久食下日本人氣過江龍餐廳都係止下去日本癮既好選擇

夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬

餐廳最近推出沖繩紫薯疏乎厘班戟($108),好有夏日感覺!

夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬

內裡仲有蕃茄生菜,好清新唔會膩
粗薯條都好香口好味~

夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬

而香桃冰茶幾解渴,甜度都算適中,值得一試~
抹茶沙冰;香桃冰茶

久唔久食下日本人氣過江龍餐廳都係止下去日本癮既好選擇

2021-06-15
2021-06-20 94 浏览
位於九龍灣ᴍᴇɢᴀʙᴏx < 𝓟𝓪𝓷𝓬𝓪𝓴𝓮 𝓗𝓸𝓾𝓼𝓮 𝓗𝓸𝓲𝓗𝓸𝓲 >, 一間來自名古屋人龍店, 梳乎厘班戟還原日本味道🇯🇵裝潢以夏威夷風格為主, 放有不少小盆栽🌱ᴼᵏⁱⁿᵃʷᵃ ˢʷᵉᵉᵗ ᴾᵘʳᵖˡᵉ ᴾᵒᵗᵃᵗᵒ ˢᵒᵘᶠᶠˡᵉ ᴾᵃⁿᶜᵃᵏᵉ $¹⁰⁸沖繩紫薯梳乎厘班戟有兩大塊🥞🥞外層鋪滿紫薯幼絲💜將其打成茸狀, 內層班戟亦相當鬆軟, 上層放有栗子🌰旁邊再放了士多啤梨🍓額外再配有輕盈忌廉, 整體帶有多重層次感。ᴴᵃʷᵃⁱⁱᵃⁿ ᴾᵃⁿᶜᵃᵏᵉ ᴮᵘʳᵍᵉʳ ʷⁱᵗʰ ᴬᵛᵒᶜᵃᵈᵒ, ˢʰʳⁱᵐᵖ, ᴴᵒⁿᵉʸ ᴹᵘˢᵗᵃʳᵈ $¹⁰⁸夏威夷班戟漢堡配牛油果🥑蝦🦐蜜糖芥末醬🍯相當清新可口, 旁邊再放有薯條🍟ᴹᵃᵗᶜʰᵃ ᴸᵃᵗᵗᵉ $³⁷牛奶抹茶拉花幾特別, 而茶味可以再濃郁少少🍵ᴴᵒʲⁱᶜʰᵃ ᴸᵃᵗᵗᵉ $³⁹焙茶牛奶都算甘香溫潤, 帶有點炭香味道☕Pancake House HoiHoi (Megabox)📍九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox 1樓19-20號舖

ᴹᵃᵗᶜʰᵃ ᴸᵃᵗᵗᵉ $³⁷
牛奶抹茶拉花幾特別, 而茶味可以再濃郁少少🍵

ᴴᵒʲⁱᶜʰᵃ ᴸᵃᵗᵗᵉ $³⁹
焙茶牛奶都算甘香溫潤, 帶有點炭香味道☕

2021-06-17
有鹹甜pancake唔同選擇既餐廳,呢間算係choice較多款。.夏威夷班戟漢堡配芝士🍔🧀夾左牛肉漢堡🐮鹹點黎講都配到,pancake挺身得黎唔會硬,厚過甜身嗰種另外有沙律同薯條做配菜🥗🍟.沖繩紫薯梳乎厘班戟🍠🥞期間限定🤩紫薯唧成一條條包住梳乎厘班戟,紫薯溝左手作Mascarpone cheese同蜜糖🧀🍯我就食唔出有cheese味相反我做大廚既朋友味覺特強,佢真係食得出😂😂😂入面係兩件梳乎厘班戟,如果蛋香再多啲就好啦,另有輕忌廉,連埋一齊食個膩感少左🙂.草莓沙冰🍓&朱古力咖啡沙冰☕️幾欣賞個飲品喎!小編飲既係少女心既草莓沙冰🍓大杯得黎好夠味,飲到最尾都唔會溝淡左😚士多啤梨味好真,加左士多啤梨醬,鮮奶味突出,值得一點!
夏威夷班戟漢堡配芝士🍔🧀

沖繩紫薯梳乎厘班戟🍠🥞

草莓沙冰🍓&朱古力咖啡沙冰☕️
2021-06-16 75 浏览
以夏威夷🏝做主題 橙色和綠色為主 空間感都幾大😚 pancake有勁多口味 分別有soufflé/夏威夷兩類 除咗pancake都有丼飯同鹹食簡🙆🏼‍♀️ 見到有個漢堡塔都幾震撼😳.▫️Okinawa Sweet purple potato soufflé pancake $108😋👍🏻:👅👅👅.3/5分無錯!!我係衝住依個而黎😍 真係好震撼!! 一黎到就見到勁吸引~好似紫薯山咁🙈 用紫薯cream包住佐成個pancake 勁igable💕用佐沖繩縣本島金武町紫薯同mascarpone芝士加蜜糖🍯調味再壓成約2mm的紫薯幼條食落特別甘甜同軟滑🤤仲好貼心有埋日本忌廉 比你轉換下口味pancake食落都好有鬆軟同有蛋香 但略嫌唔夠空氣感同蓬鬆😶.▫️Hawaiian pancake burger w/ Avocado & Shrimp $108😋👍🏻:👅👅👅/5分成個包好Hawaii feel~~ho green🙈熱香餅口感鬆軟 整體食落都幾match 有牛油果🥑蝦🍤 餡料略少用佐蜜糖芥茉醬都幾清新同fresh薯條🍟幾脆 但整體食落有d dry~另一款配芝士漢堡扒應該會好d.▫️mocha $3

😋👍🏻:👅👅👅.3/5分

無錯!!我係衝住依個而黎😍 真係好震撼!!
一黎到就見到勁吸引~好似紫薯山咁🙈

成個包好Hawaii feel~~ho green🙈
熱香餅口感鬆軟 整體食落都幾match
有牛油果🥑蝦🍤 餡料略少
用佐蜜糖芥茉醬都幾清新同fresh

薯條🍟幾脆 但整體食落有d dry~
另一款配芝士漢堡扒應該會好d
▫️mocha $39
😋👍🏻:👅👅👅👅.7/5分
咖啡豆竟然係用studio caffeine
勁興奮!!!諗都唔諗就簡佐mocha~
飲落都係一如既往既好飲🥰
先入口既係香濃既朱古力🍫味
同時再呷到咖啡既香醇~
古古力同咖啡balance得剛好💕
▫️matcha smoothie $48
😋👍🏻:👅👅👅.8/5分
夏天梗係要飲沙冰😚
飲落有抹茶果種茶香味~
屬於綿身質地 所以溶得比較快
總結,
見隔離嗌其他款既pancake其實都好吸引🥺 有機會想再trytry~ 比起鹹食 都係甜食深得我心🤭 Pancake材料都係由日本直送 用料好認真 食得出蛋香味重啲~~紫薯款外形都好花心思 同真係好甘甜 如果可以再動L啲就perfect池😚
2021-06-14 118 浏览
𝙬𝙝𝙖𝙩'𝙨 𝙗𝙚𝙩𝙩𝙚𝙧 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙖 𝙨𝙤𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙥𝙖𝙣𝙘𝙖𝙠𝙚? 𝙩𝙬𝙤 𝙥𝙞𝙚𝙘𝙚𝙨 𝙤𝙛 𝙨𝙤𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙥𝙖𝙣𝙘𝙖𝙠𝙚𝙨 𝙩𝙤𝙥𝙥𝙚𝙙 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙢𝙖𝙨𝙝𝙚𝙙 𝙥𝙪𝙧𝙥𝙡𝙚 𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙥𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤𝙚𝙨😋.來至名古屋既超人氣pancake店出左期間限定既沖繩紫薯梳乎厘班戟,綿密順滑既紫薯蓉包住定冧冧既梳乎厘pancake絕對係雙重口感享受,值得一讚既係紫薯蓉絕對係真材實料無添加任何香味精油,絕對郁係天然既紫薯蓉味,而佢個pancake都好有蛋香幾好食!另外pancake burger有驚喜,用上厚切手打牛肉keep到肉汁之餘牛味幾香,配pancake一鹹一甜又幾夾🤤 另外餐廳都提供左啲單品咖啡同埋選擇都幾多,幾岩下晝黎食hea下~
Single Origin Pourover Coffee
Espresso Tonic
Single Origin Pourover Coffee
Espresso Tonic
超鍾意食日式梳乎厘班戟🤤Pancake鬆軟嘅口感,真係令人食唔停口~今次去咗MegaBox嘅 HoiHoi Pancake House,呢度主打各款疏乎厘班戟 ,見到仲有沖繩紫薯口味~真係不得了🤤即刻去試吓先💗💗💗 ▪️沖繩紫薯疏乎厘班戟 $108紫色🥞真係超靚🥳 用咗沖繩縣本島金武町紫薯🍠 嚟做紫薯蓉,包著入面兩大片疏乎厘班戟,D忌廉夠晒輕盈,而班㦸輕柔鬆軟有空氣感,再配埋用咗Mascarpone同蜜糖整嘅抺醬~幼滑嘅口感~正呀👍🏼▪️夏威夷班戟漢堡配牛油果蝦蜜糖芥茉醬 $108以鹹點班戟嚟講,呢個配搭真係幾唔錯🤤餡料係牛油果🥑丶蝦同埋蕃茄片,配以蜜糖芥茉醬,入口清新爽口。班㦸好蓬鬆軟綿有蛋香,食完都不覺得膩👍🏼▪️芒果沙冰 $48好大杯啊🥳而且賣相都幾靚靚。感覺佢介乎沙冰同奶昔之間,入口有奶昔嘅軟滑感,又有沙冰嘅清涼感,仲有少少果肉。▪️番石榴汁 $39果汁配班戟都好唔錯啊🥳番石榴汁好清香又唔會太甜。

▪️沖繩紫薯疏乎厘班戟 $108

▪️夏威夷班戟漢堡配牛油果蝦蜜糖芥茉醬 $108

▪️芒果沙冰 $48

▪️番石榴汁 $39

果汁配班戟都好唔錯啊🥳番石榴汁好清香又唔會太甜。

• 沖繩紫薯梳乎厘班戟
難得放半日假,當然要約朋友食返個靚靚tea🥰🥰揀左一間來自名古屋嘅pancake店🥰🥰平日下午3點去到都差唔多坐滿客,應該質素都有返咁上下😀😀❣️是日餐單🍠沖繩紫薯梳乎厘班㦸🥞賣相200分🥰🥰🥰絕對係呃like之作❤️澎湃嘅紫薯蓉唔會太甜,梳乎厘班㦸鬆軟綿密🥰🥰每一口都令人諗起去日本食嘅甜品🥺🥺點埋手打忌廉食令口感更順滑,真係好好食🥺🥺🥞夏威夷班㦸漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬🥑🦐之前我都食過Panger,但我食過果間有啲過咸就冇介紹過😂😂Hoihoi嘅Panger班㦸係用返美式班㦸,同樣鬆軟,唔會太甜,有蛋香,夾嘅餡料好多好豐富🥰🥰🥰牛油果成熟度剛好,蝦都有好多,最驚喜係蜜糖芥末醬夠開胃,少少微辣令人輕易KO成碟🥰🥰粗切薯條就正常發揮😀😀💧滴漏咖啡☕️其實我係叫左手沖浸泡式咖啡😂😂不過唔緊要啦,沖埋比我可確保手殘嘅我唔會破壞美味嘅咖啡😀😀貼心地附有咖啡品種說明,雖然我冇咩研究😝😝呢款入口酸味比我平時飲果款強,苦澀味不重,聞落有淡淡可可香氣。🥭芒果汁🍹芒果汁係芒果鮮打,唔係化學沖調而成,酸甜度適中,非常唔錯🥰🥰
❣️是日餐單

🍠沖繩紫薯梳乎厘班㦸🥞
沖繩紫薯梳乎厘班㦸

🥞夏威夷班㦸漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬🥑🦐

💧滴漏咖啡☕️

🥭芒果汁🍹