2025-05-03 36 浏览
More Yogurt嘅乳酪口感順滑,味道天然又足料。今次試咗牛油果味,有好多果肉。下次我都想再試其他口味。相比市面上一般乳酪冇咁甜,相對上健康, 係一個值得一試嘅選擇!推薦

2025-04-29 17 浏览
More Yogurt嘅選擇非常多樣化,其中我最鍾意嘅就係巴旦木牛油果乳酪奶昔。呢款乳酪的口感絲滑,牛油果嘅醇厚同乳酪的清新完美融合,令人每一啖都感受到天然嘅美味。相較之下,芒果乳酪奶昔嘅味道更加鮮明,香甜嘅芒果搭配乳酪,讓人彷彿置身於熱帶水果的世界。而瑰麗士多啤梨乳酪奶昔則是想試吓新感覺嘅選擇,酸酸甜甜的草莓味道十分討喜,適合喜歡清爽口感嘅人。建議可以加配巴旦木碎或雪糯糍粑,讓整體口感更加豐富。今次係我第三次回購More Yogurt嘅飲品,每一次嘅用餐都令我有新嘅驚喜,特別係巴旦木牛油果乳酪奶昔,已經成為我心目中嘅最愛。每當想要享受一啲健康甜品個陣,More Yogurt就會係首選。More Yogurt唔單只提供了美味的乳酪,仲有健康嘅選擇,讓每一次都充滿了樂趣。無論是牛油果、芒果定係草莓乳酪,每一種都值得一試!期待下一次嘅新體驗,並期待佢地推出更多新口味!More Yogurt 提供的酸奶口感滑順,風味獨特,讓人一口接一口。店內的自製果醬新鮮美味,搭配酸奶更添層次感。環境舒適,適合與朋友聚會或獨自享受。服務人員熱情友善,讓人感到賓至如歸。
建議可以加配巴旦木碎或雪糯糍粑,讓整體口感更加豐富。

• 巴旦木牛油果乳酪奶昔
2025-04-25 52 浏览
太古城溜冰場,開咗一間more yogurt 今日試咗一杯牛油果乳酪少甜除咗牛油果之外,仲有芒果、藍莓、香蕉等試咗一杯牛油果乳酪唔太甜感覺幾健康之前喺銅鑼灣見到好多人買唔想排隊,所以唔試咁啱今次太古城之前雪糕店嘅舊舖開咗一間即刻試吓,味道都幾好。不過價錢有少少貴,牛油果有兩隻,有一隻聲稱係靚啲嘅牛油果但貴啲,不過我就試咗平啲嗰隻牛油果。價錢方面爭成十幾$20。下次試埋香蕉,芒果藍莓乳酪。相信香蕉,芒果味會好味啲牛油果味一般
太古城溜冰場,開咗一間more yogurt
今日試咗一杯牛油果乳酪少甜
除咗牛油果之外,仲有芒果、藍莓、香蕉等
試咗一杯牛油果乳酪唔太甜感覺幾健康
之前喺銅鑼灣見到好多人買唔想排隊,所以唔試
咁啱今次太古城之前雪糕店嘅舊舖開咗一間
即刻試吓,味道都幾好。
相信香蕉,芒果味會好味啲牛油果味一般
2025-04-19
2025-04-23 37 浏览
今日去咗太古城cityplaza 嘅more yogurt,買咗一杯芒果奶昔,好好飲呀,每一口都有芒果肉,正呀!奶昔打得好足夠,所以我個人覺得一杯已經好足夠啦,而且好有層次感,口感一流!我推介!
2025-04-18
10 分钟 (外卖自取)
2025-04-23 21 浏览
這款優酪飲品不僅好喝,還要是我最愛的牛油果口味,讓我在享受美味的同時,也能照顧到腸道健康。它的口味選擇多樣,從牛油果到各種水果口味應有盡有,每一款都讓我愛不釋手。尤其在炎熱的夏天,飲用更是清涼又消暑,無論是搭配零食還是單獨享用,都十分合適。

2025-04-23 7 浏览
次次經過都會買真正健康,而且又好味鍾意佢哋多料同埋新鮮有堅果有乳酪有牛油果嗰啲堅果粒都好好味,溝落啲乳酪杯度好match啲奶昔好滑,口感好好推薦大家一定要試吓唔好錯過.
次次經過都會買
真正健康,而且又好味
鍾意佢哋多料同埋新鮮
有堅果有乳酪有牛油果

嗰啲堅果粒都好好味,溝落啲乳酪杯度好match
啲奶昔好滑,口感好好

推薦大家一定要試吓唔好錯過.
2025-04-14
2025-04-22 17 浏览
呢杯牛油果真是健康與美味的完美結合!它不僅無添加人工色素和防腐劑,還選用了優質的乳源,讓我喝得相當安心。飲品的酸度恰到好處,搭配牛油果味,讓我在享受美味的同時,也感受到健康的力量。非常推薦給喜愛健康飲食的人!

2025-04-21 9 浏览
Delicious and refreshing drink, that's perfect for hot weather. I have tried mint-chocolate, strawberry with mochi and mango with mochi, and all were very tasty. I've been going back every weekend since I discovered this place. Due to high demand the wait time can be up to 10-15 min, so I recommend ordering in advance with pickup.
2025-03-15
10 分钟 (外卖自取)
  • Strawberry
2025-04-21 20 浏览
行太古商場行到攰,當然要去More Yorgurt 嘆番杯嘢飲唔使諗梗係叫杯原創牛油果乳酪奶昔,牛油果味道香濃,口感軟滑,美味可口,充滿驚喜,價值營養高,值得推介👍🏻

2025-04-19 10 浏览
薄荷朱古力乳酪奶昔對於薄荷朱古力愛好者來說實在是一種佳品。More Yogurt 的薄朱濃度相比其他手搖飲料店來得更加醇厚,呈現出青綠色,口感鮮明的薄荷味,而其他手搖店的產品在味道上則多以朱古力為主,幾乎無法品味到薄荷的芬芳。另外,More Yogurt 的薄朱除了濃烈的薄荷香氣,還加入了許多巧克力碎屑進行攪拌,並在表面加上一些巧克力碎屑作為裝飾。雖然在價格上,More Yogurt 的產品相對於其他手搖店略顯昂貴,但在健康與用料方面則顯得更加優越。
薄荷朱古力乳酪奶昔
2025-03-30
20 分钟 (外卖自取)
下午茶
薄荷朱古力乳酪奶昔
2025-04-17 14 浏览
最近喺鰂魚涌返工,去太古城食lunch經過嘅時候,成日都見到呢間新開嘅more yoghurt,而且咁啱又喺隔籬food court,所以每逢食lunch 都會過嚟飲返一杯,我今次試咗芒果乳酪奶昔,估唔到又幾好飲,好有芒果味又有奶味,出嚟效果喜出望外,不過價錢有少少貴$42,不過我都覺得佢係值嘅,有陣時佢仲會有discount,不過我覺得個椰和海鹽牛油果最好飲,可惜依家就冇咗,唔知佢幾時會唔會再出返,真係希望會
2025-04-17 15 浏览
藍莓乳酪奶昔是一款令人垂涎的飲品,將新鮮藍莓的酸甜與奶酪的濃郁完美結合,口感細膩,令人欲罷不能。這款奶昔的顏色呈現出迷人的紫藍色,無論是視覺還是味覺都讓人感到愉悅。首先,藍莓的香氣撲鼻而來,輕輕一嘗,酸甜的滋味在舌尖綻放,為整體飲品增添了活力。而奶酪的加入,則為奶昔帶來了豐富的奶香與滑順的口感,讓人感受到醇厚的享受。這兩者的搭配,果然是天作之合,無論是早餐還是點心,都是絕佳的選擇。此外,奶昔中還能感受到藍莓的細膩果粒,增添了口感的層次感。總體而言,這款藍莓乳酪奶昔不僅美味,還富含抗氧化物質,健康又令人滿足,無論是炎炎夏日還是寒冷冬季,都是暖心又消暑的佳品。絕不能錯過!

2025-03-30
2025-04-16 5 浏览
我最近嘗試了一款牛油果味優酪,真是太驚艷了!這款優酪擁有濃郁的牛油果香氣,口感滑順且醇厚,讓人感受到天然的奶香與果香相融合。特別的是,它的味道清新而不膩,飲用後讓人感到非常滿足。每一口都彷彿是在享受健康的美味,富含的營養成分也讓我倍感安心。無論是作為早餐還是健身後的補充,這款牛油果優酪都是我的最佳選擇!
2025-04-16 5 浏览
這款芒果味優酪真是太美味了!每一口都充滿了新鮮芒果的香甜,口感滑順,讓人忍不住想一口接一口。它的酸度恰到好處,既不會過於濃郁,也不會太過甜膩,完美平衡。特別是在炎熱的夏天,冰鎮後飲用,清涼又消暑,令人神清氣爽。無論是早餐還是下午茶,這款優酪都是我的首選,讓我每天都充滿活力!
2025-03-24
2025-04-16 10 浏览
My first time trying this new yogurt shop at Taikoo City Paza. Their avocado yogurt milk shake tastes really good and lovely, avocodo is fresh and milky, yougurt milk shake is delicious and not too sweet. You can tell there is no extra added sugar and not chemically flavoured. Texture is really creamy and not watery, mine comes with quite a few avocado slicess. There are loads of other fruit options for choices. Highly recommended as a mild sweet treat or light dessert after meal.
2025-04-15
  • avocado yogurt milk shake