嚟到這家舊式小店,一入嚟就聞到隻雞煲既香味嗲嗲作響,食客嘅笑聲同夾雜嘅筷子聲交織出一曲地道既香港小食堂交響曲。首先,波鞋米飯嚟咗,講真,見到佢擺碟利害,米飯頂咗一撻撻嘅豬扒,面頭仲放咗塊香滑雞蛋,簡直靚到喊!豬扒外皮金黄鬆脆,一咬落去肉汁四溢,米飯又係恰到好處嘅爽滑,一啖米一啖肉,真係食到停唔到口!然後,試咗杯絲襪奶茶,冧炸喇!茶香四溢,奶味夠重又唔會淹過茶嘅滋味,每一啖喉嚨過都滑得嚟,令人回味無窮。簡直係滿足到我對香港奶茶嘅所有幻想!中間夾雜嘅客家小菜都幾正宗,梅菜扣肉嘅菜香同肉香揉合得剛剛好,鹹香開胃,唔覺意之間碟底就見咗。呢次嘅食評之行,真係讓我嘗到啲久違嘅懷舊滋味同地道香港式嘆茶樂趣,下次仲要搵日同三五知己再嚟過呀!😋👌🍢

2023-11-01 335 浏览
Let's go camping 🏕️ 一入門口就見到好可愛嘅萬聖節裝飾,🎃👻等緊你哋,呢間店好熱鬧好多人光顧,想靜靜地所以就上咗樓上坐。樓上只有兩台,仲有好靚嘅camp site 佈置,仲有結他仔喺旁邊,真係好適合打卡。📸☕️☕️Iced Long blackFruity or Nutty ☕️ ?可以揀。我最愛fruity 豆,呢隻果香幾重,有少少巨峰提子味,味道都balance,幾岩我飲。🍝🍝食物款式都多元化,有有意粉/ 輕食/甜品~咖啡店嚟講算多選擇!🍬青提芝士撻配泰式奶茶意式雪糕🍦🍨雪糕真係似平時泰式奶茶味,偏甜但茶味都濃郁,好yummy。個批係屬於朱古力批,朱古力🍫批都整得夠厚,微脆,配合入面嘅cream同埋上面嘅香印提子,香印提子清甜,整體都match!推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️👃🏻聞到廚房好香,下次想試吓咸食。-
Let's go camping 🏕️

☕️☕️Iced Long black
Fruity or Nutty ☕️ ?可以揀。

🍬青提芝士撻配泰式奶茶意式雪糕🍦

推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
👃🏻聞到廚房好香,下次想試吓咸食。
2023-10-30 303 浏览
第一次估唔到咁好嘅文青咖啡店深水埗一向都大把嘅,但係要挑選好嘅真係唔容易首要條件坐得舒服,食得天然啱啱入到去嘅時候係大概中午左右本來今日天氣不似預期點知意外地好好天應該係啱啱開舖,所以未有客人可以任揀位置當然入到舖頭梗係參觀一下先啦佢嘅文青裝修的確欣賞坐低冇幾耐,立即介紹餐牌上嘅食物老友話一定要食個樹頭試吓啦少不免梗係咖啡啦超級香濃嘅Flat white….非常欣賞可能嚟緊就係Halloween所以甜品都係Halloween裝飾另外嗰個係薯片煎蛋,好好味呀!基本上每一樣嘢都好好味,份量都好充裕啊!坐吓坐吓已經座無虛席😏值得推薦,好好味的一間咖啡店🥳其實要搵一間好味又好坐⋯唔容易🥰
第一次估唔到咁好嘅文青咖啡店
深水埗一向都大把嘅,但係要挑選好嘅真係唔容易
首要條件坐得舒服,食得天然
啱啱入到去嘅時候係大概中午左右
本來今日天氣不似預期點知意外地好好天
應該係啱啱開舖,所以未有客人可以任揀位置
當然入到舖頭梗係參觀一下先啦
佢嘅文青裝修的確欣賞
坐低冇幾耐,立即介紹餐牌上嘅食物
老友話一定要食個樹頭試吓啦
少不免梗係咖啡啦
超級香濃嘅Flat white….非常欣賞
另外嗰個係薯片煎蛋,好好味呀!
值得推薦,好好味的一間咖啡店🥳
其實要搵一間好味又好坐⋯唔容易🥰
2023-10-19
2023-08-07 325 浏览
Loop Kulture的露營主題環境為咖啡廳注入了一份獨特的趣味和情趣。這種設計可能包括帳篷、營火效果、戶外風格的座位和裝飾,讓用餐者仿佛置身於露營的環境中,為用餐體驗增添了別具一格的氛圍。特製的提子綠茶可能是一種別具創意的飲品,將綠茶與提子的甜美風味結合,帶來獨特的口感和香氣,為用餐者帶來驚喜。此類獨特的飲品可以讓顧客在享受飲品的同時體驗到新鮮感。另外,泡沫咖啡可能是一種擁有豐富口感和層次的咖啡飲品。咖啡的濃郁和泡沫的輕盈相結合,為用餐者帶來視覺和味覺的雙重享受。這種飲品可能讓人感覺像是在大自然中品味咖啡,與露營主題環境相呼應。至於輕食意粉,這可能是一種輕盈而美味的主菜選擇,適合在露營主題環境中享用。意粉可能以新鮮的食材為基礎,配以豐富的醬汁和香料,提供多種口味和風味的選擇,讓用餐者可以根據個人喜好進行選擇。

2023-07-23
下午茶
2023-08-04 209 浏览
最近work from home的時間多了,有時候不在待在家中,便會跟同事外出找一家靜靜的咖啡店工作。這家位置深水埗區內較寧靜的位置,採光很好,分上下2層下層以森林風格為主,上層則是仿照露營的區域,相當有心思。【香辣北非蛋配彼得包】⭐️⭐️⭐️⭐️1/2以蕃茄、紅椒、洋蔥和芝士等食材,拌入蛋黃,如果單純品嘗她的味道,雖帶點嗆辣但卻十分惹味;配上彼得包後卻立即有另一種風味。而且如果在真實露營的話,這道菜其實非常簡單,令我對下一次露營有了新的期待。【Iced-drip】⭐️⭐️⭐️⭐️果香味濃且帶點熱帶風情,整體感覺很平衡,會讓人想一直喝著,享受著的一杯咖啡。【香炸雙色薯條配藍芝士醬】⭐️⭐️⭐️⭐️很想讚讚藍芝士醬,為平凡不過的薯條和地瓜條在味道上增添層次,而且份量相當多。【焦糖繽紛雜果樹頭麵包】⭐️⭐️⭐️⭐️很少接觸樹頭麵包,這好像是店家的招牌菜。楓糖淋上麵包後甜而不膩,麵包很有質感,配上伯爵茶雪糕又是另一種感覺。店家亦細心加上番石榴、西柚、無花果和香蕉等鮮果,為味蕾帶上清新的感覺。吃着吃着,差點忘了要繼續工作。
最近work from home的時間多了,
有時候不在待在家中,
便會跟同事外出找一家靜靜的咖啡店工作。
這家位置深水埗區內較寧靜的位置,
採光很好,
分上下2層
下層以森林風格為主,
上層則是仿照露營的區域,
相當有心思。

【香辣北非蛋配彼得包】

⭐️⭐️⭐️⭐️1/2

以蕃茄、紅椒、洋蔥和芝士等食材,
拌入蛋黃,
如果單純品嘗她的味道,
雖帶點嗆辣但卻十分惹味;
配上彼得包後卻立即有另一種風味。
而且如果在真實露營的話,
這道菜其實非常簡單,
令我對下一次露營有了新的期待。

【Iced-drip】

⭐️⭐️⭐️⭐️

果香味濃且帶點熱帶風情,
整體感覺很平衡,
會讓人想一直喝著,
享受著的一杯咖啡。

【香炸雙色薯條配藍芝士醬】

很想讚讚藍芝士醬,
為平凡不過的薯條和地瓜條在味道上增添層次,
而且份量相當多。

【焦糖繽紛雜果樹頭麵包】

很少接觸樹頭麵包,
這好像是店家的招牌菜。
楓糖淋上麵包後甜而不膩,
麵包很有質感,
配上伯爵茶雪糕又是另一種感覺。
店家亦細心加上番石榴、西柚、無花果和香蕉等鮮果,
為味蕾帶上清新的感覺。

吃着吃着,
差點忘了要繼續工作。
2023-07-31 243 浏览
深水埗cafe選擇多,要突圍而出,當然要有噱頭,今日嚟呢間cafe,就感覺到置身於露營⛺️中嘅放鬆,非常特別,打卡一流。Loop 咖啡咖啡豆🫘用了比較Fruity嘅口味來配椰子冰水,當飲起來,夏日感覺隨即而來,清新,透心。如果喜歡濃味一點,可加入少少椰奶,又另一種味蕾體驗。咖哩虎蝦配彼得包可想像一下,如露營中烹煮咖哩🍛係幾咁開心🥳。虎蝦煎得好香,微微散發出蝦膏嘅濃香。咖哩醬汁採用多種菜蔬調配,惹味十足。少少辣度增添了食欲感。彼得包蘸著咖哩汁,滋味無窮。😋

Loop 咖啡
如果喜歡濃味一點,可加入少少椰奶,又另一種味蕾體驗。

咖哩虎蝦配彼得包
可想像一下,如露營中烹煮咖哩🍛係幾咁開心🥳。
虎蝦煎得好香,微微散發出蝦膏嘅濃香。
咖哩醬汁採用多種菜蔬調配,惹味十足。少少辣度增添了食欲感。
彼得包蘸著咖哩汁,滋味無窮。😋
2023-07-31
午餐
2023-07-31 187 浏览
香辣北非蛋配彼德包 🍅🌶🧀🍞$108睇個名完全唔知咩嚟 問咗個staff 先知係係佢地自家出品嘅菜式炒過嘅辣椒加入香料,配上蕃茄蓉芝士碎同三色椒,焗完之後加上生蛋🥚staff建議我哋食之前撈勻生蛋先一齊食咁樣可以平衝返本身香料嘅辣度 好細心❤️而彼德包 我建議可以點多啲汁嚟食 咁樣食落會多啲層次得4舊包其實有啲唔夠喉🫣黃金鳳梨冰茶 $50而怕辣嘅我 我叫咗杯黃金鳳梨冰茶🍍🍹用咗隻好有得色嘅rock 杯裝 零舍開胃解辣茶底唔會過甜 而且飲落有一陣陣嘅花香同香茅味 唔知係咪我錯覺呢🙈佢打卡位都勁多📸📸有樓上嘅露營Vibe 啱晒一眾山系女孩🏕🏕而且店入邊有唔少食品,同埋生活用品裸買站享受生活之餘,仲可以響應環保🧡👌🏻最緊要入邊係有寵物食品賣㗎!飲咖啡之餘,仲可以買嘢食俾屋企嘅毛孩🐶
香辣北非蛋配彼德包 🍅🌶🧀🍞$108

得4舊包其實有啲唔夠喉🫣

黃金鳳梨冰茶 $50

而怕辣嘅我 我叫咗杯黃金鳳梨冰茶🍍🍹
用咗隻好有得色嘅rock 杯裝 零舍開胃解辣

而且店入邊有唔少食品,同埋生活用品裸買站
享受生活之餘,仲可以響應環保🧡👌🏻
最緊要入邊係有寵物食品賣㗎!
飲咖啡之餘,仲可以買嘢食俾屋企嘅毛孩🐶
2023-07-28 860 浏览
深水埗真係有好多Cafe,呢間「Loop Kulture」環境唔錯,有啲綠色植物擺設,主要用左木系色調,感覺幾休閑幾舒服🌲《西班牙薯蛋配巴馬火腿 $78》呢個西班牙薯蛋啲薯仔係切成一片片,有啲薯片焗到好脆,好有口感,兩隻蛋黃都係流心架🤤配埋啲巴馬火腿提升返少少咸味,仲有啲菠菜balance返,成個組合都幾夾👍🏻《粉紅石榴冰茶 $50》用左紅石榴同番石榴原汁新鮮壓榨而成,賣相好靚,有兩層顏色,上層係粉紅色,下層就白色,杯飲品味道好清新,唔會好似平時啲果汁咁甜,推薦😚《開心果牛油果奶昔 $52》呢杯必點!!超好飲,好香開心果味,加埋牛油果口感好smooth,好好飲👍🏻Loop Kulture深水埗鴨寮街90號地舖[⭐️5分為滿分]味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

《西班牙薯蛋配巴馬火腿 $78》

服務⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢⭐️⭐️⭐️
推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-07-22
$100 (早餐)
粉紅石榴冰茶
2023-07-24 120 浏览
LOOP SHAKSHUKA 香辣北非蛋配彼得包有大量蕃茄、洋蔥、蒜頭、青椒、紅椒,再加上大量香料,孜然香味較為突出~ 質地比較濃稠,配包就啱啱好,唔會食得好論盡😆味道方面好濃郁~微辣好惹味!而彼得包好鬆軟,食到最後凍咗咗都一樣咁好味👍🏻開心果牛油果奶昔作為牛油果奶昔迷,同時又鐘意食開心果,見到呢個組合點可以唔試呢〰️〰️Smoothie 打得好幼滑,開心果味都幾出,仲有開心果果仁粒碎,增加口感👍🏻餐廳放咗好多植物,感覺特別舒服另外見到仲有賣健康食品、Keto snack、狗狗食品等等Loop Kulture (深水埗)深水埗鴨寮街90號地舖

LOOP SHAKSHUKA 香辣北非蛋配彼得包

開心果牛油果奶昔

餐廳放咗好多植物,感覺特別舒服
另外見到仲有賣健康食品、Keto snack、狗狗食品等等

Loop Kulture (深水埗)
深水埗鴨寮街90號地舖
2023-07-24 135 浏览
🚩咖啡「Loop」 $58Coconut water加expresso,覺得苦嘅仲配埋椰奶,椰味🆙 入面嗰粒係椰汁冰,所以完全唔會越飲越淡連我呢啲咖啡初哥都覺得fresh得黎好易入口🚩牛油果無花果配酸種面包 $108加 parma ham $15本身以為會好齋咁,點知出乎意料地最鍾意係呢個!牛油果口感好綿密,加埋無花果同埋藍莓嘅酸酸甜甜,超清新好好食🤤店員教一啖無花果雪糕一啖包~絕對係夏天必食🚩三文魚籽明太子忌廉意粉 $118意粉完全吸收忌廉汁同食材精華 B仔覺得有啲咸 不過份量足夠 就唔怕唔夠飽啦😋🚩雙色薯條配blue cheese sauce $78拎出黎唔算好脆 不過有芝士粉加持 都每條口感更加豐富 𝗕𝗲𝗲’𝘀 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝘁📝雖然位於深水埗 但距離地鐵站都要行一段路 所以唔使驚好多人😝加上食物質素唔錯 又可以舒舒服服地想靜靜地hea住過一個下晝 絕對係好選擇🤤𝗜𝗻𝗳𝗼▍ Loop Kulture @loopkulture 📍深水埗鴨寮街90號地舖🐝以上為全自費分享
🚩咖啡「Loop」 $58

入面嗰粒係椰汁冰,所以完全唔會越飲越淡
連我呢啲咖啡初哥都覺得fresh得黎好易入口

🚩牛油果無花果配酸種面包 $108
加 parma ham $15

本身以為會好齋咁,點知出乎意料地最鍾意係呢個!
店員教一啖無花果雪糕一啖包~絕對係夏天必食

📍深水埗鴨寮街90號地舖

🐝以上為全自費分享
2023-07-07
2023-07-23 2535 浏览
深水埗出名多cafe,而且每間都有唔同嘅特色同主題,所以我成日都會去唔同嘅cafe食,感受下唔同嘅氣氛!今次經過呢間Loop Kulture,起門口見到裡面個feel幾舒服咁,決定試一試!一入去,見到啲綠色嘅植物,同埋好多原木造嘅檯同櫈,有一種親親大自然嘅感覺!再行入啲,發現Loop Kulture除左係一間cafe,仲係一間推廣環保裸買嘅鋪頭,有唔同嘅食材同埋清潔劑可以選擇。之後去到counter,揀野食同野食,之後店員問坐樓上定樓下,鐘意靜嘅我揀咗樓上,一上到去就發現自己揀啱咗,因為原來上面係出面好少有嘅camping 主題🏕️迎面而黎係一個佈置得好靚嘅camp⛺️,有一張好chill 嘅露營櫈,隔離有各式各樣嘅露營用品,總有一支小結他,坐起度chill同影相打卡,成件事好正同好靚!我就揀咗佢隔離可以望落樓下嘅一張檯,坐低左一陣,店員就拎咖啡同野食黎啦!首先係Signature嘅數量限定嘅咖嘛LOOP,上嘅時候個杯係椰子水🥥同波波冰,隔離有小杯espresso☕️同椰奶俾你自己加落去,Mix好後一試,爽呀!椰子水🥥同espresso ☕️原來好夾,飲落好清新好夏天,好適合坐起露營櫈上飲,有

首先係Signature嘅數量限定嘅咖嘛LOOP,上嘅時候個杯係椰子水🥥同波波冰,隔離有小杯espresso☕️同椰奶俾你自己加落去,Mix好後一試,爽呀!椰子水🥥同espresso ☕️原來好夾,飲落好清新好夏天,好適合坐起露營櫈上飲,有一種真係去咗camping🏕️嘅感覺!
LOOP
之後黎到野食啦,首先係欖油蒜香雞肉意粉,一上檯聞落勁香蒜味同芝士味,滿滿嘅芝士同雞絲鋪起扁意粉上,賣相一流,將所有材料同意粉mix埋一齊食,淡淡嘅欖油味,再加上濃濃嘅香蒜同香料味,令人忍唔住一口接住一口咁食!
欖菜蒜香雞肉意粉
之後就係另一個充滿camping味道嘅西班牙薯蛋元巴馬火腿,用鐵pan上嘅一個菜式,底下係煎過嘅薯塊同菠菜,上面係Parma Ham,再上面係兩隻太陽蛋,整爛個蛋黃,將所有野連蛋汁食,Parma ham嘅鹹味加上蛋嘅濃味,好滿足嘅感覺😋
西班牙薯蛋配巴馬火腿
起Camping櫈坐下食下野歎住咖啡,真係幾寫意,下次一定會再黎!
2023-07-15
LOOP
欖菜蒜香雞肉意粉
  • Loop
2023-07-21 95 浏览
Loop Kulture 主打地中海麵包——Pita 彼得包🥯 再沾上咖哩,好夾的味道🙂 無印度酥餅咁油膩,入口感覺更加健康。咖哩🍛 裏面有不少林身嘅馬鈴薯🥔 所以都幾夠飽~ 紅蘿蔔🥕都有。咖哩都配搭燒蝦四隻🦐🦐🦐🦐 蝦都仲要剝埋殻,入味幾易就食到。本身落 order嘅時候,餐廳賣晒明太子忌廉意粉🍝 但都肯即卡整,無托手肘,值得欣賞👍🏼 醬汁都幾厚身,creamy ~ 所以就另外叫左杯青提子飲。野飲嘅 topping 有層泡味,都幾有心思,本身都 default 微甜,入口舒服。
Loop Kulture

2023-07-19 165 浏览
大南街固然多cafe 小店, 但係過多一條街,都有幾間特色又舒服既cafe。呢間有2層, 上面個層就行露營射格, 有帳篷, 營燈, 露營櫈等既佈置, 好岩打卡影相。·下面個層就用左好多木箱做檯櫈, 都好得意, counter 側邊仲有個corner 係放有機零食, nuts ,行環保無包裝, 要幾多量幾多, 冇帶容器, 呢度都有紙袋可以裝。·呢間仲係pet friendly, 會有少量寄賣既寵物零食同用品。·食物選擇都幾多, 套餐, 輕食, 甜品都有, 我平日晏就去, 所以就叫左佢地既combo deals:90咖哩虎蝦配彼得包 $138(香煎虎蝦, 薯仔, 紅蘿蔔, 蕃茄, 西芹, 洋蔥, 炸蒜, 彼得包)上面既虎蝦真係好大, 仲要煎香左, 食落啖啖肉。·咖哩濃稠, 味道微甜微辣, 易入口, 將咖哩同材料夾係包到, 好好食, 最後忍唔住要用包刮曬黎食。·開心果牛油果奶昔 $52 (套餐可以減$10)職員話每日都會用新鮮既牛油果去打, 飲得出係落足料, 濃郁既口感。·整體環境舒服, 音樂聲都唔會過大
大南街固然多cafe 小店, 但係過多一條街,
都有幾間特色又舒服既cafe。
下面個層就用左好多木箱做檯櫈, 都好得意,

食物選擇都幾多, 套餐, 輕食, 甜品都有,
我平日晏就去, 所以就叫左佢地既combo deals:
90咖哩虎蝦配彼得包 $138
90咖哩虎蝦配彼得包
上面既虎蝦真係好大, 仲要煎香左, 食落啖啖肉。
開心果牛油果奶昔 $52 (套餐可以減$10)
開心果牛油果奶昔

整體環境舒服, 音樂聲都唔會過大
2023-07-17 1115 浏览
😋味道:8/10 🏡環境:9/10💰性價比:8/10 👍🏻推薦度:9/10.🐼Loop Kulture走森林系 成間cafe都好靚好多花草樹木😌仲有好多木🪵而且空間感好大 坐落都幾舒服~食物以輕食為主 有啲包點、甜品 擺盤造型好精緻🥰味道都不錯👍🏻打卡又得 放鬆又得 食物又得 係值得推薦嘅好地方🤎.🥪煙三文魚椰菜花意大利包 $108 (7.5/10)嗰日冇晒意大利包所以用sourdough三文魚配搭椰菜花同藍莓幾新鮮😙感覺好balancesourdough都幾出色🤣好軟熟🫔焦糖香蕉樹頭麵包 $118 (9/10)很出色的french toast💛外層香脆 內裏軟綿有蛋香😋焦糖香蕉係好好的點綴😙好有心思本身未淋楓糖漿都甜 所以淋少少調味都夠加上伯爵茶雪糕 令成個口感更creamy~不過整體有啲太甜🥗阿華田乳酪碗 $78 (7/10)阿華田乳酪好特別😛不過個人覺得同生果味道唔係好夾~🍹熱情果青桔梳打 $52 (8.5/10)波波冰入面係熱情果 好靚🥰好消暑解渴嘅飲品👍🏻🍵特濃抹茶鮮奶 $48 (8/10)用樽仔上好可愛!(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)口感好綿滑~.
😋味道:8/10
🏡環境:9/10
💰性價比:8/10
👍🏻推薦度:9/10

🥪煙三文魚椰菜花意大利包 $108 (7.5/10)
嗰日冇晒意大利包所以用sourdough
三文魚配搭椰菜花同藍莓幾新鮮😙
感覺好balance
sourdough都幾出色🤣好軟熟

🫔焦糖香蕉樹頭麵包 $118 (9/10)
很出色的french toast💛
外層香脆 內裏軟綿有蛋香😋
焦糖香蕉係好好的點綴😙好有心思
本身未淋楓糖漿都甜 所以淋少少調味都夠
加上伯爵茶雪糕 令成個口感更creamy~
不過整體有啲太甜

🥗阿華田乳酪碗 $78 (7/10)
阿華田乳酪好特別😛
不過個人覺得同生果味道唔係好夾~

🍹熱情果青桔梳打 $52 (8.5/10)
波波冰入面係熱情果 好靚🥰
好消暑解渴嘅飲品👍🏻

🍵特濃抹茶鮮奶 $48 (8/10)
用樽仔上好可愛!(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
口感好綿滑~

• 焦糖香蕉樹頭麵包
深水埗特色cafe一向都多, 今次搵到一間露營主題cafe🏕️餐廳空間好大有2層,地下係森林x露營風,而2樓有個帳篷打卡位好值得大家去影下相⛺️店內所有枱枱凳凳都係用露營用品裝飾, 好特別✨食物有輕食、意粉、甜品等~ 同普通Cafe差唔多!職員態度都好好,不過注意爆場嘅話等食物會耐小小🐒同店舖係Pet friendly, 店內都有寵物食物同用品購買❤️.三文魚籽明太子忌廉意粉 $118材料有明太子、三文魚籽、海葡萄、通藕片、扁燕粉!整體配搭好好,調味剛剛好,而且好足料~ 啖啖都咬到明太子😋抹茶茉莉鮮奶 $54飲品放入玻璃樽,再加左個杯仔好得意😆抹茶加左茉莉好香都好易入口~
三文魚籽明太子忌廉意粉 $118

抹茶茉莉鮮奶 $54