(非会员)
2008-11-04 18 浏览
今日同d同事去o左Lavilla食lunch慶祝生日,上到去簡單愛上呢間餐廳, 位於38樓o既LaVilla,可以望到靚靚o既維港, 相信夜晚一定好靚!!另一個吸引我o既地方係佢o地個廚房, 可以睇到d廚師細心咁為你準備好好味o既野食,裝橫亦都好靚, service又好, 因為佢地開o左3個月, 可能仲未有好多人認識,客人唔多, 佢o地可以細心d照顧顧客o既需要,至於食物o既質素, 聽店員講..佢o地採用o既材料都係好生鮮o既!我覺得佢個海鮮南瓜湯係最好味o既, 又足料, 有三文魚粒, 仲有其他海鮮肉, 又重南瓜味!仲食o左個青口"篇"意粉, d青口真係ok, 不過細隻o左少少,聽同事講, 佢o地食o既"水牛芝士沙律" 同羊扒都唔錯! 羊扒幾"淋"!呢間餐廳可以有下次! 但係我諗夜晚去o個度食都應該唔平!
今日同d同事去o左Lavilla食lunch慶祝生日,
上到去簡單愛上呢間餐廳, 位於38樓o既LaVilla,
可以望到靚靚o既維港, 相信夜晚一定好靚!!
客人唔多, 佢o地可以細心d照顧顧客o既需要,
呢間餐廳可以有下次! 但係我諗夜晚去o個度食都應該唔平!

• 海鮮南瓜湯