2021-04-02 10033 浏览
武汉肺炎继续肆虐,冇得去旅行,d假都冇用, 唯有平时放咗佢, 去吓行山,massage, 食饭啦。。。。 武汉肺炎你快d走返去武汉啦, 全地球人都系无辜架,你唔好再出嚟害人啦。。。话说打边炉一向都系我地嘅comfort food, 而家冇得去X大人, 我地唯有发挖过第二间啦。。。 咁啱见到个youtuber去咗呢间嘢食, 好吸引, 等我地去试吓先~ 7 点前离坐仲再平d, 我地横掂放假, 就食个早边炉啦 一去到, 见到都几多人, 估唔到平日咁早都有咁多枱客,如果去食真系要book位 (好彩我地有book).坐低就拣set, 差嗰少少,我地食贵少少个set, 拣咗个牡蛎汤底, 好快就上两盘牛肉俾我地, d牛望落好靓, 都好大盘,我地实食唔晒, 所以叫佢拎走一盘,唔好嘥嘢。。。。 最後发现我真系好英明,因为佢真系太多其他嘢食.我地出去拎调味同嘢饮, 佢真系痴线,连d酒都任饮。。。。 d韩国烧酒几十蚊支都任你饮, 嘢饮又有好多choice, 连菠萝汁同芒果汁都有。 由於呢排食得太多凤梨,所以我拣咗芒果汁嚟饮, 入面好多芒果肉, 同埋我发现。。。 有得拣维他朱古力奶。。。 痴线架,

(好彩我地有book

, 同埋我发现。。。 有得拣维他朱古力奶。。。 痴线架, 个脑细系咪唔识计数架
出面实在太多嘢食, 生同熟都有,我地真系试唔晒咁多。。。。 如果要食晒, 我应该要响度食足一日, 好恐怖
. 佢scan QR code自己落单, 可以order猪肉,刺身同芝士挞呀,牛角包。。。。 佢d刺身其实ok, 不过叫咗一转,试吓就算, 因为太多其他嘢食。。。。 佢个鲍鱼好变态, 系任食,仲要系几好食,我地都叫咗两转, 我食咗4 只。。。。 个脑细应该数学攞U...... 系咪癫架, 任食。。。

跟住要讲吓佢嘅海鲜, 出去自己拎, 全部都生猛,d虾劲跳, 痴咗线,蚬类都有3 款,我唔知叫咩名,只系知道佢地叫肥美。。。。 最大只嗰款最好食,另外两款其实都ok唔错。 个圣子仔都好肥美鲜甜。。。。 真系痴线, 呢d都任你食, d虾咁新鲜, 食落超弹牙,冇得输。。。。 平时食放题任叫嗰d, 佢成日都嚟得慢or miss咗d海鲜or嚟得好少,呢度任你拎, 成堆倒落去, 真系过瘾好多,不过真系食得晒至好, 唔好浪费食物, 乖喇~
佢仲要好抵赞,响海鲜附近有洗手盘,拎完海鲜洗埋手,乾乾净净返位继续食

最後食甜品,我试咗佢个芝士挞,我自己觉得同出面排队廿蚊个嗰d差唔多,好好食
呢餐真系好癫, d嘢食成本真系唔少嘢。。。。 佢d雪糕雪条都系任食, 好多款俾你拣, 系有贵价雪条同movenpick雪糕, 自己出买都十几廿蚊支, 个脑细系咪癫架。。。。 全部食材都唔系cheap嘢, 佢应该系short咗, 呢餐真系物超所值, 好快可以回本再食凸佢。。。。 真系人都癫呀!!!!!
我一定会再嚟架

我地最後响饱到食唔落嘅状态离开。。。。。
2021-04-01
  • 新鲜圣子仔
  • 新鲜蚬
  • 生猛虾
2021-06-02 0 浏览
火煱既盖都冇,等左半个钟都唔识滚,员工净系拎只碟盖住个煱😡😡😡😡😡😡😡😡鱼生方面三文鱼有筋,墨鱼片冇味,泰式虎虾好明显系用冻水浸住解冻变(梅左)所谓既活八爪鱼连须都见唔到韩式酱油虾同鲍鱼,只不过就系豉油同蒜浸,啲虾仲要系宝达可以买到个啲红虾黎,完全称唔上韩式酱油自助既所谓既热食系冻既,个炉冇哂gas员工见到都唔换,要直接同佢讲先会处理下自助拎既虾竟然系用响铃个兜比人装住,仲要有好多都系死左,比人拨哂埋一边完全失望 ☹
所谓既活八爪鱼连须都见唔到

完全失望 ☹
2021-06-01
2021-05-30 0 浏览
Lunch 贵个餐 ($163)去之前睇过好多YouTuber 介绍,睇落好似几好,所以同咗朋友去试。我哋拣咗寿喜烧汤底,个人觉得甜得济。-好坦白讲,Lunch 食物同饮品嘅选择合理,但冇乜值钱嘅嘢食,我剩系狂食牛同饮茶。自助区配料剩系试咗花胶同蜂巢豆腐,两样都ok,同个汤底都夹。熟食试咗奶黄牛角包、鸡翼、麦乐鸡同薯角。麦乐鸡就系普通嘅麦乐鸡,薯角有啲摆咗好耐嘅感觉唔系太好食,鸡翼有毛所以冇食哂成只,奶黄牛角包唔够热但质素ok。牛肉一开始有一盘个样怪怪哋(左上角张相),之後全部都冇问题,算有肉味,我大概食咗50块左右。所以我念如果Lunch 食贵牛餐主力都系食牛。-总结来讲,如果要试呢间应该Dinner 嚟,如果Lunch去就食平啲($97)嘅餐啦。 :0-味道/Taste: 7.4/10抵食/Value of money: 7.2/10环境/Environment: 6.5/10服务/Service: 8.2/10
Lunch 贵个餐 ($163)
味道/Taste: 7.4/10
抵食/Value of money: 7.2/10
环境/Environment: 6.5/10
服务/Service: 8.2/10
系近佐敦同尖沙咀交界嘅呢间楼上边炉,听过好多人话好食,於是早一个星期book位,佢有个apps去confirm同提醒booking,食饭个日职员会再打俾你confirm多次,真系几好。我哋食嘅星期六夜晚,248元另加10元,可以食两个钟。够哂韩国啦铺头唔大,但基本都有哂,而且熟食都有好几款。自己海鲜自己捞,大头虾系必捞。汤底我哋拣咗韩式雪浓汤锅,味道真系几浓,菜都好够味,唔驶煮太耐。食呢间牛唔系重点,系所有海鲜类!大头虾膏够多,又够新鲜,唔驶滚太耐。不过由於几生猛,捞起记得用冰盖住,免得弹走。酱油系列都必点,食到我哋狂点,够味,又弹牙。多款饮品,有酒无酒都有,连梅酒清酒都有。甜品方面真系无得输,movenpick系最正,如果你食个日仲见到佢,请记得拎黎食。

我哋食嘅星期六夜晚,248元另加10元,可以食两个钟。

够哂韩国啦

铺头唔大,但基本都有哂,而且熟食都有好几款。

自己海鲜自己捞,大头虾系必捞。

酱油系列都必点,食到我哋狂点,够味,又弹牙。

多款饮品,有酒无酒都有,连梅酒清酒都有。

2021-05-15 816 浏览
星期六中午大约12:50,我们到这间餐厅门口排队等候入座,等候地方非常窄,门口位置空间大约企了10人左右,随即之後,有位身形肥胖的男子说行入啲,之後好快有职员低位入座。入座後,我们好快点了一个价钱最平的美国谷饲肥牛。第一轮是职员递上三碟肥牛,油脂分布比例大约一半,可算是正常。而其他熟食,都可以叫不过不失。第二轮,我们再点多两碟肥牛,结果强差人意,其中有一碟油脂分布比例几乎是全块是肥膏🤬🤬🤬⋯⋯一分钱一分货是这个质素吗?

一分钱一分货是这个质素吗?
美国榖饲肥牛套餐
2021-05-14 995 浏览
今年生日饭 本来朋友话去酒店食庆祝但系想帮衬下「良心」店 所以转嚟呢间「良心」店如果玩唔耐 都要多谢呢啲同行谂住大家同路人会有礼貌一点对大家原来唔会 你有礼貌 对方都可以冇礼貌而且态度好差 唔好讲呢一个系咪服务行业系做人最基本嘅礼貌都冇 坦白讲我唔需要好好嘅服务但系我希望有返个基本嘅尊重我都好公道 啲嘢食系唔差不过如果本着一个啲嘢好抵食半卖半送你仲想点 嘅心态 你侮辱咗你啲客人 侮辱咗同路人奉劝各位 如果你想食得开心一点千祈唔好嚟呢间,会贴钱买难受呢间野连基本嘅尊重都俾唔到你Book咗6点 ,员工话8点交枱 迟咗少少 6点3上到去,入坐时间6点18分到咗8点 已经赶人离场,我话可唔可以俾多少少时间食埋杯雪糕,5分钟内就可以,一位企门口嘅女店员走埋嚟 好态度劲恶咁赶我哋走,闹我哋话讲到明8点交枱首先我哋应承8点交枱,系谂住6点入坐,食120分钟可以8点交枱,但系6点18分入坐,expect食到8点18分先走,8点就开始赶人走,但系因为知道自己本身自己迟,所以都冇要求食足120分钟只系希望多5分钟时间食埋个雪糕,都要俾人劲恶咁赶走,连嗰5分钟都唔俾你。讲到明系食120分钟,食唔足120分钟
今年生日饭 本来朋友话去酒店食庆祝

不过如果本着一个啲嘢好抵食半卖半送
你仲想点 嘅心态
你侮辱咗你啲客人 侮辱咗同路人

奉劝各位 如果你想食得开心一点
千祈唔好嚟呢间,会贴钱买难受
呢间野连基本嘅尊重都俾唔到你

Book咗6点 ,员工话8点交枱
迟咗少少 6点3上到去,入坐时间6点18分

讲到明系食120分钟,食唔足120分钟就要赶你走,系咩玩法,咁就唔好话120分钟放题,咁系一个呃人嘅行为,系一种欺骗。

唔好意思 黄店都系咁话 冇下次
唔好意思系我心目中嘅同路人唔系咁
唔会好似777咁唔识尊重人
2021-05-13
庆祝纪念
#wetdodo_尖沙咀💛之前见有碗话碗都话抵食即刻bookmark!试过之後真系觉得cp值好高🤩放题有海鲜都唔出奇~但佢系比客自助系水缸到捞出黎就少见了😛咁就真系保证新鲜🤩刺身都好几新鲜💦而且无论系炸物、饮品、自助火锅料同甜品都多选择🥳除左食物质素普遍中上且款式多样放题最惊系佢拖好耐都唔上嘢食!叫牛同刺身都上得好快~都5分钟左右就到系咁忙炒晒场既情况下员工都好有礼🙆‍♀️而且自助区既食品都refill得密同快Order既食品都上得快同冇漏过单真系几乎无可挑剔既任食打边炉🌝🔅入座後Scan QR Code落单🔅🔆记住订左枱先黎🔆—————————————————————🥩美国Prime牛板腱肉类我地就咁同员工口头order想讲啲牛板腱碟碟都唔同头两碟系佢一开波就比之後再叫左3 round 系每次都比上一转靓🥴重牛味而且食落冇咩肥肉🐂而且另外想赞黎得劲快 每次都五分钟内就到🍲火锅料🍲自助区都系大路既火锅料基本款既菜、蜂巢豆腐、响铃、蟹棒、肠、菇、饺子等等都有比较值得一提系丸类试左三款有馅既 感觉都值得一试(排名分先後)1️⃣爆芝牛丸王:第一次食牛丸夹芝心!其实入面芝心同平时方型有少少橙点既白色
#wetdodo_尖沙咀
💛之前见有碗话碗都话抵食即刻bookmark!
试过之後真系觉得cp值好高🤩
放题有海鲜都唔出奇~
但佢系比客自助系水缸到捞出黎就少见了😛
咁就真系保证新鲜🤩
刺身都好几新鲜💦
而且无论系炸物、饮品、自助火锅料同甜品都多选择🥳
除左食物质素普遍中上且款式多样
放题最惊系佢拖好耐都唔上嘢食!
叫牛同刺身都上得好快~都5分钟左右就到

重牛味而且食落冇咩肥肉🐂
而且另外想赞黎得劲快 每次都五分钟内就到

🍲火锅料🍲
自助区都系大路既火锅
基本款既菜、蜂巢豆腐、响铃、蟹棒、肠、菇、饺子等等都有
比较值得一提系丸类
试左三款有馅既 感觉都值得一试
(排名分先後)
1️⃣爆芝牛丸王:第一次食牛丸夹芝心!其实入面芝心同平时方型有少少橙点既白色芝心丸差唔多!但出面系牛丸都好香浓亦都够juicy唔会有根🤩
2️⃣咸蛋流心鱼蛋:呢样都系第一次食🤩咸蛋味好重而且系流油!
3️⃣香芋丸(冇睇到个名😂):入面有香芋夹心~不过唔够浓味🤔唔会太甜呢点其实都ok只系相比另外两个冇咁重味
不过呢到实在太多嘢食

摆晒系出面自助唔洗order
不过就唔会好热辣辣
炸物表现都系正正常常 都唔会太油
不过系摆埋一堆冇名靠样认佢系啲咩🤣
有炸带子、炸蟹钳、麦乐鸡(?)、炸芝士波、焗蚝等等
当中我最钟意就系炸香蕉🍌
外脆内软既口感🤩
呢样唔系间间放题都有!

🐟刺身🐡
刺身令我最深刻系佢真系黎得好快
虽然写十片系黎唔足
但落完单大约5-10分钟就送黎!
三文鱼切得好厚身 而且纹路都好靓

呢到系自己捞虾同蚬
蚬系好几款 有大有细
不过都系冇放牌 我都唔肯食食紧咩种类
但每款食落都冇沙 呢样对於食蚬好重要
大头虾真系必食!
虽然个身冇咩肉系个头有虾膏🤪
同埋咁新鲜啲肉好结实同弹牙!
而捞完既虾记住要用啲冰压系佢地上面
员工见我唔识有帮我有🥺都好nice!
另外仲有雪左既青口同扇贝 呢两款不过不失

叫左黎试都唔错 酥皮好松脆亦好香牛油味
不过奶黄馅唔算爆多 味道唔会话好浓
唔会系啲流沙包咁浓 但都有啲流心效果
而流心芝士挞个挞皮完全系曲奇蛋挞啲皮黎
流心果part唔错 坚流同香浓芝士味!

而自助区就有各款既日韩雪条
最吸引我既就系movinpink啦🤩
虽然得一款味冇得拣
真系睇好唔好彩个味自己o唔ok
当日系合桃咖啡味少少甘苦
中间夹左啲合桃碎 其实唔错
仲有少见啲既忌廉沟鲜奶味雪条!
另外都有豆腐花、牛奶布甸、雪米糍果啲可以自己拎
饮品柜仲放左一款榴槤糯米糍🤢
朋友话个皮好烟韧同内馅都几香浓榴槤馅

🥤饮料🍶
款式都多 有十几款
除左啲包装罐装饮品都仲有酒类
韩国烧酒同一樽樽既梅酒都有
重点系个价包埋酒都系任饮品唔洗另加钱!
忌廉沟鲜奶真系放题必备
佢仲有少见啲既士多啤梨同菠萝味
士多啤梨味麻麻地 劲大阵药水味
反而菠萝系唔错 又唔会觉得太淡
有啲菠萝味饮品好似浸菠萝罐头啲水咁
但呢款够浓味 就唔似果啲水

🔖推荐名单🔖
火锅料:爆芝牛丸王、咸蛋流心鱼蛋
熟食区:炸香蕉
海鲜区:大头虾、蚬
刺身类:三文鱼、虾、带子丼、可试酱油系列
甜品类:Movinpink、流心芝士挞
饮品类:菠萝味忌廉沟鲜奶

👅:好似黎紧五月每个时段都会加$20 但老实讲加左$20都系抵食!食物款式同质素超越左佢价钱~同埋真系好旺场👀亦都值得系咁旺~如果食早鸟夜晚7点前离座再平啲添!但可能会比人催交枱👀同埋果日埋单唔知点解9折变左免加一🤪

😋:9.5/10❣️
—————————————————————
JK Brother’s

💸:人均~$270(红日晚市19:00入座)

📍:尖沙咀弥敦道180号宝华商业大厦3楼 (大约喺佐敦同尖沙咀中间)

✨收加一服务费

✨星期五六日&公众假期前夕+$10
2021-05-02 1158 浏览
从来都冇食过咁忙嘅放题火锅,成餐饭都唔得闲同friend倾偈🤣🤣5:00准时到,已经一大班人喺门口排队,我哋系食五-7 pm 198@一入到去,即刻捞海鲜我哋主力大头虾,大蚬大头虾够大只,又有膏,好鲜甜大蚬都唔错,都好鲜最正系酱油虾,酱油鲍鱼都系任叫任食个汁唔咸好好味,我哋不停encore再encore其他食材就系大路嘢,冇咩特别不过佢啲酒都系任饮,呢个就好惊喜有梅酒,烧酒,啤酒等等呢个价钱我真系唔知老板点样赚钱🤣🤣佢仲有啲刺身、熟食嗰啲我哋都已经唔得闲食呀总之成餐饭都好忙,倾偈都冇时间食足两个钟
5:00准时到,已经一大班人喺门口排队,
我哋系食五-7 pm 198@
一入到去,即刻捞海鲜
我哋主力大头虾,大蚬

大头虾够大只,又有膏,好鲜甜
大蚬都唔错,都好鲜
最正系酱油虾,酱油鲍鱼都系任叫任食

个汁唔咸好好味,我哋不停encore再encore
其他食材就系大路嘢,冇咩特别
不过佢啲酒都系任饮,呢个就好惊喜
有梅酒,烧酒,啤酒等等
呢个价钱我真系唔知老板点样赚钱🤣🤣
佢仲有啲刺身、熟食嗰啲
我哋都已经唔得闲食呀
总之成餐饭都好忙,倾偈都冇时间
食足两个钟
2021-04-27
  • 酱油虾
  • 大头虾
2021-05-01 805 浏览
见朋友介绍话有高质牛肉同大头虾任食,加上见到openrice都有唔少正评,就book位试下,booking都full,我系黎之前早几日book只可以book到5:30pm朋友仲介绍左酱油鲍鱼,系惹味不过有少少辣牛肉都不错,好有牛味,我个人感觉就有啲腻可惜食完第一round牛肉谂住去捞大头虾,贝类海产隔离个缸系吉既,位置高啲个缸就放左大头虾,我问职员系咪捞位置高啲果一缸都得,职员话果缸系留俾下一round,指住贝类海产隔离个缸话:冇晒就冇架喇我呆左企系度,心谂又话任食既...职员问我几点入座,之前捞左几多,我话我一只都冇捞过,职员就话可以帮我捞几只...我接返个兜只系得五只,唯有留俾朋友食...朋友搣左一只虾俾我试,一啲虾味都冇...冇咩事我都系出返去食牛,叫左第二round牛,夹都夹唔到放落锅,因为完全未溶雪食食下都冇乜心机想走,我谂唔会再黎喇...
朋友仲介绍左酱油鲍鱼,系惹味不过有少少辣
牛肉都不错,好有牛味,我个人感觉就有啲腻
食食下都冇乜心机想走,我谂唔会再黎喇...
2021-04-26
2021-04-29 632 浏览
汤底- 牡蛎土手锅🦪🍲umm其实感觉就系日式面豉汤 仲有几粒蚝🦪饮落唔算浓郁 可能试过其他高质火锅放题既高质汤底 所以相比起呢个偏普通🥲🥲‼️食材虽然选择唔算多 但全部都高质💛‼️海鲜🦞有虾蚬蛏子系个大水缸到比你任捞任食 ⋯d虾生猛到 我惊🥲🥲 要保持社交距离🥲仲要有得比你任食酱油虾同酱油鲍鱼!!!回本啦!鲍鱼都任你食 仲要系爽口弹牙🥺刺身全部都好新鲜 唔会瘀瘀黑黑咁 🤩🤩呢间野真系好癫 连烧酒都一枝枝放系到比你任饮! 🍶🍶 唔饮酒既仲可以疯狂饮朱奶!你无睇错!连维他朱奶都有啊!好癫!最尾仲有movenpick 雪糕!仲有韩国雪糕雪条!完全无hea你🍻🍻
汤底- 牡蛎土手锅🦪🍲
umm其实感觉就系日式面豉汤 仲有几粒蚝🦪

‼️食材虽然选择唔算多 但全部都高质💛‼️
仲要有得比你任食酱油虾同酱油鲍鱼!!!
回本啦!鲍鱼都任你食 仲要系爽口弹牙🥺

刺身全部都好新鲜 唔会瘀瘀黑黑咁 🤩🤩
2021-04-22 810 浏览
记得之前系泰国试过自己夹生猛嘅大头虾去烧🙈估唔到香港都有得自己夹大头虾去打边炉~-入到嚟都系俾佢嘅海鲜area吸引咗😍😍櫈都未坐暖就即刻冲出去夹海鲜啦!种类非常丰富,除咗有最出名嘅大头虾之外,仲有唔同嘅贝类😍最爱圣子仔~😋-本来都担心会唔会海鲜系佢哋嘅主角,搞到牛肉嘅质素唔好~点知担心都系多余嘅🤣牛肉嘅质素系中上,好食过好多肥牛😋😋-打完边炉之後,食到劲饱嘅女人果然有两个胃,出面嘅雪糕一啲都唔悭皮,竟然有movenpick😍😍
  • 海鲜
2021-04-19 704 浏览
海鲜好新鲜,食咗成兜蚬都系得一两只有沙,牛肉都算有牛味,不过汤底就好普通,无咩惊喜。整体质素算是不过不失,但就未必会有下次。同埋有个企系收银处的金色头发女店员态度十分恶劣,希望可以改善下
整体质素算是不过不失,但就未必会有下次。
2021-04-18 792 浏览
之前听闻有间黄火锅,又平又好食。。。不过劲多人同只可book位 几经辛苦前排终於喺Google嗰度book咗位准时去到,等一阵间就入得!做平价任食场,都唔会预会坐得特别舒服,都系咁啦,两个人去,坐张四人枱都OK嘅不过有刺身,有熟食,海鲜任你捞,任饮!仲有甜品雪糕。。。500几蚊两个人算系咁㗎啦熟悉就一般,刺身都可以接受。仲有韩国嗰啲烧酒任饮,日本梅酒等等最锺意系有贝壳类同埋虾咁你捞任你食净系食刺身同海鲜都值啦不过去之前一定要book唔接受Walk in
几经辛苦前排终於喺Google嗰度book咗位

最锺意系有贝壳类同埋虾咁你捞任你食

净系食刺身同海鲜都值啦

不过去之前一定要book唔接受Walk in
2021-04-16 624 浏览
我地四人book咗七点,我地早咗齐人,六点七左右上咗去攞位,但带位话冇枱要等!但唔可以喺佢lift口等!因为佢地唔够地方!我地系见到有张枱冇人,好疑惑点解唔俾我地坐!仲劲赶我地走,唔俾喺度等!要落街够钟先俾我地上嚟!正所谓未开餐已经冇唒胃口!我地好攰,附近又冇嘢行冇位坐!lift完全冇人,我地死都唔走!点知...突然又招待我地入坐!呢度啲侍应有啲好差,有啲又好好真系好难明拣咗韩式雪浓汤,得个咸字!好重口味拣咗贵啲嘅牛,一嚟放低两碟,都算系咁!唔太肥,脂肪均匀,牛味唔重,入口唔算鞋出面自取嘅串烧虾,我朋友话佢嗰霉,我嗰只就冇事,仲有膏有得自己捞虾、蚬、圣子仔最好笑,放虾个缸得几只死虾以为系装饰only!点知竟然有fill到虾!都几生猛!韩式酱油虾同饱鱼,完全唔系嗰回事,鲍鱼得个辣字刺身反而ok, 正正常堂啲丸反而几好食,尤其芝心牛肉配料其实都几多选择!仲有啲熟食可以自取呢个奶黄流心牛角包同芝士挞都几好食雪糕有movenpick任食,放题嚟讲算好大方啦⋯⋯仲有几款其他牌子选择,有雪条,仲有鲷鱼烧饮品都算多选择,仲有梅酒、清酒、啤酒...都算几好食物质素好参差、有好有坏,但价钱唔太贵,选择款
正所谓未开餐已经冇唒胃口!

呢度啲侍应有啲好差,有啲又好好
真系好难明

拣咗韩式雪浓汤,得个咸字!好重口味

出面自取嘅串烧虾,我朋友话佢嗰霉,我嗰只就冇事,仲有膏

有得自己捞虾、蚬、圣子仔
最好笑,放虾个缸得几只死虾
以为系装饰only!点知竟然有fill到虾!都几生猛!

韩式酱油虾同饱鱼,完全唔系嗰回事,鲍鱼得个辣字

刺身反而ok, 正正常堂

啲丸反而几好食,尤其芝心牛肉

配料其实都几多选择!仲有啲熟食可以自取

呢个奶黄流心牛角包同芝士挞都几好食

饮品都算多选择,仲有梅酒、清酒、啤酒...都算几好

食物质素好参差、有好有坏,但价钱唔太贵,选择款式好多,都可以试吓!但服务质素就完全唔掂
我食过一次,回头率都近乎零
你好,我系之前有book到刚刚食完放题5:30pm-7:30pm嘅唐小姐。其实我入坐都5:48pm(可以睇翻QR code单据),都唔紧要,因为我系book 5:30pm,咁你地系话食2小时,我都接受。店员讲完last order 之後,我系last order入面叫咗猪肉、攞咗生虾,但系都未到7:30pm已经有店员催收枱。我话想食埋少少,你哋一位好恶有d高嘅女店员话我哋已经坐咗1小时15分钟,出面好多客等紧,然後就同其他店员讲:「唔好理,扫晒佢哋d嘢走。」连比我讲句嘢嘅时间都冇,已经执走晒。我本身都系一个尊重时间、尊重别人嘅人,所以我唔会自私到令人迟咗食。但系今次,明明时间都未到就比人用:「唔好理,扫晒佢哋d嘢走。」去对待,我le餐食得好难受,明明系庆祝成功辞职脱苦海嘅一餐比你哋店员搞到咁,感到非常不被尊重。

2021-04-16
纪念日