驚世大發現😆原來屋企附近有間隱世高質的西餐廳「I’s Corner」,原來晚市有做2小時任食放題,價錢亦只係$278,一於去試吓!放題種類非常豐富,餐廳除了主打漢堡(多達十數款),亦有其他主食如risotto,意粉,肉類如牛仔骨、羊架、斧頭豬扒、西冷牛扒等應有盡有。小食亦有不少選擇例如炸洋蔥圈、魚手指、蜜糖雞翼等,還有沙律、前菜。除了部分主食是有限制,絕大部分都是任食的,稍為大胃少少,其實要回本真係冇難度。飲品方面更可以選擇紅白酒(都是任飲)!其實叫一個小食、一個前菜+一個主食,已經不止$278,重點是放題並沒有將貨就價,食材的質素,烹調方式和味道等都是有質素的,這一點絕對要大推👍🏻👍🏻👍🏻 食物的水平,能夠與一些走中高路線的西餐廳睇齊,amazing!現在餐廳推廣任飲任食包場,只要夠10個人就可以包場3小時!價錢亦只是每位$308 (星期五至日及公眾假期$338),有privacy 又有好西吃,而且餐廳還有karaoke! 好過去party room😆😆 如果有event想和親戚朋友/同事伙伴一聚,這間餐廳絕對是一流選擇🔥👍🏻
用餐时段
2023-12-07 426 浏览
平時返工食開石門嗰間I's Corner (沙田石門安耀街5號W LUXE地下1-2號舖),今次決定轉下環境,食埋紅磡分店☺️一行到門口已經比出邊黑色型格嘅外觀吸引住😍 而且有個corner位可以打下卡!!我哋今日同成班朋友仔👫包咗場,呢度好正😊 可以唱K、飲紅酒,任食咁,個環境好relax,服務方面都好友善!包場服務至少10人就得,除咗主菜有限制外,其他嘢食可以隨心所欲嘅點😘 食物份量都好足夠,啲野食夠晒大家分享☺️ 而且食物嘅味道、質素同色澤都特別出色,所有人都讚不絕口!飲品方面有冷熱飲品同埋酒類🍹🍷供應,飲品選擇多元化!而家嚟緊最重要嘅主菜啦!香草烤紐西蘭羊架、美國Chairman's殻飼一字骨斧頭豬扒同加拿大西冷牛扒,全部都好吸引我!🤩 因為我係一個食肉獸,所以我特別鍾意食主菜類♥️我哋仲試咗黑松露薯條🍟、黑醋蜜糖雞翼同香煎大啡菇蟹肉蜆肉墨汁意大利飯,味道都好出色!另外,我仲試咗澳洲和牛伴火焰芝士意麵🍝同香辣蒜香海鮮🦞炒扁意麵,兩款意粉都好美味!🦀🍤唔一定要去party Room,朋友聚會都可以揀去呢度!😎下次不妨考慮去I's corner包場啦!絕對唔會令你失望!👍🥳總括而言 (5

總括而言 (5個💚係最高)
好味指數 : 💚💚💚💚🤍
服務態度 : 💚💚💚💚🤍
環境打卡 : 💚💚💚💚🤍
回頭指數 : 💚💚💚💚🤍

📍I's Corner (紅磡)
🏢 紅磡北拱街8號薈點地下1號舖
🕗星期一至日 12:00 - 22:00

#紅磡美食 #紅磡必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant
2023-11-29
I's Corner (紅磡)📍紅磡北拱街8號薈點地下1號舖🤔💭有冇諗過10個人就可以響餐廳包場,仲要可以任食3小時?🤩💁🏻‍♀️上星期去咗呢間餐廳食飯🍽️,發現佢哋推出咗包場計劃✨,3小時任飲任食都只係$308 (星期一至四)💕,就算係weekend都只係 $338❣️!最重要係雖然任食,但質素依然維持高水準!食飽飽仲可以唱K添🎶🎵🏠位於紅磡嘅呢間以cafe為主題嘅餐廳已經屹立呢區有七年,處於一個旺中帶靜正嘅位置,weekend過嚟食個brunch都應該會有一種好chill嘅感覺!🥗🍟小食選擇種類多又多元化,🍔佢地嘅Burger係出奇地多款式變化!🍷而飲品方面連紅白酒都可以任飲,👯‍♀️👯‍♀️同朋友去嗰度gathering一個價錢可以任飲任食,真係可以好暢快🤤💁🏻‍♀️我自己就最欣賞佢哋嘅主菜,有兩款重點推介必食之選:🔅香草烤紐西蘭羊架做到外層焦香,內裡肉質依然保持軟稔多汁!而且羊酥味比較微弱,燒到骨肉分離嘅狀態,香脆出色!🔅加拿大 Northern Gold AAA+ 西冷牛扒(約300g)order咗呢個係medium rare, 生熟程度控制得好好,就算三成熟都冇血水流出。肉感重得來又唔
I's Corner (紅磡)
📍紅磡北拱街8號薈點地下1號舖

🔅香草烤紐西蘭羊架

order咗呢個係medium rare, 生熟程度控制得好好,就算三成熟都冇血水流出。肉感重得來又唔會乾,而且肥瘦適中,調味又恰到好處。係高質嘅!
2024-03-09 55 浏览
睇廣告見到十人可以包場任飲任食膽粗粗幾齊十人試吓啦有伏都係齊齊中點知好驚喜食物質素好好真係估唔到放題都keep到質素我地book 七點至十點我六點半左右就到咗我好攰,所以照入去問可唔可以照坐佢地好好呀!俾我坐仲俾我叫埋飲品一路行吹風個人凍凍地飲杯熱苿莉花茶真係䁔唒我地嚟咗幾個人,佢就俾炸嘢,沙律我地食沙律菜好新鮮,炸嘢勁熱勁脆,真係樣樣都好食雞翼係多脆又甜不過裏面啲肉就冇乜味漢堡好juicy 啲個包都烘熱咗!真係估唔到放題都做到即叫即整炸魚手指熱到辣咀炸得好好啲魚肉仲係有水份,唔會乾淨淨牛仔骨好入味估唔到意粉都咁好味個肉醬意粉食完要再encore個墨汁飯我略嫌汁太多,收乾少少會好啲但味道都好好,仲有蟹籽脆卜卜羊架,朋友仔話「蘇」,但我覺得冇蘇我鍾意食牛扒估唔到咁大份因為主菜十人只可以選七份,我以為一碟已經有兩份點知唔係,有兩碟大大碟肉質唔錯,好重牛味我係瘋狂食嘢嗰啲人,我飲咗latte同mocha都好好我有朋友帶咗隻大狗,姐姐仲好好人,幫我地用水沖淡啲骨俾狗狗食我地傾偈嘈咗人地一晚真係好開心好盡興平均每人只係$372一位,食足三個鐘同朋友聚吓,呢度真係一個好地方
睇廣告見到十人可以包場任飲任食
膽粗粗幾齊十人試吓啦

有伏都係齊齊中

點知好驚喜
食物質素好好

真係估唔到放題都keep到質素

我地book 七點至十點
我六點半左右就到咗
我好攰,所以照入去問可唔可以照坐
佢地好好呀!俾我坐仲俾我叫埋飲品
一路行吹風個人凍凍地
飲杯熱苿莉花茶真係䁔唒

我地嚟咗幾個人,佢就俾炸嘢,沙律我地食
沙律菜好新鮮,炸嘢勁熱勁脆,真係樣樣都好食

雞翼係多脆又甜
不過裏面啲肉就冇乜味

漢堡好juicy
啲個包都烘熱咗!真係估唔到放題都做到即叫即整

炸魚手指熱到辣咀
炸得好好
啲魚肉仲係有水份,唔會乾淨淨
牛仔骨好入味

估唔到意粉都咁好味

個肉醬意粉食完要再encore

個墨汁飯我略嫌汁太多,收乾少少會好啲
但味道都好好,仲有蟹籽脆卜卜
羊架,朋友仔話「蘇」,但我覺得冇蘇
我鍾意食
牛扒估唔到咁大份
因為主菜十人只可以選七份,我以為一碟已經有兩份
點知唔係,有兩碟大大碟
肉質唔錯,好重牛味

我係瘋狂食嘢嗰啲人,我飲咗latte同mocha都好好

我地傾偈嘈咗人地一晚

真係好開心好盡興

平均每人只係$372一位,食足三個鐘

同朋友聚吓,呢度真係一個好地方

2024-03-07 39 浏览
當日下午要去高山劇場, 於是google下附近有咩食, 咁岩畀我醒起呢間餐廳係附近, 所以就拉埋男朋友去食舖頭面積不大, 都係得幾張枱, 但係非常旺場, 都差唔多坐滿, 等餐期間都不斷聽到有外賣訂單, 睇黎呢間餐廳都幾好口碑~我叫左大啡菇香煎雞扒拿破崙扁意大利粉配黑咖啡, 男朋友叫左和牛洋蔥煙肉漢堡配薯條, 由於店內得2個人係到負責煮野收銀執枱等工作, 所以都要等左差唔多半個鐘D野食先上得…無辦法啦, 小本經營…大啡菇香煎雞扒拿破崙扁意大利粉份量正常, 雞扒略嫌有D少, 不過都煮得不柴, 都可以, 拿破崙扁意粉就相對少少硬, 所以食曬都好飽肚…至於和牛洋蔥煙肉漢堡配薯條, 牛肉煎得好食, 鎖住左肉汁, 另外仲有一條仔酸瓜, 所以解到和牛煙肉漢堡膩的感覺! 薯條新鮮炸起, 非常鬆脆!埋單都要二百幾差不多3百蚊, 價錢少貴.

埋單都要二百幾差不多3百蚊, 價錢少貴.
2024-03-03
真心覺得今次嚟到嘅餐廳,完全係文青界嘅隱世珍寶👀!我哋嘅味蕾今晚完全係high翻天啦!話唔多講,嗰個香烤紐西蘭羊架真係正到冇話揾,啲肉質軟滑得嚟唔失羊肉嗰股騷味,咬落去啲汁水噴潑,真係惹味到不得了。而家我要大讚下個龍蝦尾意粉,啲麵條滑溜溜嘅,龍蝦肉又甜又彈牙,係完美嘅海鮮愛好者之選。不過吖,最勁嗰個莫過於黑醋蜜糖雞翼,啲雞肉滑過梳乎厘一咬就散開,發眉!再嚟,埋單之前當然要搞定口角,嗌咗兩款意想不到嘅飲品,鮮奶咖啡同朱古力咖啡。朱古力味好夠喉,咖啡意米濃郁得黎又保持咗啲奶香,咁嘅扮工飲品真係令人心曠神怡。總括一句,呢度既食物質素係真材實料,又唔會使你覺得好有壓力,環境舒服冷靜,絕對係同三五知己相聚嘅好地方。要揾個難忘食體驗,記得要mark低呢家餐廳呀!🍽👌🏻

黎緊聖誕節想去食好野慶祝 我推介大家去I’s Corner🎄只要10人以上就可以包場任飲任食 啱晒同成班朋友gathering🎊🎉餐廳環境唔錯 食物種類又多 啱晒唔同口味嘅人士👍🏻樣樣都即叫即整 新鮮滾熱辣 正吖😋😋😋除咗任飲任食之外 餐廳更加添置咗卡拉OK系統🎤等嚟到嘅客人 一邊享用美食 亦都可以同時一展歌喉🎵🎶🥗沙律Salad🥗香煎雞扒凱撒沙律日本柚子胡椒醬海蝦沙律🍟小食 Snacks🍕洋蔥卷薯格魚手指炸雞軟骨黑松露薯條黑醋蜜糖雞翼🍔Burger🍔菠蘿煙肉牛肉漢堡🥩主菜 Main Course🍝美國Chairman’s 穀飼1支骨斧頭豬扒加拿大 Northern Gold AAA+ 西冷牛扒香煎鵝肝蟹肉忌廉risotto📍紅磡分店(紅磡北拱街8號薈點地下1號舖)📍石門分店(沙田石門安耀街5號W LUXE地下1-2號舖)

餐廳環境唔錯 食物種類又多 啱晒唔同口味嘅人士👍🏻

🥩主菜 Main Course🍝
美國Chairman’s 穀飼1支骨斧頭豬扒
加拿大 Northern Gold AAA+ 西冷牛扒
香煎鵝肝蟹肉忌廉risotto

📍紅磡分店(紅磡北拱街8號薈點地下1號舖)
📍石門分店(沙田石門安耀街5號W LUXE地下1-2號舖)
  • 黑醋蜜糖雞翼
  • 和牛烤大菇芝士牛肉漢堡
  • 小食拼盤
2024-01-07 49 浏览
第一次寫食評,但真係忍唔住了。我哋一行10人,嚟呢度包場任飲任食,食物質素真係好好,員工也非常之有禮。我有位朋友唔舒服,佢特意為佢選取一啲比較輕可嘅食物,又為佢預備薑茶,真的很貼心😍仲有得包場唱K,感覺very good! 呢個環境,我諗10至15人也相當理想!估唔到網上隨意去選擇,可以找到一間這麼好又能夠共聚嘅地方!餐牌嘅食物差唔多都叫了,因為放低就食,來不切影相😛餐廳的意粉非常好吃,還有蜜糖雞翼😋我的朋友們滿載而歸, 十分開心🥳一定有下次🤗🤗🤗
第一次寫食評,但真係忍唔住了。

我的朋友們滿載而歸, 十分開心🥳一定有下次🤗🤗🤗
2023-12-19 65 浏览
最近,芝心妹同二十位朋友去食西餐慶祝生日,餐廳環境雖然有限,走型格工業風,用上木系餐枱同水泥牆同唱k🎤。 第一次咁多人一齊食西餐放題,有齊小食、漢堡、意粉、意大利飯。 煙三文魚醋油沙律同幾款沙律幾大份。小食以炸物居多,有洋蔥圈、薯格、魚手指同黑松露薯條同黑醋蜜糖雞翼。燒汁原條美國牛仔骨係少有嘅肉類有得encore嘅,幾惹味。香煎鵝肝蟹肉忌廉意大利飯同香煎日本帶子海蝦黑松露忌廉意大利麵醬料同樣濃稠,特別推介意大利麵,帶子海蝦幾大隻。 黑松露雙層芝士蘑菇牛肉漢堡黑松露味幾濃郁,整體口感豐富。 定量主菜 香草烤紐西蘭羊架嫩滑多汁,唔會太羶味。西冷牛扒可以自選熟度,厚實唔韌。仲有斧頭豬扒同幾款和牛漢堡,視乎人數而定量選款。

煙三文魚醋油沙律同幾款沙律幾大份。小食以

燒汁原條美國牛仔骨係少有嘅肉類有得encore嘅,幾惹味。

黑松露雙層芝士蘑菇牛肉漢堡黑松露味幾濃郁,整體口感豐富。

定量主菜
香草烤紐西蘭羊架嫩滑多汁,唔會太羶味。

2023-12-17 44 浏览
紅磡有間隱世優質cafe🍴裝修採用型格工業風,主打多款意大利粉及意大利飯,還有漢堡和炸物小食,現更推出包場兩小時任點任食,相當抵食😍無論是意大利粉或Risotto也非常出色,夠曬Al dente和Creamy,啱晒我口味😙漢堡包也很有驚喜😃好大份,漢堡煎得香口🔥夠晒juicy💦除了任點任食,飲品也是任叫任飲🍸有多款咖啡☕️還可選擇紅酒白酒🍷更提供卡拉ok🎤🎼好適合成班朋友開Party聚會🍻
紅磡有間隱世優質cafe🍴
裝修採用型格工業風,
主打多款意大利粉及意大利飯,
還有漢堡和炸物小食,
現更推出包場兩小時任點任食,相當抵食😍

無論是意大利粉或Risotto也非常出色,
夠曬Al dente和Creamy,啱晒我口味😙

漢堡包也很有驚喜😃
好大份,漢堡煎得香口🔥夠晒juicy💦

除了任點任食,飲品也是任叫任飲🍸
有多款咖啡☕️還可選擇紅酒白酒🍷
更提供卡拉ok🎤🎼
好適合成班朋友開Party聚會🍻
  • 和牛漢堡
  • 蒜香煙三文魚蜆肉炒扁意大利麵
  • 香辣蒜香海鮮炒意大利麵
  • 香煎日本帶子蟹肉蟹籽墨汁意大利飯
  • 香煎鵝肝蟹肉忌廉意大利飯
何文田紅磡西餐🍽️放題10人起🧍🏼‍♀️🧍🏽🧍🏽‍♂️可包場任食意粉🍝漢堡包🍔燴飯 任飲紅白酒🍷 仲有得唱K🎤香草烤紐西蘭羊架 🐏羊架都算霖同埋juicy 羊架亦都好大件經過香草🌿同埋黑椒調味 🧂令到羊肉味道突出 唔會完全蓋過個羊味 美國🇺🇸chairman’s榖飼1支骨斧頭🪓豬扒呢個真係好大件 好厚身豬扒可以容易切開 🔪不過呢個略微乾咗少少🤔🧐香煎帶子海蝦🦐黑松露意大利麵👩🏼‍🍳🍝每條意粉都沾滿黑松露味 但又唔會好漏不錯黑醋蜜糖🍯雞翼🐓呢個係我最鍾意❤️ 💯因為雞翼表皮好香脆 🤩🤤肉嫩多汁 再配埋黑醋蜜糖 🍯食落開胃🤤 正👍🏼💯小食嗰度薯格同埋魚手指炸得香脆 好食加拿大🇨🇦Northern gold AAA+ 西冷牛扒🥩叫咗三成熟 👌🏼3️⃣ 煎得啱啱好 火候🔥掌控得好亦都超級大塊之前試過兩個人✌🏼去食過 好快飽 🤰🏽🫄🏽可以試到嘅嘢唔多☹️今次特登包咗場 🏡人多又開心啲 又可以食多啲野😋😋另外meau有兩頁係有限制(e.g.,牛扒 🥩羊架豬扒)要按人頭去點所以建議開party去呢到包場食飯包場任飲任食3小時 每人星期一至四:$308/加一星期五至日及公眾假期: $338/加一==========
何文田紅磡西餐🍽️放題

所以建議開party去呢到包場食飯

包場任飲任食3小時 每人
星期一至四:$308/加一
星期五至日及公眾假期: $338/加一

I‘s Corner (紅磡)
紅磡北拱街8號薈點地下1號舖
星期一至日 : 12:00-22:00
  • 黑醋蜜糖雞翼
  • 小食拼盤
  • 燒汁原條美國牛仔骨
2023-12-08 50 浏览
土瓜灣隱世工業風小店包場任食,真係超級吸引!地點就喺紅磡土瓜灣附近嘅內街,好易搵♥️ 而且鋪頭雖然細細,但係提供嘅餐飲選擇真係五臟俱全😍 我哋一到,侍應就已經準備好場地,同我哋解釋餐牌😃 餐牌上嘅嘢食好多元化,有沙律、小食、炸物、意大利粉🍝/ 飯,漢堡同主食每個類別都有至少5-6款選擇😎 而且每份嘢食嘅份量都適中,上菜速度亦好快,我哋可以叫唔同嘢食來share🍽️ 酒水方面,都有咖啡☕️、茶飲、紅白酒🍷同啤酒🍻任飲,真係唔會缺少選擇! 侍應同老闆娘都好熱情招呼我哋,仲同我哋打成一片,餐廳仲有得唱K🎤添!🤩 嚟到食物方面,我真係覺得眼闊肚窄,好多嘢都想試!😋我點咗美國Chairman‘s穀飼1支骨斧頭豬扒同加拿大Northern Gold AAA+西冷牛扒,兩款肉都好嫩好juicy,口感真係一流!💜 另外,燒汁原條美國牛仔骨都係我哋組合嘅首選,好多肉汁同味道!漢堡方面🍔,鐵板鵝肝雞扒漢堡同和牛烤大菇芝士牛肉漢堡都好好食,仲有好多其他小食,例如日本柚子胡椒醬海蝦沙律、洋蔥圈、薯格🍟、魚手指同炸雞軟骨,一個字:正!🍗 土瓜灣隱世工業風小店絕對係一個不錯嘅選擇!🎉我強烈推薦大家去試下,相信你地會有一

土瓜灣隱世工業風小店絕對係一個不錯嘅選擇!🎉我強烈推薦大家去試下,相信你地會有一個難忘嘅用餐體驗!👍
鋪頭細細,但五臟俱全,我哋一行20人既gathering, 又想食好D,又乜都想食,又想有自己嘅空間,隨便行隨便傾計,好在有人一錘定音揀咗呢間可以一次過滿足咁多個願望嘅地方,地點係近紅磡土瓜灣嘅內街,尚算方便。我哋一到咗,侍應已經ready好場地,俾menu同我哋講解,嘢食好多元化,沙律、小食、炸物、意大利粉/飯,burger同主食每個category都有至少5-6種俾我哋揀。而且每樣份量亦適中,上菜亦好快,我哋可以叫唔同嘢食share。酒水方面,都有咖啡、茶飲、紅白酒、啤酒任飲。侍應同老闆娘都好熱情招呼我哋,仲同我哋打成一片,餐廳仲有得唱K娛賓添。嘢食方面,眼闊肚窄嘅我都點咗唔少嘢:美國Chairman‘s 穀飼1支骨斧頭豬扒 😋😋😋加拿大 Northern Gold AAA+ 西冷牛扒😋😋😋燒汁原條美國牛仔骨😋😋😋😋😋鐵板鵝肝雞扒漢堡😋😋😋和牛烤大菇芝士牛肉漢堡😋😋😋😋日本柚子胡椒醬海蝦沙律😋😋洋蔥圈😋😋薯格😋😋魚手指😋😋😋炸雞軟骨😋😋😋😋黑松露薯條😋😋😋黑醋蜜糖雞翼😋😋😋😋😋香煎大啡菇蟹肉蜆肉墨汁risotto😋😋😋😋香煎日本帶子蟹籽墨汁risotto😋😋😋😋😋香煎鵝肝蟹肉忌廉意

酒水方面,都有咖啡、茶飲、紅白酒、啤酒任飲。

嘢食方面,眼闊肚窄嘅我都點咗唔少嘢:

美國Chairman‘s 穀飼1支骨斧頭豬扒 😋😋😋

鐵板鵝肝牛肉漢堡
香煎大啡菇蟹肉蜆肉墨汁意大利飯
香煎鵝肝蟹肉忌廉意大利飯
香辣蒜香海鮮炒扁意大利麵
I’s corner共有兩間分店,今日我哋去嘅係位於紅磡分店,門面黑色幾chill,有個corner位打下卡。👥成班朋友包咗場,有得唱K,有得飲紅酒,仲有好多好嘢食。環境舒服,令我有窩心嘅感覺。包場服務至少10人便可,任食兩小時。除咗主菜係有限制外,其他嘢食可以任點。食物分量挺大,適合分享。而且食品色香味俱全,一上菜所有人都讚好!飲品有冷熱咖啡,其他熱飲及紅酒。♦️小食:黑松露炸薯條洋蔥圈魚手指♦️主食和牛芝士蘑菇漢堡煎帶子意粉還有其他…🍴主菜香草烤紐西蘭羊架美國Chairman’s 殻飼一字骨斧頭豬扒加拿大西冷牛扒因為我係食肉獸,所以我比較鍾意食主菜類。我自己最鍾意食烤羊架,因為肉質嫩滑又香口。🫶🏻朋友聚會唔一定要去party Room嘅,鍾意食西餐、摸吓酒杯底嘅朋友,下次不妨去I’s corner包場啦!

♦️小食:

美國Chairman’s 殻飼一字骨斧頭豬扒
加拿大西冷牛扒

• 和牛漢堡
2023-12-04 39 浏览
聖誕節想幾個家庭包場開party,I's corner 啱哂👍🏻10個人就可以包場,而且3小時任飲任食食物仲要好高質,無論雞扒凱撒沙律🥗小食拼盤,炸魚薯條洋蔥圈🍟蜜糖雞翼等前菜,定係意粉🍝西班牙飯,漢堡,牛扒🥩等等全部都保持高水準西餐廳質素🍽️我自己就最鍾意呢個🩷鵝肝和牛芝士漢堡🍔切開之後清楚見到佢真材實料超厚鵝肝➕和牛漢堡,再配上洋蔥芝士汁💯店內仲有卡拉OK等設施啱晒同朋友party🍾
聖誕節想幾個家庭包場開party,
I's corner 啱哂👍🏻
10個人就可以包場,而且3小時任飲任食

食物仲要好高質,無論雞扒凱撒沙律🥗
小食拼盤,炸魚薯條洋蔥圈🍟
蜜糖雞翼等前菜,
定係意粉🍝西班牙飯,漢堡,牛扒🥩等等
全部都保持高水準西餐廳質素🍽️

我自己就最鍾意呢個🩷鵝肝和牛芝士漢堡🍔
切開之後清楚見到佢真材實料
超厚鵝肝➕和牛漢堡,再配上洋蔥芝士汁💯

店內仲有卡拉OK等設施啱晒同朋友party🍾