又出動去左搵嘢食🤤雖然已經係星期三,但唔知點解仍然係Blue Monday嘅感覺😪所以決定要飲杯咖啡提提神😆☕️$98既All day breakfast 真係好出色❤️ 特別係細細個嘅芝士流心牛角包🥐一試難忘!鍾意食牛角包嘅一定唔可以錯過🤫反而$108既美國安格斯肉眼扒就不過不失,無咩驚喜,值得一提嘅係伴碟嘅薯蓉😛而咖啡方面,我地分別order左Flat white同Mocha,呢啲特別飲品只要半價就可以飲到🧉😍
又出動去左搵嘢食🤤

2021-06-05 169 浏览
Hami Harmony幾年前食過一次,店內座位坐得舒服,適合同三五知已gathering,裝修亦好特別👍🏻 今次我同朋友揀咗二人餐,餐價$468,當中揀某d菜式要再加錢。•🥢 蘑菇湯蘑菇湯質地係稀身的,好多蘑菇碎,菇味還可以。•🥢 牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉 加$20佢嘅意粉係比平時硬身同粗,口感煙韌,意粉鋪滿超細粒嘅蝦米,個汁充滿咸香蝦米味同海鮮味,都幾惹味,好特別,但略嫌蜆肉偏少。•🥢 美國14oz安格斯有骨肉眼扒 加$98肉眼扒我哋叫咗7成熟,但嚟到變咗全熟,扒下面有幾件薯仔,肉眼扒肉味ok,但就因為全熟所以有啲位有啲韌。•🥢 蒜香醬燒一口和牛粒 望落好似好細兜,但其實都好多粒!和牛粒醃料簡單,肉質軟淋,唔錯!•🥢 熱情果菠蘿梳打 加$19好清新,無糖水嘅味道,又唔會過甜,就算d冰溶咗都唔會覺得過淡,我好少可會飲得哂一杯飲品,呢杯真係好飲!🍹•🥢 芒果奶凍 上層係奶味,下層係芒果味,但成杯奶味同芒果味都唔夠濃🤔 好淡,比較失望。

🥢 蘑菇湯
蘑菇湯質地係稀身的,好多蘑菇碎,菇味還可以。
蘑菇湯

🥢 芒果奶凍
芒果奶凍
蒜香醬燒一口和牛粒
熱情果菠蘿梳打
XXG午市經過呢間出名流心芝士牛角英式早餐嘅純白小cafe🥰 午市套餐最平$68起包餐湯或飲品~▪️8/10▫️<< 流心芝士牛角英式早餐 >> $98 超驚喜流心芝士牛角包x2🥐‼️ 迷你size 咬開熱辣辣流心芝士湧出來 包身牛油味唔算重但帶甜味 酥脆加上芝士味超香濃 勁邪惡😍 黑松露炒蛋好滑 松露味重 煙三文魚新鮮👍🏻▪️7.5/10▫️<< 香烤檸檬香草石班配忌廉汁 >> $108 石斑魚柳嫩滑 粉漿較薄 烤得剛好~ 自家製忌廉汁濃稠creamy‼️唔會好甜或重口 令魚柳食落更香滑☺️ 配薯蓉食一樣正~▪️7.5/10▫️<< 白酒忌廉煮青口 >> $98 醬汁唔算好杰身 忌廉味比酒味重好多🧐 份量多 青口肉鮮甜但較細隻😶🌿店舖不大 環境以田園風為主 天花掛滿花圈💐 白色為主色配木枱櫈 配上民族風圖紋 好有美感❤️🐽總括嚟講 流心芝士牛角包🥐真心正😍 諗返都好想再encore🤣 係一個有特色嘅英式早餐👍🏻 飲品必試法國朱古力🍫 好香濃‼️食物價錢唔貴 仲要係💛cafe 感覺好文青寫意 可以渡過悠閒嘅下午🌞

🐽總括嚟講 流心芝士牛角包🥐真心正😍 諗返都好想再encore🤣 係一個有特色嘅英式早餐👍🏻 飲品必試法國朱古力🍫 好香濃‼️食物價錢唔貴 仲要係💛cafe 感覺好文青寫意 可以渡過悠閒嘅下午🌞 但注意繁忙時段需要排隊~~

2021-05-31 58 浏览
星期日 放輕鬆❤️太子田園風cafe 裝潢不俗好chill chill😻見到個門面就已經覺得好放鬆,白色主調,風格簡潔!雖然面積唔大,但係都見到有好多心思裝飾得好用心,有啲花花掛喺天花板,啲櫈都係木板feel,牆上面有好多令人放鬆嘅掛畫,好似模仿田園嘅感覺,都算幾靚😍🔷魷魚墨魚汁意粉 $85 +10%跟餐 (7.3/10)芝士味都幾濃👍岩曬喜歡芝士既朋友,意粉幼身彈牙,質感一流!✔️🔷All day breakfast。 $98 +10% 跟餐 (7.5/10)先說賣相打卡一流!😍黑松露炒蛋炒得幾嫩滑,牛包值得一讚,咬落去原來有流心芝士係入邊😱焦糖香蕉都好特別好香甜,外脆內軟✔️整體來質素不俗!但份量真係太少喇😭😢😢如果免+1的話性價比會高啲!
星期日 放輕鬆❤️
太子田園風cafe 裝潢不俗
好chill chill😻
見到個門面就已經覺得好放鬆,
白色主調,風格簡潔!

雖然面積唔大,但係都見到有好多心思
裝飾得好用心,有啲花花掛喺天花板,
啲櫈都係木板feel,牆上面有好多令人放鬆嘅掛畫,
好似模仿田園嘅感覺,
都算幾靚😍

🔷魷魚墨魚汁意粉 $85 +10%跟餐 (7.3/10)
芝士味都幾濃👍
岩曬喜歡芝士既朋友,
意粉幼身彈牙,質感一流!✔️

先說賣相打卡一流!😍
黑松露炒蛋炒得幾嫩滑,
牛包值得一讚,
咬落去原來有流心芝士係入邊😱
焦糖香蕉都好特別好香甜,
外脆內軟✔️

整體來質素不俗!但份量真係太少喇😭😢😢
如果免+1的話性價比會高啲!
2021-05-31 48 浏览
太子街果邊多酒吧就係人都知,但原來都有間溫馨又好食既cafe ,就未必個個試過。呢間打着香港人牌頭嘅Cafe,入到去已經感受到港人嘅氣息,我們找了一個卡位坐下,看看Menu晚餐價錢都合理不太貴,就開始點嘢食啦。點了一碟炭燒鰻魚意大利飯,及一客美國安格斯肉眼扒,首先講下炭燒鰻魚意大利飯,面頭係炭燒鰻魚,濃香的炭燒味,下面意大利飯整得夠出色夠入味,口感也好,加上上碟裝飾、整體食得出餐廳心機。美國安格斯肉眼扒就點了七成熟,切開有粉嫩的肉眼肉,口感亦都嫩滑,大大塊肉眼扒加上薯角,絕對夠飽。最鍾意食鵝肝嘅就一定要點呢一個燒一口鵝肝多士,鵝肝煎到好香,同呢一個多士好夾,一啖咬落去真係好有幸福的感覺。食Heavy嘅嘢唔緊要,最緊要有嘢飲,簡簡單單一杯凍檸茶少冰,同埋特色飲品黑加侖子薄荷熱情果梳打就夠晒配搭今日呢個豐富嘅晚餐。
2021-04-23
2021-05-30 45 浏览
第二次吃這間小店了,之前來是平日,故無須等位便可直接進入。今日放假人流較多,剛剛開店已經坐滿了人,等了接近半小時。今次想吃的肉眼扒有貨,終於可以一試,上次吃的是帶子意粉,也是相當不錯。美國安格斯肉眼扒(7安士)配薯蓉 - $108肉眼扒有7安士份量也很足夠。牛扒的油花豐富,故口感相對較軟腍。中間有明顯的油脂,略帶軟筋,頗有嚼勁。幼滑如絲的薯蓉略帶牛油忌廉味,口感軟綿綿的。還有不少清新的柚子醋沙律菜平衝一下膩感。凍檸茶 +$3

美國安格斯肉眼扒(7安士)配薯蓉 - $108

凍檸茶 +$3
2021-05-30
午餐
2021-05-20 40 浏览
自從幾年前係太子居x食過一次all day breakfast後,就鐘意左呢款食物,但近幾年唔知係咪轉左手,每次去都係唔好食。之後我就不斷試其他cafe既all day breakfast , 但都冇一間我係覺得好食,甚至食到有d抗拒。直至琴日試到Hami harmony , 終於食到我會再去多次食既all day breakfast。講真佢同我最初試既居x都係冇得比,佢唔算好有驚喜,但味道算係中上,我唔抗拒已經好滿意,最有驚喜係個流心芝士牛角包,都幾特別,食完兩個想再食。而我老公就叫左個牛扒,牛扒整得幾好食,肉質幾嫩有肉汁。另外誠意推介呢到既macaron , 唔會好似出面d macaron整到咁甜,佢甜味岩岩好!🤤
而我老公就叫左個牛扒,牛扒整得幾好食,肉質幾嫩有肉汁。
2021-05-16 871 浏览
太子除咗酒吧之外 最近都開咗好多有feel嘅餐廳仔💁🏻‍♀️今次就去咗Hami Harmony😋😋一入門口就已經見到白雪雪環境好靚 而且枱面仲有啲民族風裝飾好適合打卡👏餐廳位置唔多 所以想試就真係要盡早Book位或者排隊😋.🎈芝士醬雞翼 ($58)一份有五隻而且仲配埋芝士醬 性價比可以話好高啦👏而且擺盤仲好靚 啱晒打卡😋😋雞翼每隻都炸得好香脆 加埋面頭一片片既Parmeson cheese😋.🎈美國安格斯牛排 配 薯角 ($108)我哋叫咗五成熟 果然係煎到剛剛好😋牛排裏面係粉色 外面焦脆👏薯角炸得香脆而且調味適中 唔洗點茄汁就咁食都得😎旁邊既沙律亦好有誠意 加左油醋汁撈過.🎈香煎刺身帶子青醬意粉 ($78)意粉硬度啱啱好 唔會煮到太淋👏一上碟就已經聞到好香嘅青醬味同雞翼一樣 面頭都有人手刨既巴馬臣芝士 帶子都煎到剛剛好 入面係透明😋😋.🎈總括而言整體性價比唔錯 作為set lunch仲可以揀要嘢飲或者湯👏而且環境幾舒服 好適合三五知己過嚟chill下😎
今次就去咗Hami Harmony😋😋
一入門口就已經見到白雪雪環境好靚

而且枱面仲有啲民族風裝飾好適合打卡👏
餐廳位置唔多 所以想試就真係要盡早Book位或者排隊😋
芝士醬雞翼

🎈芝士醬雞翼 ($58)
一份有五隻而且仲配埋芝士醬 性價比可以話好高啦👏
而且擺盤仲好靚 啱晒打卡😋😋
美國安格斯牛排 配 薯角

🎈美國安格斯牛排 配 薯角 ($108)
我哋叫咗五成熟 果然係煎到剛剛好😋
牛排裏面係粉色 外面焦脆👏
薯角炸得香脆而且調味適中 唔洗點茄汁就咁食都得😎
旁邊既沙律亦好有誠意 加左油醋汁撈過
香煎刺身帶子青醬意粉

🎈香煎刺身帶子青醬意粉 ($78)
意粉硬度啱啱好 唔會煮到太淋👏

美國安格斯牛排 配 薯角
香煎刺身帶子青醬意粉
  • 安格斯有骨肉眼扒
2021-05-16 61 浏览
今時今日嘅西洋菜北街少左中港客,聽多左廣東話,多左一份寧靜感。印象中 Hami Harmony 在這條街已經屹立了一段時間,既然佢可以生存咁耐,應該有它的存在價值 。Cafe 面積不大,典型舊式裝修,坐位亦排得密密麻麻。午餐選擇不少,而價錢合理,不過睇真啲個價錢只是主菜,其他餐湯、飲品也要加錢。點左兩份 Lunch set 先奉上「忌廉龍蝦」+$5橙橙的湯色,還以為是南瓜湯,但一喝下去已feel 到蝦頭芳香,鮮味並不太突出,但味道ok 嘅。至於吾使五分鐘就上枱嘅香煎刺身帶子青醬意粉 $78 又點睇?又話刺身級帶子.......點解仲細過五蚊銀,意粉煮得 al dente , 青醬其實係香草、蒜蓉、欖油混合而成嘅醬汁,味道以香草為主導,吾系人人都喜歡,感覺有少少油膩添。流心芝士牛角英式早餐 $98當日沒有腸仔,所以以兩份炒蛋代替,可惜炒蛋老老地,系令人失望嘅 。食咁多次all day breakfast 第一次食到有燒香蕉,系怪嘅,但係火炙過嘅香蕉變得更甜好味左。流心芝士牛角包是high light 但味道又係一般,流心可能有發生過,但食嗰刻都系dry 左,整體而言有啲失望😞Cappuc

Cafe 面積不大,典型舊式裝修,坐位亦排得密密麻麻。

點左兩份 Lunch set

先奉上「忌廉龍蝦」+$5

至於吾使五分鐘就上枱嘅

香煎刺身帶子青醬意粉 $78 又點睇?
又話刺身級帶子.......點解仲細過五蚊銀,

流心芝士牛角英式早餐 $98

Cappuccino +$18

咖啡水準合格,奶泡豐盈,富堅果香 ,溫度足,可惜欠左一個靚仔拉花 。

凍檸茶 + $3

大大杯又夠凍,冇乜野要投訴啦。
2021-05-14 84 浏览
西洋菜北街好多野食,有不同種類,不同價位。但我每次黎開呢頭,都係好鍾情呢間。原因係第一次黎時食過佢地嘅馬卡龍,真係好有水準,除了多款味道選擇,色香味都好好。所以留下印象。今日我同朋友都特登留腫過黎安哥。我揀左ADB,呢個勁啦,牛角包中間係有勁香濃嘅流心芝士架,而且個包脆得黎唔會硬。重點,有2條半條嘅香蕉,表面都加左焦糖脆面,係脆架,天呀,咩事呀,好食都爆炸。朋友要左個石斑lunch set,雖然一枱時好似細左少少(因為有份ADB比較🤣)但食落好鬼好味,粉漿夠薄,輕輕炸粉做到脆面又唔會油膩,食完其實都夠飽。味道好鮮甜魚肉味。另外仲叫左個白酒青口,可能凍左先食,但肉質都唔係硬,所以熱食應該係good的
今日我同朋友都特登留腫過黎安哥。

2021-05-14
午餐
  • 香蕉拖肥批
  • 流心牛角英式早餐
  • 白酒忌廉煮青口
2021-05-12 1484 浏览
/𝐻𝑎𝑚𝑖 𝐻𝑎𝑟𝑚𝑜𝑛𝑦 🇭🇰💛/#sa太子篇 #sa良心小店篇➖➖➖<lunch set 都頗多選擇> ➖➖➖有時cafe會想食正餐但又唔想下下食包今次同樣係酒吧街嗰邊附近另一間cafe Lunch set 大概$78-$108 不等有basic 嘅沙律 、pasta 連扒都有!而且個set 亦包湯或熱茶/熱啡 另外可以以半價轉其他飲品➖➖➖1️⃣流心芝士牛角英式早餐 $98 🌟間唔中食cafe 都會食下all day 配料方面係幾豐富較特別嘅係流心芝士牛角包🥐 牛角包頗酥脆、鬆化 入面芝士幾流心同濃郁不過就唔算好多醬🤭仲有黑松露炒蛋、煙三文魚、牛仔腸同沙律 呢啲配料正常 都幾鍾意個黑松露炒蛋!黑松露食落唔算好龍但係聞落去幾香亦有微微蛋香😂➖➖➖2️⃣美國安格斯肉眼扒(7oz) $108 平時少餐廳嘅lunch set 有扒食!可以揀五成/七成熟!我地揀左五成切開如常會見到粉嫩色 有少少血水滲係薯蓉牛味都算重 有嚼口 帶少筋~➖➖➖3️⃣小食拼盆 $138 個拼盆同樣有啲少見啲嘅種類 見有啲人用木板上 我諗唔夠所以用普通碟 主要係水牛芝士條、BBQ 汁雞翼、甜薯條同芝士蔥餅 水
/𝐻𝑎𝑚𝑖 𝐻𝑎𝑟𝑚𝑜𝑛𝑦 🇭🇰💛/
#sa太子篇 #sa良心小店篇
<lunch set 都頗多選擇>
有時cafe會想食正餐但又唔想下下食包
今次同樣係酒吧街嗰邊附近另一間cafe
Lunch set 大概$78-$108 不等
有basic 嘅沙律 、pasta 連扒都有!
而且個set 亦包湯或熱茶/熱啡
另外可以以半價轉其他飲品

1️⃣流心芝士牛角英式早餐 $98 🌟
間唔中食cafe 都會食下all day
配料方面係幾豐富
較特別嘅係流心芝士牛角包🥐
牛角包頗酥脆、鬆化 入面芝士幾流心同濃郁
不過就唔算好多醬🤭
仲有黑松露炒蛋、煙三文魚、牛仔腸同沙律
呢啲配料正常 都幾鍾意個黑松露炒蛋!
黑松露食落唔算好龍但係聞落去幾香
亦有微微蛋香😂

2️⃣美國安格斯肉眼扒(7oz) $108
平時少餐廳嘅lunch set 有扒食!
可以揀五成/七成熟!我地揀左五成
切開如常會見到粉嫩色 有少少血水滲係薯蓉
牛味都算重 有嚼口 帶少筋~

3️⃣小食拼盆 $138
個拼盆同樣有啲少見啲嘅種類
見有啲人用木板上 我諗唔夠所以用普通碟
主要係水牛芝士條、BBQ 汁雞翼、甜薯條同芝士蔥餅 水牛芝士條做到拉絲效果 bbq 雞翼香脆 番薯條較幼身 幾甜 芝士蔥餅比較特別 係咸點
中間有芝士夾心 不會太油膩

4️⃣鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打 $24
本身都想飲咖啡😛但嗰日都飲左啦~
又想飲啲清新啲嘅~ 就飲左梳打
士多啤梨會佔重 味道唔會太假
食完咁多炸野之後都幾清爽 酸酸甜甜 幾開胃
5️⃣黑加侖子薄荷熱情果梳打 $21.5
薄荷味較突出 搞勻之後好紫🤭
整體唔算太甜
如果熱情果同黑加侖子味濃啲就好!

📍Hami harmony
  • 馬蘇里拉芝士條
2021-05-12 83 浏览
之前同咗屋企人試咗呢一間💛Cafe 就食咗一個優哉游哉嘅lunch😆 餐廳唔係好大間 不過設計都幾靚 同埋有多國特色 幾舒服😍美國安格斯肉眼扒配薯蓉 (lunch) $108雖然牛扒望落去黑黑實實咁🤔 但一切開就見到入邊依然粉嫩(叫咗七成熟) 顏色好靚 加上冇血水流出 有驚喜🥰 本身唔係好鍾意生嘅媽媽都覺得啱啱好🤤牛扒質感好冧好嫩 牛扒好入味 用簡單嘅鹽同黑椒調味 我覺得已經好足夠👍🏻 如果你鍾意濃味啲 可以點黑椒汁 另外可以撈少少薯蓉(係牛扒底) 薯蓉幼滑😃流心芝士牛角英式早餐(lunch) $98呢個all day breakfast最大嘅特點一定係佢個芝士流心牛角包🥐 牛角包係細細粒 一切就見到芝士流心流出 食落去唔會話太飽會太膩 我覺得啱啱好☺️ 另外有焦糖香蕉🍌 有水果嘅all day breakfast感覺都健康啲😂 香蕉上嘅焦糖脆片好食😋 仲有雞肉腸、煙三文魚、黑松露炒蛋同凱撒沙律🥗馬蘇里拉芝士條 $65芝士條一定要趁熱食!唔好攤凍!佢有六條芝士條配千島醬 芝士條可以做到拉絲效果咁個拉絲效果都幾長😍 食落鹹鹹地 有炸脆嘅外皮同內裏軟心芝士成對比 幾好食㗎🤭 建議可以同朋友一

美國安格斯肉眼扒配薯蓉 (lunch) $108

流心芝士牛角英式早餐(lunch) $98

馬蘇里拉芝士條 $65
芝士條一定要趁熱食!唔好攤凍!佢有六條芝士條配千島醬 芝士條可以做到拉絲效果咁個拉絲效果都幾長😍 食落鹹鹹地 有炸脆嘅外皮同內裏軟心芝士成對比 幾好食㗎🤭 建議可以同朋友一齊share呢一個小食🥸

+$3 凍檸茶&凍檸水

牛扒真係好好味🤤 媽媽仲話下次嚟同朋友吹水都幾好 雖然餐廳當日只有一位店員 佢比較忙 不過佢都好盡責架👏🏻
2021-05-10 82 浏览
地點好方便,太子站一出行2-3分鐘就到,好易搵到Lunch time好full 我已經差唔多3:00先到都要等位🔸小食拼盤 $138入面有芝士條、甜薯條、芝士蔥餅、BBQ汁雞翼每一款小食都好好味,芝士條外面吉列脆皮,入面係拉絲芝士甜薯條都好推介,都係好脆好香口,而且係甜甜地食唔停口芝士蔥餅口感好煙銀,唯獨雞翼太普通🔸美國安格斯肉眼扒(7安士)配薯蓉 $108叫左5成熟,睇表面以為佢煮過熟,但切開原來真係5成熟,好有牛味,質地都好易咬開🔸香烤檸檬香草石班配忌廉汁 $108份量出奇地少,但味道都可以接受,外表煎到脆,入面係軟熟,而且都有汁,忌廉汁真係好creamy(不過呢個價錢會比較推薦牛扒或者其他菜式)🔸莫卡咖啡(左)好好飲,好有咖啡香味又唔太甜🔸鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打(右)入面真係有鮮果料,同埋幾塊薄荷葉,可見係人手調配出來,唔係假果汁味道,真係估唔到同埋都唔係太甜,好岩我飲
地點好方便,太子站一出行2-3分鐘就到,好易搵到
🔸小食拼盤 $138
入面有芝士條、甜薯條、芝士蔥餅、BBQ汁雞翼
每一款小食都好好味,芝士條外面吉列脆皮,入面係拉絲芝士
甜薯條都好推介,都係好脆好香口,而且係甜甜地食唔停口
芝士蔥餅口感好煙銀,唯獨雞翼太普通

🔸美國安格斯肉眼扒(7安士)配薯蓉 $108

🔸香烤檸檬香草石班配忌廉汁 $108
(不過呢個價錢會比較推薦牛扒或者其他菜式)

🔸莫卡咖啡(左)好好飲,好有咖啡香味又唔太甜
🔸鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打(右)
2021-05-06 130 浏览
-{黃店💛太子cafe🍝}好耐冇食cafe喇😛今次同frd黎依間食西餐嘅 叫左個牛扒同all day breakfast😇🤤忌廉蘑菇湯🤤 普通嘅忌廉湯多啲蘑菇碎咁喇 正正常常👖褲評: 6/10🤤流心芝士牛角英式早餐🤤 ($98)個牛角係脆嘅 冇乜牛油味 芝士醬好香 另外個面有啲甜甜地幾特別😛個松露炒蛋都好濃🥳好大pat醬🤩其他嘅都中規中舉~👖褲評: 7.5/10🤤美國安格斯肉眼扒配薯蓉🤤 ($108)如果預要食生啲嘅話嗌三成都差不多😚牛肉有少少筋但係都好食 牛味夠😋但個薯蓉質感可以creamy啲🤓👖褲評: 7.2/10環境同食物質素都唔錯!午餐menu都幾抵☺️ 不過另收加一 鍾意食Cafe嘅朋友可以黎依度😙性價比: 8/10服務: 8.3/10環境: 8.5/10🚩Hami Harmony🚩地址: 太子西洋菜北街161號地下A舖 #fuudjai #fuudjai西餐 #fuudjai黃店 #fuudjai太子
{黃店💛太子cafe🍝}

🤤忌廉蘑菇湯🤤
普通嘅忌廉湯多啲蘑菇碎咁喇 正正常常

👖褲評: 6/10

🤤流心芝士牛角英式早餐🤤 ($98)

👖褲評: 7.5/10

🤤美國安格斯肉眼扒配薯蓉🤤 ($108)

👖褲評: 7.2/10

流心芝士牛角英式早餐
美國安格斯肉眼扒配薯蓉
  • 美國安格斯肉眼扒(7安士)配薯蓉
2021-05-06 87 浏览
好耐無出旺角區,原來真係多左好多小店cafe 。今次揀左呢間係太子,好鍾意環境幾有特色同感覺好warm,影相打卡一流!店員全部都好有禮貌同有笑容。近來好喜歡rose latte, 而呢到嘅應該暫時我飲過最出色!唔單止有玫瑰味,而且奶同咖啡嘅比例好啱我口味,最重要係保持到溫度!即使影完相,杯咖啡仲係熱架實在難得!野食方面亦無失望,小食拼盤份量都唔小,加多個main course 2 個人食已經好夠飽!由於係平日晚上,人唔算多,可以食野傾計坐到收鋪Overall experience 好好,見個menu不時會轉,會再黎!
好耐無出旺角區,原來真係多左好多小店cafe 。
今次揀左呢間係太子,好鍾意

玫瑰拿鐵

即使影完相,杯咖啡仲係熱架
實在難得!
小食拼盤

由於係平日晚上,人唔算多,可以食野傾計坐到收鋪

2021-05-05
玫瑰拿鐵