5天前
呢日想搵間餐廳relax吓,嚟咗呢間喺尖沙咀嘅商場地庫嘅Cafe,餐廳環境幾悠閒舒適🍽️經典全日早餐呢份係幾豐富嘅全日早餐,入面有奧地利芝士腸、煙三文魚、煙肉、大啡菇、炒滑蛋、烤日本南瓜、酸種多士同埋黑醋沙律🥗 勁鍾意佢嘅多士仲配埋玫瑰果醬,帶點甜甜地都好夾🍞 原來weekday嘅5點前嗌呢個,仲會有咖啡送添㗎,咁就更加抵食啦😮慢煮牛臉頰新鮮闊蛋麵呢份main用上番茄醬製作而成,新鮮闊蛋麵非常掛汁,而且佢幾厚身,所以食落幾有咬口,每一啖都食到蛋香🥚 另外面頭嘅係慢煮牛臉頰,每件都煮得好軟腍,牛肉嘅味道都好突出👍🏻特濃咖啡配雙球意大利雪糕呢個甜品好精緻,waffle杯入面有兩球雲呢拿意式雪糕🍦淋上餐廳嘅Espresso,喺苦澀之中又有雪糕嘅香甜,係一個唔錯嘅甜品🫶🏻綿雲冰美式咖啡想飲齋啡又想多變啲就揀咗呢款Blackuccino🤣 咖啡層次分明,面頭有好綿密嘅泡泡🫧 底下就係偏fruity嘅咖啡☕️香濃朱古力咖啡餐廳嘅咖啡都有好多選擇,我哋仲試咗店員同我哋推介嘅Mocha🍫 有啲脆脆嘅朱古力碎,飲品嘅味道都好有層次。友人話佢以前有食過呢個品牌,佢話呢度嘅性價比高咗,咖啡同埋菜式都平咗,但係味
經典全日早餐
慢煮牛臉頰新鮮闊蛋麵
特濃咖啡配雙球意大利雪糕
綿雲冰美式咖啡
香濃朱古力咖啡
友人話佢以前有食過呢個品牌,佢話呢度嘅性價比高咗,咖啡同埋菜式都平咗,但係味道都保持得有水準👍🏻