2019-01-16 190 浏览
閒日晚上時間黎食 等左大約15分鐘度分別叫左個西班牙海鮮飯 黑松露芝士薯條 同埋個 海苔蟹籽薯餅 個飯份量幾大 海鮮亦都多 味道都唔錯 個薯條份量好多 食食下已經有d濟另外就唔推介個海苔薯餅 本身d配料都唔太夠味 好似食緊個麵包咁
閒日晚上時間黎食 等左大約15分鐘度
2019-01-16 270 浏览
"Espuma"我一早都想試, 但之前一直都打唔到Book位可能手氣唔好掛~西班牙式慢煮八爪魚 ($98)凍盤第一次食, 味道開胃烤雞, 雞肉質地麻麻地味道偏淡少少Roasted pork knuckle 香脆咸豬手($238)個人平時幾中意叫味道口感幾好, 不過不失至尊海鮮西班牙飯 - 二人份 ($398)說好的2人份, 有D多其實2人份大前提係不可以叫其他野食唔係又浪費味道一般, 飯有少少未熟透流心軟芝士麻糬厚鬆餅 (限量供應) ($108)個厚鬆餅等於日式梳乎厘班戟兩,三啖就完左芝士麻糬一少塊, 未見到就食左入口有點失真價格上有D唔值
可能手氣唔好掛~

西班牙式慢煮八爪魚 ($98)
凍盤第一次食, 味道開胃
烤雞, 雞肉質地麻麻地
味道偏淡少少
個人平時幾中意叫
味道口感幾好, 不過不失
至尊海鮮西班牙飯 - 二人份 ($398)
說好的2人份, 有D多
其實2人份大前提係不可以叫其他野食
唔係又浪費
味道一般, 飯有少少未熟透
流心軟芝士麻糬厚鬆餅 (限量供應) ($108)
個厚鬆餅等於日式梳乎厘班戟
兩,三啖就完左
芝士麻糬一少塊, 未見到就食左入口
有點失真
價格上有D唔值
2019-01-10 213 浏览
🎄Christmas Fondue Tea Set $258(for two)雖然聖誕已經過左 呢個tea set應該都無左 但呢個係小編食既第一個港女tea set 所以都想分享下🤓 可選朱古力香檳🍫或者烏龍茶火鍋 我地揀左特別啲既烏龍茶味☕️ 食物方面 有風乾火腿蜜瓜撻、黑魚子多士、牛油果雞肉沙律酥盒、抹茶泡芙、布朗尼、棉花糖、雜果同cupcake 最好食係紅莓鬆餅 食果時仲係微暖 亦好鬆香 其他就真係麻麻🤥 至於個火鍋既烏龍茶茶味唔太重 帶淡淡幽香 唔會好甜膩 希望食物方面可以改善下🙈.海鮮西班牙飯 $138一人份量果然唔係好多 岩岩好夠兩個人share 魷魚、青口同蝦帶少少焦香 飯幾creamy 配搭爽甜既燈籠椒令成個飯唔會油膩 想再清新啲既可以擠少少檸檬汁
海鮮西班牙飯 $138
2019-01-09 171 浏览
looking for a place with reasonable price and spacious seating that can chat a bit with my girl friend. found this place upstairs of tst food street and my girl friend said she has tried the other branch before so worth a try.food is not bad, price is quite reasonable and service quite attentive. ideal place for dinner gathering as they won't be rushing you to leave.

2019-01-06 169 浏览
抓住聖誕的尾巴, 到了Espuma 享用聖誕Tea Set, sweet 呀! 和朋友點了個烏龍荼火鍋, d 烏龍茶醬很香甜, 幼滑, 勁濃茶香味, 十分喜歡, 配合水果, 棉花糖一塊吃, 好warm and sweet! Tea seat 中的鹹食物有香煎海鮮薯餅, 我很喜歡的巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻, 墨魚子多士很鬆香, 牛油果雞肉沙律也不錯。甜品有迷你抹茶泡芙, 甜而不漏既布朗尼蛋糕, 薑餅人曲奇餅等。我特別要稱讚其紅莓鬆餅, 很鬆化, 配上忌廉和果醬很正, 也很惹味! 飲品亦是心水推介, 先是香橙朱古力芝士奶蓋, 整杯都是濃郁而軟滑, 重芝士味同時又不失香濃朱古力, 配上清香微微的橙味, fresh 住來滿足!
2019-01-04 268 浏览
呢間野好耐之前幫襯過一次,已經覺得性價比極低,果次食甜品,都還過得去。今日再黎,直情覺得好伏。其實由12.30坐到2點間野嘅入座率都係得兩成就知咩事,香港人好醒,唔係睇左食評就會信哂。雖然呢間野多正評,不過一睇就知咩事。只係今日team lunch,公司比$,是但啦,好又一餐唔好又一餐。lunch買6送1,仲有salad bar。價錢由78到108都有。好似好抵咁,不過愈食愈嬲。個salad bar算ok, d salad菜尚算新鮮,有個蛋糕,但我唔敢試。是日餐湯係忌廉磨菇湯,呢個好難出事嘅湯都出事,真係想比個叻字廚房。首先個湯係唔熱,仲要咸到爆,然後一粒磨菇都咬唔到,9成9係開粉,唔係用新鮮磨菇打爛佢整出黎,其實磨菇都好平姐,咁都要開粉。有個同事聽到我地咁講,直情原碗擺喺度,一啖都唔飲。我連相都冇影之後黎左杯咖啡,飲左一啖已經知係cheap野。難飲過茶餐廳,似24味。其實好怕cafe d咖啡唔得,唔知有咩存在價值。主菜黎啦,我叫左燒春雞,自覺係最穩陣嘅。咁個樣又唔差嘅,不過面頭一條條燒到窿哂唔知係洋蔥定蔥。肉質還可以,但冇乜味。薯角係最正常。我影埋我同事塊牛排。叫3成果d變左7成,叫

之後黎左杯咖啡,飲左一啖已經知係cheap野。
難飲過茶餐廳,似24味。

其實好怕cafe d咖啡唔得,唔知有咩存在價值。

主菜黎啦,我叫左燒春雞,自覺係最穩陣嘅。

薯角係最正常。

我影埋我同事塊牛排。叫3成果d變左7成,叫7成果d變全熟,笑死。仲要塊牛排係唔熱。

其實唔明點解上菜咁慢,然後d野係唔熱,咩玩法。

之後我地再叫多個流心梳乎里,百幾蚊!

冇特別,份量細。一d都唔值。

總括黎講,下次免費都唔使指意我黎食。
2019-01-03
2019-01-03 144 浏览
聖誕活動都不外乎係到處聚會, 嫌聖誕大餐太過heavy, high個tea 都係唔錯嘅選擇。Christmas Fondue (濃香烏龍茶) $258 整個 tea set分別同有鹹食同甜食。鹹食包括: 香煎海鮮薯餅、巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻、黑魚子多士、牛油果雞肉沙律酥盒。其中紅菜頭撻係我的最愛, 撻皮薄脆, 超甜蜜瓜配鹹香巴馬風乾火腿, 味道層次豐富。甜食包括: 紅莓鬆餅配忌廉果醬、迷你抹茶泡芙、 薑餅人朱古力、 曲奇及布朗尼、 紅絲絨聖誕帽杯子蛋糕 、雪人棉花糖、 鮮雜果。甜點造型精緻, 雜果鮮甜味美。Bailey's Blossoms $78 Crimes Brulee $40

Christmas Fondue (濃香烏龍茶) $258
整個 tea set分別同有鹹食同甜食。

Bailey's Blossoms $78

Crimes Brulee $40

寒冷的冬天,最適合就是在來個熱烘烘的火鍋暖身,對於我這些甜品控,朱古力火鍋尤其吸引,趁著聖誕新年的幾天假期,我就來到尖沙咀的Espuma 品嚐節日限定的朱古力香檳火鍋。內裡環境雅致,還有午間柔和的陽光滲入餐廳,使整體室內風格和諧溫暖。適逢年尾,店內換上聖誕裝飾,添上濃濃的節日氣氛。節慶火鍋下午茶套餐價錢為$258 兩位,共有9款鹹甜小食,包括5款甜點和4款鹹點。最新推出幾款冬日飲品,不過這些都不包括在Tea Set 內,想試的話就必需散叫。紅莓鬆餅配鮮忌廉及果醬上枱時鬆餅微暖,表皮鬆脆,咬下去口感蓬鬆,裡面還有粒粒紅莓果肉。吃完鬆餅後,店員就將是日主角 - 朱古力香檳火鍋送來,賣相吸睛,還有璀燦閃亮的迷你聖誕樹作點綴,滿載普世歡騰的節慶氣氛,當然又是相機食先。最貼心的是香檳可以分開上,隨個人喜好倒入鍋內,自行調較酒精濃度。香煎海鮮薯餅煎薯餅撇除用油炸的肥膩感,外面鬆脆裡面軟糯。牛油果雞肉沙律酥盒柔滑牛油果和爽脆酥皮相互輝映,牛油果味輕盈清新。黑魚子多士多士夠脆口,不過黑魚子的份量就略嫌少了點,令鹹鮮味未夠突出。巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻蜜瓜與parma ham 向來是最傳統的搭配,以紅菜

適逢年尾,店內換上聖誕裝飾,添上濃濃的節日氣氛。

香煎海鮮薯餅
煎薯餅撇除用油炸的肥膩感,外面鬆脆裡面軟糯。

牛油果雞肉沙律酥盒
柔滑牛油果和爽脆酥皮相互輝映,牛油果味輕盈清新。
香煎海鮮薯餅, 牛油果雞肉沙律酥盒

巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻
蜜瓜與parma ham 向來是最傳統的搭配,以紅菜頭撻所包裹,添上脆脆的口感。
巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻

迷你抹茶泡芙
裡面是空心的,咬下去空氣感較重,本身抹茶味偏弱,但用來點朱古力火鍋卻是不錯的配搭。
雪人棉花糖
樣子趣緻可愛,不過始終是棉花糖,難免會覺得有點過甜。

紅絲絨聖誕帽杯子蛋糕
以原粒士多啤梨當作聖誕帽子,造型別緻,紅絲絨蛋糕質感軟綿細緻。

薑餅人朱古力曲奇及布朗尼
聖誕節又怎能少了薑餅人?不過墊底的brownie 更加出色,帶有紮實濕潤口感,還可吃到朱古力粒粒。

鮮雜果
選用水份較高的水果,如士多啤梨、哈蜜瓜、蜜瓜、火龍果及藍莓等,豐富多汁的水果配上暖暖的朱古力,平衡朱古力的甜度。
鮮雜果

煲煮的火力穩定均勻,全程保持著朱古力暖滑的狀態,濃度恰到好處,能夠順滑地包裹配料,朱古力味濃醇得來亦甜度適中,不會過膩。

Novell 有機花果茶 $48
將有機花果茶一邊泡熱,天然茶香就越突出,輕啜一口,中和朱古力火鍋的甜度。
Novell 有機花果茶

香橙芝士奶蓋朱古力 $40
奶味較重,朱古力味不太濃,而且香橙和芝士奶蓋的味道也好像合不來,喝下去就是有點怪怪的。
香橙芝士奶蓋朱古力
2018-12-30
庆祝纪念
除夕
2019-01-02 150 浏览
食afternoon tea一路都係我至愛平時係酒店食閑閑得都要300蚊一個人呢間係我食過性價比最高ge一間afternoon tea2個人埋單300蚊唔洗 超平餐廳裝修都好骨至 又有open bar 目標當然係呢個tea set la一坐低就叫左啦 我地揀左朱古力火鍋見個winter drink 都幾吸引 順便又叫左2杯一杯香橙芝士奶蓋朱古力同Novell 有機花茶聖誕為主題咸甜點各一半全部都好好食 其中我最欣賞係個brownie 好香濃朱古力味自家製scone都好正香橙芝士奶蓋朱古力好香濃好滑Novell 有機花茶好清新好解膩
食afternoon tea一路都係我至愛

好香濃好滑

Novell 有機花茶
好清新好解膩
2019-01-02 123 浏览
Espuma已經食過幾次,最近留意到佢新推出左個聖誕期間限定朱古力火鍋tea set,啱晒熱愛朱古力嘅媽媽,2018年的最後一日早放工決定帶佢去食!Tea Set 2-5:30pm供應,除左精緻食物,仲包兩杯飲品,價錢都係$258兩位,而且環境舒適,同閨蜜黎嘆個下午茶就最好不過紅莓鬆餅配鮮忌廉及果醬鬆餅加入左紅莓所以呈淺粉紅色,外皮鬆化,內裡鬆軟,仲有紅莓乾同提子乾,甜甜地,好味道!濃香烏龍茶火鍋食完鬆餅重頭戲都出來了!鹹點甜點放滿在旋轉盤上,旁邊仲有迷你聖誕樹,好靚啊,仲好有聖誕氣氛!中間最突出嘅係烏龍茶火鍋,濃稠度適中,烏龍茶味好濃香!旁邊嘅鮮雜果新鮮清甜,適宜沾上烏龍茶醬一同食用巴馬火腿蜜瓜脆筒火腿鹹香美味,蜜瓜好清甜,兩者夾埋好好味黑魚子多士圓形的白麵包內裏夾着半熟吞拿魚同黑魚子,吞拿魚軟滑又美味香煎海鮮薯餅外型小巧迷你,內裏有蟹柳同薯仔肉,味道唔錯牛油果雞肉沙律酥盒酥皮寶盒新鮮焗起的所以好酥脆!牛油果壓成蓉變成牛油果醬,加入雞肉同洋蔥粒,口感好清新,解去左酥皮盒嘅膩感迷你抹茶泡芙抹茶味唔算濃郁,感覺似係食普通泡芙,所以食嘅時候可以沾上烏龍茶醬,做出不一樣的口味紅絲絨聖誕帽杯子

濃香烏龍茶火鍋

旁邊嘅鮮雜果新鮮清甜,適宜沾上烏龍茶醬一同食用

巴馬火腿蜜瓜脆筒

火腿鹹香美味,蜜瓜好清甜,兩者夾埋好好味

黑魚子多士

圓形的白麵包內裏夾着半熟吞拿魚同黑魚子,吞拿魚軟滑又美味

香煎海鮮薯餅

外型小巧迷你,內裏有蟹柳同薯仔肉,味道唔錯

牛油果雞肉沙律酥盒

紅絲絨聖誕帽杯子蛋糕

賣相都幾精緻,紅噹噹的顏色好搶眼!紅絲絨蛋糕味道偏甜,質感濕潤
薑餅人朱古力曲奇布朗尼

朱古力布朗尼蛋糕係好濃郁嘅可可味,內裏有合桃增加口感,但略嫌太甜了,吃一口已經覺得有點膩

熱泡沫咖啡

奶泡輕盈細滑,咖啡味香醇

洋甘菊薑茶

洋甘菊味好清香,散發陣陣花香!呢個茶加入左蜂蜜同薑片,甜度剛好,帶有微微薑辣,飲落好滋潤暖身
今天和寶寶來到尖沙咀逛街,逛到4時多感到有點累,又有點想吃小食,但這個午市過了晚飯時間又未到的情況下,我們來了 espuma 吃下午茶🤓!雖然聖誕節已過了數天,這裏依然很有聖誕🎄氣氛☺️被這股濃厚的聖誕氣氛籠罩下,我們點了個Christmas Fondue Tea Set ($258 for 2), 並額外加了兩杯聖誕限定的Winter Drink😍燒棉花糖焦糖布丁咖啡 $40置頂的棉花糖令整個飲品看起來很吸引☺️。咖啡唔算苦,味道有點似latte,上層的奶泡很豐厚很rich,令咖啡喝起來更香更滑👍🏻Novell 有機花草茶 $48以Novell 的有機花草茶包及兩片檸檬沖泡而成,有微微的花香味,一點也不甜,感覺清新。不消一會兒,紅莓鬆餅到了!微熱鬆軟,甜甜酸酸的,配以鮮忌廉及果醬,很適合做餐前小食👍🏻主角朱古力香檳火鍋到了!朱古力火鍋旁邊有一小杯香檳,讓各位食客可以自行決定添加與否或添加的份量。這個 Tea set 鹹點及甜點各有四款,並配以一杯新鮮水果。鹹點之中,我最喜歡巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻,紅菜頭撻皮很特別而且鬆脆,配以Parma ham及蜜瓜非常配!其實海鮮薯餅也非常足料,一口

燒棉花糖焦糖布丁咖啡 $40
燒棉花糖焦糖布丁咖啡

Novell 有機花草茶 $48
Novell 有機花草茶

不消一會兒,紅莓鬆餅到了!
紅莓鬆餅

主角朱古力香檳火鍋到了!
Christmas Fondue Tea Set

鹹點之中,我最喜歡巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻,紅菜頭撻皮很特別而且鬆脆,配以Parma ham及蜜瓜非常配!其實海鮮薯餅也非常足料,一口咬下去海鮮味也很豐富。

甜點方面我則最喜歡朱古力布朗尼,布朗尼裏的朱古力粒很多,每一小顆朱古力的香味也很濃郁,而置頂的薑餅人朱古力曲奇也很鬆化,很新鮮。

說實話其實每一個鹹甜點也各有特色,味道也不錯,以$258能吃到這個水準的一個下午茶Tea set,我倆也認為是十分超值!十分推薦!
2018-12-29
燒棉花糖焦糖布丁咖啡
Novell 有機花草茶
紅莓鬆餅
Christmas Fondue Tea Set
2018-12-29 90 浏览
聖誕節放咁多日假,梗係要去嘆下下午茶啦🎄 Espuma又出咗個聖誕Tea set, 咁吸引梗係要去試吓啦~ 星期六嘅三點鐘去到,都幾多人,差不多個個都係試呢個聖誕Tea set🎀都幾豐富,而且賣相好靚😍 我哋揀咗朱古力香檳火鍋,有紅莓鬆餅配忌廉及果醬,鹹點有香煎海鮮薯餅、巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻、黑魚子多士、牛油果雞肉沙律酥盒~ 甜點有迷你抹茶泡芙、薑餅人朱古力曲奇及布朗尼、雪人棉花糖、紅絲絨聖誕帽杯子蛋糕、鮮雜果~ 賣相靚之餘,每款嘅味道都唔錯,甜點可以配朱古力火鍋食,濃郁好味😋我哋仲叫咗兩個Winter Drinks, Novell 有機花草茶,同香橙芝士奶蓋朱古力~ 花草茶唔甜,幾清新;香橙朱古力則香滑甜美, 兩款都唔錯~ 聖誕新年同朋友或另一半去慢慢嘆,真係一個唔錯嘅選擇👍🏻😊
2018-12-27 114 浏览
不嬲食 tea 都係貴,今次揾到 Espuma 新岀咗嘅聖誕 tea set,$258 for 2人,好掋食。一上到去已經見到好多人,個個都係食 tea set。店員仲話tea set 要等45分鍾添。另外仲有 Christmas drinks:我杯燒棉花糖焦糖布丁咖啡 ($40)寶寶嘅香橙芝士奶蓋朱古力 ($40)我上年都有幫襯,有個大大棉花糖,今年就改咗做棵大燈嘅聖誕樹。朱古力香檳火鍋鹹點有:香煎海鮮薯餅巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭tart 黑魚子多士牛油果雞肉甜點有:紅莓鬆餅配鮮忌廉及果醬迷利抹茶泡芙薑餅人朱古力曲奇Brownie 雪人棉花糖Red velvet 聖誕帽杯子蛋糕鮮雜果

另外仲有 Christmas drinks:

我杯燒棉花糖焦糖布丁咖啡 ($40)

寶寶嘅香橙芝士奶蓋朱古力 ($40)

鹹點有:

巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭tart
牛油果雞肉

甜點有:
迷利抹茶泡芙

薑餅人朱古力曲奇Brownie

Red velvet 聖誕帽杯子蛋糕

2018-12-27 326 浏览
聖誕連放咁多日又冇得去旅行點都要食返D好野平衡下既今日同男朋友去既呢間叫ESPUMA既餐廳平時都係係度食過晚餐但係TEA都係第一次估唔到原來咁多人都會黎食個TEA SET係聖誕節限定版睇個圖都知係好靚!!等左20分鐘先至入到去但呢個只係等待既開始等既時候已經諗定食揀朱古力火鍋但入到去又係要等, 因為實在太多人食喇!!TEA係FOR TWO既, 只係需要揀咩火鍋底同埋飲品就可以又等左20分鐘!!終於黎到喇!! 首先上既係一份英式鬆餅附上左有忌廉同埋果JAM超鬆軟!! 點埋果JAM食又別有一番風味我都係鐘意點埋果JAM個隻甜甜既口感然後就到主角上場喇!!係食之前當然要瘋狂影相啦裝飾得好靚同埋食物既款式都好多鮮雜果睇落好平平無奇, 只係生果姐但係實情係佢放入朱古力火鍋度生果既甜味再加上朱古力香濃既味道同平時食生果完全唔同感覺!!好似食緊甜品一樣薑餅人同聖誕帽CAP CAKE都係好得意又好食見到咁CUTE真係唔寫得食!!黑魚子多士呢個係入面我覺我最好食既因為黑魚子本身就好香, 而且加埋入面係有三文魚好似係緊三文治一樣但係又香又脆!! 感覺好特別迷你抹茶泡芙點埋去朱古力火鍋入面食都係好夾!!抹茶
聖誕連放咁多日又冇得去旅行
點都要食返D好野平衡下既
今日同男朋友去既呢間叫ESPUMA既餐廳

平時都係係度食過晚餐
但係TEA都係第一次

估唔到原來咁多人都會黎食

個TEA SET係聖誕節限定版
睇個圖都知係好靚!!

等左20分鐘先至入到去
但呢個只係等待既開始
等既時候已經諗定食揀朱古力火鍋
但入到去又係要等, 因為實在太多人食喇!!

又等左20分鐘!!

終於黎到喇!! 首先上既係一份英式鬆餅
附上左有忌廉同埋果JAM
超鬆軟!! 點埋果JAM食又別有一番風味

我都係鐘意點埋果JAM個隻甜甜既口感

然後就到主角上場喇!!
係食之前當然要瘋狂影相啦

裝飾得好靚同埋食物既款式都好多

鮮雜果
睇落好平平無奇, 只係生果姐
但係實情係佢放入朱古力火鍋
生果既甜味再加上朱古力香濃既味道
同平時食生果完全唔同感覺!!
好似食緊甜品一樣

薑餅人同聖誕帽CAP CAKE都係好得意又好食
見到咁CUTE真係唔寫得食!!

呢個係入面我覺我最好食既
因為黑魚子本身就好香, 而且加埋入面係有三文魚
好似係緊三文治一樣
但係又香又脆!! 感覺好特別

迷你抹茶泡芙
點埋去朱古力火鍋入面食都係好夾!!
抹茶味唔算濃, 但係個口感一流

最後就係飲料

其實呢個餐2個人來說都好FULL下!!
影下相傾下計食下野咁就用左成個下午既時間
感覺係好舒服又好CHILL
絕對係下年可以ENCORE之選
2018-12-26
庆祝纪念
圣诞节
2018-12-26 86 浏览
今日boxing day和友人來espuma嘆個tea set $258。Espuma推出限定聖誕火鍋下午茶。有朱古力香檳火鍋或濃香烏龍茶火鍋可以揀。我們揀了朱古力香檳火鍋。先來一個紅莓鬆餅配鮮忌廉及果醬。紅莓鬆餅熱辣辣,軟熟。配上鮮忌廉或果醬, 都美味。登登登!聖誕火鍋來了。一個圓紅色tray端上來, 分別有聖誕樹, 朱古力香檳火鍋和各款鹹甜點, 十分有聖誕氣氛,打咭一流。鹹點有黑魚子多士,巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻和香煎海鮮薯餅。我更愛各甜點, 有迷你抹茶泡芙,薑餅人朱古力曲奇及布朗尼,雪人棉花糖,紅絲絨聖誕帽杯子蛋糕和鮮雜果。每種各有特色, 又不會太甜。其中迷你抹茶泡芙鬆軟。絲絨聖誕帽杯子蛋糕賣相靚。+$15要了熱招牌水果茶。水果茶有橙和蘋果。飲落有好香的橙味, 酸酸地,幾開胃。

先來一個紅莓鬆餅配鮮忌廉及果醬。

紅莓鬆餅熱辣辣,軟熟。配上鮮忌廉或果醬, 都美味。

鹹點有黑魚子多士,巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻和香煎海鮮薯餅。

其中迷你抹茶泡芙鬆軟。絲絨聖誕帽杯子蛋糕賣相靚。