2025-08-04
行過土瓜灣,呢個area有d驚喜!就喺加太賀附近,成條街佈置都幾有心,好有日本feel❣️呢間cafe店內環境屬型格工業風,型到爆,又chill,店員全部都係靚仔靚女,個個型格有禮,服務態度又好,有日本餐廳嘅細膩感,主動幫你添水、換碟,感覺好貼心! 成個日本型格咖啡店咁!有lunch set,不錯💗🍝蒜香柚子牛油魷魚八爪魚意粉 $148🍝明太子醬溫泉蛋蟹肉意粉 $128lunch set除左沙律、面包,較飽肚有意粉選擇,呢兩款意粉各有各好味。蒜香柚子清新!魷魚同八爪魚份量多,仲有蝦乾提鮮,柚子同牛油嘅香氣好夾,入口清爽唔膩。明太子嗰款就啱濃味控!明太子醬香濃微辣,配上溫泉蛋同蟹肉,口感滑溜又豐富!明太子同飛魚籽多到每啖都卜卜脆!😆 兩款意粉各有風味,但質素同份量都係滿分,幼意粉掛汁一流😋 抵讚! ☕ Latte (Hot)lunch set包野飲。Latte啡底應該係用左深炒豆,香濃厚滑。🍹 LauLau LingLing唔飲啡嘅朋友可以揀呢個,日本柚子蘋果梳打,清新微酸,仲有粒粒番石榴,飲落好爽口,夏天好啱!🌟 單價$78,lunch set +$28only!
就喺加太賀附近,成條街佈置都幾有心,
好有日本feel❣️
呢間cafe店內環境屬型格工業風,
型到爆,又chill,
店員全部都係靚仔靚女,個個型格有禮,
服務態度又好,有日本餐廳嘅細膩感,
主動幫你添水、換碟,感覺好貼心!
成個日本型格咖啡店咁!
有lunch set,不錯💗
🍝蒜香柚子牛油魷魚八爪魚意粉 $148
🍝明太子醬溫泉蛋蟹肉意粉 $128
lunch set除左沙律、面包,
較飽肚有意粉選擇,
呢兩款意粉各有各好味。
明太子嗰款就啱濃味控!
☕ Latte (Hot)
lunch set包野飲。
Latte啡底應該係用左深炒豆,香濃厚滑。
🍹 LauLau LingLing
唔飲啡嘅朋友可以揀呢個,
單價$78,lunch set +$28only!