2025-06-27
今次又幫襯Dough Bro叫外賣返屋企食!🍕 佢哋真係keep到水準,次次都咁好食,完全冇令我失望過!😍 首先講吓個**Pepperoni Pizza**,一打開盒就聞到超香嘅芝士同辣肉腸味,忍唔住即刻拎起一塊!🍕 個餅底薄得嚟又脆口,邊位焗到微微焦香,正!上面鋪滿咗辣肉腸,每啖都食到濃郁嘅肉香,芝士拉絲效果一流,仲要唔會太油膩,食完一舊就想食第二舊!🤤 至於**炸雞翼**就更加無得輸!送到嚟仲係熱辣辣,外皮炸到金黃酥脆,咬落去"咔嚓"聲,入面嘅雞肉仲好嫩滑,仲有肉汁爆出嚟!調味啱啱好,唔會太鹹,食到停唔到口~ 最正係佢哋嘅外賣包裝做得好好,送到屋企都仲keep到溫度同脆度,完全冇淋到!👍 兩個人食晒成個pizza加雞翼都仲覺得唔夠喉,下次一定要再encore! #DoughBro #Pizza控 #炸雞翼 #外賣美食 #Keep住水準 #comfortfood