5天前
呢間日本嘢真係好好食,星期日去都幾爆場4重芝士炸蝦卷炸蝦卷真係有誠意,上面嘅芝士有小小沽,有燒過嘅香味,炸蝦就算放耐咗都唔會淋,脆卜卜。炙燒黑松露燒帆立貝壽司帆立貝壽司,配黑松露醬真係冇得頂,又係有燒過嘅香味,啱啱好。炙燒海膽醬燒赤蝦壽司赤蝦配海膽醬都幾夾,冇咁單調。三文魚腩壽司三文魚腩都好厚肉,朋友覺得好好食。明太子芝士玉子燒勁多芝士,可以拉絲,仲有明太子醬喺面頭。玉子都好呀,同平時食開嘅玉子燒嗰種硬硬地嘅口感唔一樣。清酒煮蜆勁多蜆,勁抵食,每隻蜆都係冇沙,清甜。佢配埋嘅湯我都飲晒,冇味精唔口渴。薯蓉廣島蠔呢個真係勁邪惡,超多薯蓉配埋芝士,仲要焗過,一啖只一啖。好嘅份量都有好多隻,勁抵食。蟹膏豆腐鱈魚乾呢個配酒一流,鱈魚乾脆脆地,仲有豐富嘅蟹膏,店員會溫馨提示盡快食。淡雪塩黑醋鵝肝多士呢個又係超級邪惡,鵝肝勁大塊,整得啱啱好,勁Juice。配埋黑醋汁冇得頂。荔枝 -檸檬酸酒士多啤梨-檸檬酸酒同朋友嗌咗兩杯飲,一杯揀咗有酒精,一杯冇酒精,強烈推薦荔枝。有另一間分店,如果大班朋友gatherings,可book VIP房
4重芝士炸蝦卷
炙燒黑松露燒帆立貝壽司
炙燒海膽醬燒赤蝦壽司
赤蝦配海膽醬都幾夾,冇咁單調。
三文魚腩壽司
三文魚腩都好厚肉,朋友覺得好好食。
明太子芝士玉子燒
清酒煮蜆