尖沙咀集合商业、购物及娱乐的心脏地带,邻近世界知名的维多利亚港及大型购物中心,有多不胜数的百货公司,大型购物中心与满街的时尚商店,交织出令人怦然心动的血拼地图,好友约定到尖沙咀K11 musea潮圣,商场以艺术馆做主题,行经见到「CURATOR BY LEX ART CAFE」的美食好吸引,艺术气息浓厚,用餐轻松畅快的好地方。进入CURATOR BY LEX ART CAFE,环境很雅致舒适,布置和摆设都十分美观。CURATOR BY LEX ART CAFE除了是餐厅,同时是展览厅及精品店,店内布置优雅,周围更添置了很多充满风情的艺术格调。高楼底令整间店用餐的空间感更舒适,餐厅服务细心,充满西式的格调,浪漫的气氛。坐下後立刻点食物,餐牌选择很多,分门别类,十分有心思的设计,食物质素良好,上菜速度颇快,享受美食的满足滋味。羽衣甘蓝莴苣凯撒沙律沙律入面有面包乾及烟肉乾,沙津开胃的感觉,沙津材料新鲜,份量挺多,蔬菜入口清爽,味道很清新。酥脆鸡锤配水牛芝士酱鸡锤炸得很好,外脆内软,一阵水牛芝士味传过来,微辣很大件厚身,容易切开,啖啖肉咬下去鲜味扑出来,肉质很嫰滑,紮实弹牙,口感很好,齿颊留香

羽衣甘蓝莴苣凯撒沙律

酥脆鸡锤配水牛芝士酱

鸡锤炸得很好,外脆内软,一阵水牛芝士味传过来,微辣很大件厚身,容易切开,啖啖肉咬下去鲜味扑出来,肉质很嫰滑,紮实弹牙,口感很好,齿颊留香,值得推介。

香蒜橄榄油意粉

意粉材料丰富,包括有帕马森芝士脆片、菇粒、蒜片、橄榄油及松露酱,令人香气扑鼻,意粉软硬适中,烟韧度很好,帕马森芝士脆片很香脆,菇粒肉质很爽滑,让人回味无穷。

雪橙冰红茶

我最爱雪橙冰红茶,入口带出丝丝橙味在心头,清凉的快感,令人心旷神怡,喝後在喉咙徘徊片刻,充满优雅不腻的滋味,口感细腻的饮品。

CURATOR BY LEX ART CAFE

地址:尖沙咀梳士巴利道18号Victoria Dockside K11 Musea B1楼B113C号舖
2020-06-23
2020-06-12 1660 浏览
系K11的Musea,见到哩间CURATOR BY LEX ART CAFÉ一路都想食,是日同朋友经开K11 Musea,见到有位,立刻决定去哩间充满花花同埋art的cafe食了~~见到入面充满色彩的公仔同埋有关art的野,是日同朋友点左两杯饮品,点左个艺术打印朱古力,同埋玫瑰树莓卡布奇诺,另外也点左火灸尼斯吞拿鱼沙律,有机大农场鸡肉,同埋甜品斯人若彩虹,遇见方知有火灸尼斯吞拿鱼沙律火灸尼斯吞拿鱼沙律真的好大碗,吞拿鱼口感唔错,另外好多不同的沙律菜,同埋少少薯仔,鸡旦,真的好清新,有机大农场鸡肉有机大农场鸡肉,哩个鸡肉职员系用慢煮的方式,食落鸡肉都好滑,唔会太乾,另外配菜也唔错斯人若彩虹,遇见方知有咁有诗意的名字,真的唔食唔得啦,面包上加埋n字头的朱古力酱,另外也有士多啤梨同埋花花,真的看得又食得,面包仲要脆脆地,好正~~玫瑰树莓卡布奇诺玫瑰树莓卡布奇诺都唔错,有少少玫瑰香味~~艺术打印朱古力艺术打印朱古力真的好大惊喜,真的印得好靓,唔舍得饮,味道朋友话不错,哩度打卡真的一流~~

见到入面充满色彩的公仔同埋有关art的野,
是日同朋友点左两杯饮品,
点左个艺术打印朱古力,同埋玫瑰树莓卡布奇诺,

火灸尼斯吞拿鱼沙律

有机大农场鸡肉

斯人若彩虹,遇见方知有
咁有诗意的名字,真的唔食唔得啦,

玫瑰树莓卡布奇诺

玫瑰树莓卡布奇诺都唔错,有少少玫瑰香味~~

艺术打印朱古力

哩度打卡真的一流~~
2020-06-11
  • 火灸尼斯吞拿鱼沙律,
  • 斯人若彩虹,遇见方知有,
2020-06-06 1893 浏览
我谂个个都应该系为左杯靓靓咖啡黎呢间coffee shop🤤除咗环境好靓之外 呢度所有嘢食都真系好靓好吸引 所以忍唔住嗌埋甜品😭既然黎到冇理由唔食埋主食😎不过...真系很一般😟虽然唔算贵 但系个味真系唔太值🤔for打卡嘅话就ok嘅😚两款沙律已经够晒吸引😍.烤虾牛油果沙律🦐 (set)估唔到呢到连沙律都整得咁靓💓不过虾就得一只 牛油果得三四片🥑🤣虾唔够爽口弹牙 牛油果就偏腍左少少🤏🏻好彩我叫咗酱另上 因为我唔食得辣 佢系辣嘅🤫.经典凯撒沙律🥗 (set)都系普通嘅味🤣不过佢都有几多芝士同埋烟肉碎🧀🥓🥰最锺意系佢啲面包粒🍞全部都烘到好香好脆😋.烤鸡沙律五谷法包🥖 $98呢个份量有啲细😳馅都得好少 净系夹住几块沙律菜同埋三片鸡😫但系个法包几香🤤我好锺意食五谷面包💓不过我觉得个包可以再硬啲再脆啲🤔旁边嗰两条酸瓜真系好浓味‼️盲都会开眼😂.波隆拿肉酱通心粉🍝 $108完全唔建议嗌呢个 唔好食嘅☹️我朋友话似食紧飞机餐🤣佢啲肉酱味道偏淡 蕃茄味都冇乜🍅通心粉嘅份量都得好少~都系悭返啲钱食其他野好啲.斯人若彩虹,遇见方知有🌈 $98个名都几有诗意 不过唔会知佢系乜黎 都系要睇返英文😂佢底系sourdou
烤虾牛油果沙律🦐 (set)
烤虾牛油果沙律

经典凯撒沙律🥗 (set)
经典凯撒沙律

烤鸡沙律五谷法包🥖 $98
烤鸡沙律五谷法包

波隆拿肉酱通心粉🍝 $108
波隆拿肉酱通心粉

斯人若彩虹,遇见方知有🌈 $98
个名都几有诗意 不过唔会知佢系乜黎 都系要睇返英文😂佢底系sourdough🍞topping好丰富劲colourful😍有士多啤梨,棉花糖,杏仁片,薄荷仲有好多鲜花🌸包面搽咗朱古力榛子酱🍫🌰最锺意啲好硬嘅包😋不过我嫌佢唔够硬 可能因为啲酱太多整腍左☹️整体食落唔会太甜 因为有啲酸酸甜甜嘅士多啤梨🍓仲有啲薄荷香 几fresh💚sourdough夹埋软绵绵嘅棉花糖,脆卜卜嘅杏仁片,多汁嘅士多啤梨一齐食🤤成个甜品个味道配搭得好好💓口感仲好丰富😚
斯人若彩虹,遇见方之有

艺术打印咖啡🎨 $88 (set +38)
黎呢到最期待嘅一定系呢杯野饮🤤好彩个味冇令我失望 唔只得个样😍佢可以拣朱古力或者咖啡😋个图案可以喺嗰度拣是但一幅挂画或者手机sd相俾佢地都得‼️原本以为咁细杯应该系热饮 但系原来佢系冻嘅🧊今次拣左朱古力🍫个味好浓 口感仲好滑 不过偏甜🙈最惊喜系原来佢面头有一层cream 再印画上去🤫啲cream劲 好 食💓好浓奶香味 仲好smooth好creamy🥰多数以为for打卡嘅一定系伏 不过呢杯野真心抵嗌❣️
Honey Lime🍯 (set)
除咗咖啡之外 跟set仲可以嗌呢杯嘢饮😋不过饮落都系好甜 青柠味唔够 可以再酸啲/落少啲蜜糖🤔我fd话个味好似清热酷 有兴趣可以去试吓🤣
烤虾牛油果沙律
经典凯撒沙律
烤鸡沙律五谷法包
斯人若彩虹,遇见方之有
2020-06-04 1473 浏览
一直想嚟Musea行下,果然冇令人失望,成个商场以艺术馆做主题,无论装修定布局都充满咗文化气息,行到攰就拣咗呢间同样充满艺术感嘅cafe用餐。餐厅虽然唔算大,但装修上融入唔少灯光效果,配上云石设计,令成个格局明亮开扬,仲可以欣赏到草间弥生同村上隆等艺术家嘅作品,艺术感非常浓厚,部份作品睇啱仲可以带返屋企。嚟cafe当然唔少得我最爱嘅抹茶,精致嘅拉花配上自家餐具,质感细致。Latte用上丸久小山园嘅宇治抹茶,茶味芬芳浓郁,配上丰盈嘅奶泡,呷一口回味无穷。先生拣嘅系Piccolo,配上印满蕃茄图案嘅小杯,添上几分玩味。Piccolo系一款意式咖啡,浓度介乎喺Latte同Espresso之间,浓淡得宜,入口顺滑。Curator Style Pizza系一款简单嘅薄饼,配上薄薄嘅莎乐美肠同芝士,系简单而幸福嘅滋味。鸡锤炸得外脆内软,依然保留肉汁,面头嘅水牛芝士呈半溶状态,味道较淡,同鸡翼非常合衬。意粉份量虽然唔多,但胜在材料丰富,有烟肉、菇菌同西班牙辣肉肠,加入蛋黄同Parmigiano cheese令味道更香浓惹味,长通粉亦煮得刚刚好,口感弹牙而且非常挂汁,整体质素唔错。喺度用餐有种被艺术品

招牌莎乐美肠薄饼

卡邦尼培根意粉
喺度用餐有种被艺术品包围嘅感觉,令人不自觉会细嚼慢咽,慢慢感受成个氛围,系假日休闲用餐嘅一个好选择。

招牌莎乐美肠薄饼
卡邦尼培根意粉
今日同朋友嚟K11行街 行到攰想搵嘢食 见到有间Cafe好似都几靓 几有艺术气息 咁於是就入去啦 6:30嚟到都几多人喎 差唔多满晒咁滞 望吓Menu先 呢度嘅选择唔系话好多 不过每样都好似好精致好好食咁 我哋先叫咗一个慢煮西班牙八爪鱼八爪鱼切到一片片咁 咬落去好有咬口 旁边仲有两旧仔法包 如果有olive oil点嚟食仲正 配埋啲沙律菜仲有啲暖暖地嘅蕃茄仔 开胃小食跟住仲有个羽衣甘蓝沙律 一兜份量都几多 表面仲有我最锺意嘅面包乾同埋一啲烟肉乾 咸咸地仲有啲芝士添 感觉好Fresh好清新 我哋仲叫咗carbonara意粉 入面真系有蛋汁 少少辣捞埋都几惹味啊 不过配料就少啲食完野点少得叫番杯嘢饮呢 我哋试咗一个朱古力冰砖热奶特饮 佢系个杯入面有一大旧好似Brownie咁嘅朱古力 上面仲有一啲混合嘅Jam喺度 摸落去个杯奶暖暖地嘅 成杯奶倒入去个朱古力 朱古力慢慢开始溶啦 等到啲朱古力溶晒之後饮 哗 真系好浓郁嘅朱古力味呀 越迟饮溶得越多就越甜呀呢度环境坐得舒服 轻食之选

我哋先叫咗一个慢煮西班牙八爪鱼

呢度环境坐得舒服 轻食之选
今日逛K11 musea,见到Curator Art to Life, 念念不忘曾经喺佢旗舰店饮过嘅 艺术打印咖啡,永远都一种令人有意犹未尽感觉,呢度环境咁靓,一於入去chill下!波隆那肉酱通心粉用牛肉、猪肉酱及帕马森芝士。 口感肉质 鲜嫩 均匀 调味适中 混合了 农郁芝士的香味,配上长通心粉,软硬适中,烟韧有嚼口!酥脆鸡槌配水牛芝士酱酥炸鸡槌 外皮香脆,内里肉质嫩滑,肉汁丰盈。醮上水牛芝士来食,芝香味浓, 有芝士炸鸡嘅感觉!斯人若彩虹,遇见方知有其实系全日早餐嘅切片多士面包。十分有诗意的名字,颜色鲜艳卖相吸引。有新鲜士多啤梨、朱古力榛子酱、棉花糖、杏仁片、鲜花、薄荷。面包烤焗成多士,非常香脆,内里软绵绵! 完全不受涂上的Nutella朱古力浆而影响香脆质感!艺术打印咖啡招牌饮品必然之选。很多顾客都为此而来。除了咖啡,还可选择了朱古力基底。今次打印漫天星花,色彩斑斓,十分可爱,靓到真系唔舍得饮!

波隆那肉酱通心粉

酥脆鸡槌配水牛芝士酱

斯人若彩虹,遇见方知有

• 酥脆鸡锤配水牛芝士酱
  • 艺术打印咖啡
  • 波隆那肉酱通心粉
  • Bella Nutella with Strawberries
2020-07-03 2 浏览
学生今个礼拜生日, 话想试下K11依间打卡CAFE, 上完堂就同佢黎食个生日便饭。Breakfast Essentials 女仔学生通常都又要食又要怕肥, 拣左依个Breakfast Essentials, 微脆多士上面铺左层蛋, 好多既肠, 酸瓜, 简单一份toast有唔同既口感同味道, 轻食黎讲都算系咁。卡邦尼培根意粉橙黄色既长通粉加上芝士粉同香草, 卖相精致。长通粉既口感几特别, 表面好滑溜而内里则弹牙。主材料有bacon, 蛋黄, 香菇同西班牙辣肉肠,  bacon同辣肉肠令成个菜式变得咸香惹味。艺术打印朱古力 今期既主题系小王子, 仲有个王子TEASET, 今次就饮住小王子PRINT既朱古力 先, 朋友一见到即刻少女心爆棚, 系咁影影影, 好彩杯朱古力 本身系冻既, 佢仲话好中意添。Piccolo Latte 我自己就叫左杯Piccolo Latte, 入口顺滑, 咖啡味甘醇浓厚。系艺术CAFE拉花唔少得, 但系咁细既杯上拉花都咁靓, 都真系值我我影多两张相。

Breakfast Essentials

艺术打印朱古力

Piccolo Latte

2020-07-02 0 浏览
K11 Musea嘅设计时尚,啲餐厅都有唔少特色~ Curator其实系lex cafe嘅分支,喺坚尼地城都食过一间餐厅,佢哋嘅龙虾同埋大虾意粉都劲好食😋除咗食嘢之外都有好多唔同产品寄卖,好有艺术风格🤩餐牌影嘅相好吸引,好多嘢都好想食!首先系招牌莎乐美肠薄饼,饼皮系薄身而且好似饼乾咁脆嘅,肠一如平时辣肉肠咁偏咸~净系切咗做4份所以不知不觉间食嘅份量多咗😛酥脆鸡锤配水牛芝士酱😙 的确做出非常脆嘅效果,而且系一口嘅大细,配上水牛芝士,多咗份咸咸地嘅味道。卡邦尼培根意粉🍝同出面食开嘅味道好唔同,可能因为系长通粉嘅关系,口感多咗,而且主要系食到烟肉、西班牙香肠同埋蘑菇嘅味道,蛋黄味反而比较弱啲我而且佢有啲辣椒仔,令到佢多咗份辣辣地嘅感觉🤤唔食辣嘅人都接受到~嚟到呢个餐厅当然唔少得叫艺术打印饮品啦🥳店内有好多小王子同其他公仔嘅摆设同埋产品寄卖,梗系要应吓景啦~呢一杯其实系冻饮嘅朱古力,面头有层结实嘅奶泡,影完相都唔舍得饮呀😋
K11 Musea嘅设计时尚,啲餐厅都有唔少特色~

除咗食嘢之外都有好多唔同产品寄卖,好有艺术风格🤩

餐牌影嘅相好吸引,好多嘢都好想食!

嚟到呢个餐厅当然唔少得叫艺术打印饮品啦🥳
2020-07-02 0 浏览
今日陪金朋友去K11 Muse行街,行过Curator by Lex Cafe ,女朋友完住俾呢间装修极精致的艺术Cafe 吸引住见佢咁钟意,贵贵地试番次<烤虾牛油果沙律$128>牛油果沙律卖相吸引,酱汗微辣有惊喜,配上牛油果更显清新<有机大农场鸡胸肉$198>有机鸡胸肉肉质弹牙唔会鞋,底铺满藜麦沙律同大麦,非常健康<Seasalt Banana Snow$68>海盐味朱古力,浓醇的朱古力味,奇上少少海盐的咸味,几特别

见佢咁钟意,贵贵地试番次

<烤虾牛油果沙律$128>
牛油果沙律卖相吸引,酱汗微辣有惊喜,配上牛油果更显清新

<有机大农场鸡胸肉$198>
有机鸡胸肉肉质弹牙唔会鞋,底铺满藜麦沙律同大麦,非常健康

<Seasalt Banana Snow$68>
海盐味朱古力,浓醇的朱古力味,奇上少少海盐的咸味,几特别
2020-07-02 0 浏览
最近喺各大社交网站, 人气艺术咖啡店, 的曝光率持续高企😀, 还有我和朋友喜爱的小王子主题。 我们也急不及待来到这里朝圣。K11 musea充满艺术感, 餐厅 也迎合了这个风格, 摆放了不同设计大师的作品。 这里主要以轻食为主。大虾意粉鲜艳夺目的番茄酱汁,包围着每一条意粉,配以爽口弹牙的海虾, 爽口鲜甜。酥脆鸡槌配水牛芝士酱外层酥脆可口, 肉质嫩滑多汁, 加埋creamy嘅芝士酱, 实在系香口美味嘅选择。招牌沙乐美肠薄饼果然系招牌美食, pizza皮香脆, 大量的芝士同埋咸香微辣的莎乐美肠, 加埋色彩夺目的双色番茄🍅, 滋味又健康。艺术打印朱古力( 小王子🌌)最令我和朋友心动, 小王子冻朱古力😍😍餐厅配置特制打印机, 油墨是可食用颜料, 可以打印自己嘅相片 在奶泡上面, 我哋就拣咗 好可爱嘅小王子😍😍😍 冻朱古力味道香浓幼滑, 微甜香浓。

大虾意粉
鲜艳夺目的番茄酱汁,包围着每一条意粉,
配以爽口弹牙的海虾, 爽口鲜甜。

酥脆鸡槌配水牛芝士酱

招牌沙乐美肠薄饼

艺术打印朱古力( 小王子🌌)
最令我和朋友心动, 小王子冻朱古力😍😍

2020-07-01 0 浏览
K11有间餐厅可以用自己张相片打印落杯咖啡上面,更系要带个小妹妹去试下啦⋯⋯佢一见到杯咖啡有自己个样就开心到大笑左出黎,系好特别嘅承为$88,原来听店员讲一定要冻饮先做到打印效果👍🏻我自己就叫左杯热Cappuccino,咖啡味都好出。食物方面就叫左个招牌莎乐美肠薄饼,d肠好好味唔太咸,薄饼够薄好脆口。还有叫左个甜嘅斯人若彩虹、遇见方知有,听个名就知劲啦😂😂😂超多士多啤梨系面中间查左朱古力好夹。环境方面好多打卡位,又有精品卖,真系唔错。

我自己就叫左杯热Cappuccino,咖啡味都好出。

环境方面好多打卡位,又有精品卖,真系唔错。
2020-06-30 0 浏览
今日带🐢🍯嚟扮下文青,餐厅呢期嘅主题做紧小王子。餐厅仲有唔同潮牌嘅纪念品卖,嚟开食饭不妨可以参观下。今晚我就拣左个火灸吞拿鱼沙律,佢有好多唔同嘅沙律菜,啲菜都好新鲜,唔会食到苦或者涩,再加埋个沙律醋,几唔错,而啲吞拿鱼都好新鲜,整体都唔错。🐢🍯就拣左个香蒜橄榄油意粉,一上已经好香嘅黑松露味,最特别系佢个芝士脆片,好香脆而且满满芝士味。而佢意粉都好弹牙,加埋啲杂菇,好健康又好味。我自己拣左个海盐朱古力香蕉冰雪世界,佢系朱古力加香蕉溶,唔会太甜,好岩我。而🐢🍯个咖啡都好香,最重要系个卖相真系好靓,好吸引。
今日带🐢🍯嚟扮下文青,餐厅呢期嘅主题做紧小王子。

餐厅仲有唔同潮牌嘅纪念品卖,嚟开食饭不妨可以参观下。

而🐢🍯个咖啡都好香,最重要系个卖相真系好靓,好吸引。
2020-06-30
Curator系艺术馆嘅策展人,以艺术联乘餐饮文化🎨全店放满草间弥生、村上隆、KAWS等展品。顾客除咗边食饭边打卡外,仲可以买走艺术品添📷💗水牛芝士蕃茄五谷法包($98)法包烤至外层脆卜卜,里面质感偏硬身🥖特别加咗五谷,充满纤维好健康。馅料就有新鲜翠绿嘅沙律菜🥗、爽口酸甜嘅蕃茄片🍅同烟韧奶香嘅水牛芝士🧀,以少量黑醋作酱汁。整体感觉清新冇负担,不过馅料较少,食落有d斋。旁边有两条酸瓜,酸味浓郁🥒。而墨西哥片就淋哂完全唔脆,而且咸味唔够,食落好大阵木槺味。💗香煎慢煮三文鱼扒($198)三文鱼扒呈鲜橙红色,非常新鲜🐟鱼皮表面煎得香脆,无鱼鳞。声称用慢煮方法,肉质虽然唔算乾身,但未止於嫩滑,鱼肉未能一块块撕开,不过胜在冇骨。味道鲜美唔腥,但鱼油唔够香。调味方面亦较轻手,就算点咗旁边嘅蒜泥酱🧄,食落都系偏淡,所以盐同黑胡椒要落多d,配菜就有煎黄瓜同菠菜🥬💗蓝莓芝士蛋糕($58)芝士蛋糕表面带微焦,冻食口感紮实🍰芝士味道浓郁纯厚,质感香滑。再淋上新鲜蓝莓果酱,微微酸甜味中和腻感,而且仲有粒粒果肉🍒最值得赞系松脆嘅饼底,食落有牛油香,口感更加丰富🧈💗艺术打印咖啡($88)呢杯艺术打印咖啡可以话系Si

💗水牛芝士蕃茄五谷法包($98)
水牛芝士蕃茄五谷法包

💗香煎慢煮三文鱼扒($198)
香煎慢煮三文鱼扒

💗蓝莓芝士蛋糕($58)
蓝莓芝士蛋糕

💗艺术打印咖啡($88)
呢杯艺术打印咖啡可以话系Signature☕️全港独家引入澳洲品牌Aremde嘅NEXUS one嘅机种🇦🇺客人可以从挂画上拣图案,又或者自订图片,就会炮制到专属饮品。由於餐厅最新以「小王子」为主题,所以悲伤小姐拣咗个100%还原故事内场景嘅图案🤴🏼另外转咗做冻朱古力底。朱古力味唔系极浓郁个种,但质感非常香滑,唔会过甜。面层其实系绵密嘅忌廉,口感有d似奶泡咁,好重奶香味😍
艺术打印咖啡

💗朱古力冰砖热奶特饮- 混合莓果($88)
杯中先有朱古力冰砖同混合莓果,之後用热奶冲落去,慢慢溶化後就会变成朱古力奶🥛黑朱古力味道浓郁,微苦唔会太甜,质感相对纯厚幼滑🍫配上酸酸甜甜嘅杂莓,中和朱古力奶嘅腻。红桑子、蔓越莓等食落有霹雳啪喇嘅果籽,口感非常丰富🍓
2020-06-29
2020-06-30 0 浏览
之前经过K11 Meuse 都发觉呢间野装修几令 终於约左朋友试一试 可能平日又时间早 唔洗排叫左3个餐🥙同2杯☕酥脆鸡腿配水牛芝士酱🍗🍗🍗得3只鸡腿就真系唔多够 如果系4只就好 至少每人有2只🤣因为真系唔错 酥脆嫩滑 食多都唔会热气火炙尼烧吞拿鱼沙律🥗睇图已经好吸引 真身更顶瓜瓜 大量不同既沙律菜 有水牛芝士 蕃茄 蛋 4块火炙吞拿🐟 人气面包🍞唔想食甘饱就叫左个似甜品但似主食既面包 搽上朱古力酱🍫同 铺满士多啤梨🍓 酸酸甜甜 几啖就ko 晒☕☕coffee 拉花几令 green tea latte 知笛coffee

叫左3个餐🥙同2杯☕