2025-04-04
4/4/2025 兒童節,堅尼地城好多打卡cafe,朋友帶我哋嚟呢間,佢話之前食過,覺得唔錯,所以今次介紹我哋嚟試吓。Cafe 近堅尼地城地鐵站 C出口,而且對正堅尼地城出名打卡位 - 大榕樹,行幾分鐘就到。Cafe 內有一排望出窗外大榕樹嘅座位,可以一邊食,-邊睇吓經過的途人,或者欣賞專程過嚟為咗打卡影相擺甫士嘅靚女們,心情愉悅!朋友推介All Day Breakfast $98,真係超值又抵食,而且美味可口,追加咗Greek Salad,配襯All Day Breakfast ,完美。我食 蒜蓉蜆肉扁意粉,少少辣,刺激食慾,蜆肉又多又香口,正呀!朋友食 經典牛肉漢堡包,好味道。飲品都冇令我哋失望,好飲👍🏻Hojicha LatteChai LatteSummer Berries SmoothieCafe 環境給予輕鬆感覺,店員友善,確係值得介紹給大家。
朋友食 經典牛肉漢堡包,好味道。
飲品都冇令我哋失望,好飲👍🏻
Hojicha Latte
Chai Latte
Summer Berries Smoothie
Cafe 環境給予輕鬆感覺,店員友善,確係值得介紹給大家。
All Day Breakfast
蒜蓉蜆肉扁意粉