之前偶然見到地中海餐廳Cabana Breeze的廣告覺得有幾分似渡假區餐廳就跟大家提議去這裡吃晚飯餐廳設有室內及戶外座位室內裝修配上蒸籠吊燈/葵扇掛飾/意式皮梳化, 甚有情調戶外就有數張半籠形藤椅, 偏向渡假風及pet-friendly滿足不同聚會需求~當日客人不多相對寬敞寧靜店員亦穿上夏威夷服笑容滿分加上餐廳遠離市區再加添幾分渡假風意式水牛芝士蕃茄沙律 -水牛芝士做主角,配角三色蕃茄,賣相吸引,再配上初榨橄欖油及羅勒香草,食落酸酸甜甜,又有淡淡芝士味,非常醒胃波士頓龍蝦意大利麵 -意大利蕃茄醬及波士頓龍蝦均是用慢煮烹調,慢煮是用低溫長時間烹調法以令到肉質軟稔及更能保留食物的營養,龍蝦已去殼,肉質鮮嫩不榎,蕃茄醬好充足,意粉口感剛好軟硬適中意大利傳統餃子薄餅 -餃子薄餅餅皮發酵48小時,薄餅皮外面硬脆裡面煙韌,裡面有熟火腿,蘑菇,水牛芝士,材料充足十分飽滿,上面再抹上蕃茄醬及放上火箭菜,切開後傳出陣陣香味!Exotic Breeze -跟朋友點了這個非酒精飲品,裡面有百香果,芒果,菠蘿,柚子,新鮮椰水,飲落百香果及柚子味會偏重一點,酸酸甜甜Hua Ono-裡面有黑莓,覆盆子,士多啤梨
之前偶然見到地中海餐廳Cabana Breeze的廣告
覺得有幾分似渡假區餐廳
就跟大家提議去這裡吃晚飯

餐廳設有室內及戶外座位
室內裝修配上蒸籠吊燈/葵扇掛飾/意式皮梳化, 甚有情調
滿足不同聚會需求~

當日客人不多

波士頓龍蝦意大利麵

意大利傳統餃子薄餅

Exotic Breeze

Hua Ono
-裡面有黑莓,覆盆子,士多啤梨,檸檬,檸檬水

Lemongrass & Earl Grey Iced Tea $65
-裡面有新鮮檸檬草,檸檬,Demerara(黑糖),Earl Grey茶
東涌 📌Cabana Breeze🌲25 Dec 🎄 豬隊友話去東涌遊車河,之后打算 Hea 下,飲杯嘢,食少少嘢 (其實當下我就飽飽地),我地就嚟到 Cabana Breeze 一間滿有地中海特色 🇬🇷 餐廳 Hea 下。聖誕節🌲餐廳內亦都有唔少聖誕嘅裝飾,亦放住輕快嘅聖誕歌 🎼 滿滿嘅節日氣氛 🎼 本身呢到環境都幾靚幾舒服,如果想遠離煩囂,悠閒自在一下, 呢度絕對係一個好選擇。🍕 意大利辣肉腸薄餅 $188 個pizza,on top 再加咗辣肉腸,辣肉腸 juice 有囗感,pizza皮食落幾鬆化, 鍾意佢煙韌有咬口,即叫即整 ,送上枱熱辣辣 🍕就最好食🍕☕ Signature Coffee $48豬隊友睇Menu 話 Signature Coffee 唔知係乜 Coffee ☕估計都係 Americano 之類~ 估中 😎 但係杯 ☕係有淡淡果香 ~ So Nice 😚🔅今次到訪純綷係Hea 下、打發下時間 🕓 見到餐廳環境滿眼都係歐陸風,下次我都會想嘆下呢度晩餐 🇬🇷 感受一下異國風情嘅浪漫 💙
東涌 📌Cabana Breeze

🍕 意大利辣肉腸薄餅 $188
個pizza,on top 再加咗辣肉腸,

☕ Signature Coffee $48

2023-12-25
下午茶
庆祝纪念
圣诞节
試咗蟹肉墨汁意粉,蒜香味比較重,個人喜歡。三文魚沙律一般,食唔到三文魚魚香,無咩特別。個八爪魚🐙幾開胃,又唔會好韌,做前菜一流。環境好chilling, 好有氣氛,加上可以帶埋狗狗一齊,最岩同朋友gathering💃🏻
2023-11-08 337 浏览
東涌海濱嗰度有間新酒店有唔少新餐廳,萬聖節嗰個日去左東涌玩,b🐷就帶我試其中一間地中海西餐廳,我哋openrice卜位正價野食有8折。現場環境佈置左萬聖節🎃燈飾同裝飾,好有氣氛☺️☺️。Cacciucco 4.5/5 $148呢個雜錦海鮮湯有濃厚蕃茄洋蔥底,可以見到好蓉好棉密,味道豐富,有酸甜鹹同海鮮既鮮味🤪。佢入面有青口、八爪魚仔、蝦仁🍤、蠔仔等,2個人share黎食都幾好😋😋,但係擺盤麻麻😩。Salsiccia Pizza 4/5 $188呢個pizza用左Permesan同Mozarella 2種口味既芝士加上意大利香腸,係香口芝士底,唔係蕃茄底,所以鐘意蕃茄既要叫第二樣‼️小編其實幾鐘意,因為唔鐘意蕃茄😎😎。如果批邊有得變芝心批就正lu😝😝。Maialae Porchetta $328雖然又係擺盤一般影響打卡,但呢個慢烤乳豬整到個豬皮脆卜卜,切落去都聽到清晰既索索聲🤩🤩,入面完美到筋骨肉分離,容易分開黎食🥳,肉質嫩而入味,仲有少少肥肥地既肉更加香口,配上茴香伴蘋果醬並綠莎莎醬😚😚。The Zombine (HH) $98一場黎到唔叫杯cocktail開心下就唔盡興🤪🤪,用左gold

Cacciucco 4.5/5 $148

Salsiccia Pizza 4/5 $188

Maialae Porchetta $328

The Zombine (HH) $98

一場黎到唔叫杯cocktail開心下就唔盡興🤪🤪,用左gold rum, dark rum, 151 rum仲有brandy做base,成本咁高一定要試吓,酸甜過癮!酒精濃度相對比較高🤭🤭。

地點:

位於東涌喜來登酒店地下,可以由東涌站行20分過嚟或者搭巴士5分鐘到,佢另外有個商場門口係酒店大門隔離。

環境:

個日天氣好有得坐室外,空氣都流通唔悶熱呀,環境一流最啱gathering吹水,裝飾都應節🥳🥳。

價錢:

埋單$450一個人,3樣菜加1個小食仲有2杯cocktail,食物質素幾好,如果宜家openrice卜位有8折,好ok ar🤪。

服務:

需要用英文落單,店員都夠曬熱情又主動,我哋嗌餐牌無既熱朱古力都幫到手,外賣盒唔洗加$1🥸😎。
用餐优惠
優惠券
2023-11-02 221 浏览
Happy Halloween 🎃早兩日放喺story詢問度極高嘅餐廳🖤呢間餐廳有室內同埋戶外嘅用餐位置,一步近餐廳範圍已經感受到濃厚嘅節日氣氛,員工都非常熱情親切🥰去到嘅時候戶外嘅枱幾乎已經被坐滿,所以我哋就揀咗室內位置🙌🏻見到個環境,已經好想影相📸所以我都極速揀好想食嘅嘢之後再慢慢影:1️⃣Chicken Quesadillas呢道係香辣雞肉墨西哥餡餅,好鍾意佢香濃口味嘅雞肉同埋芝士餡料,烤焗過後唔會太dry,保有moisture😋醬方面仲有3款,包括有牛油果醬、酸忌廉同埋Salsa,大推酸忌廉🙌🏻食落冇咁滯2️⃣ Quattro Formaggi呢道係四式芝士🧀薄餅,鍾意食芝士嘅可以試吓,一焗完上枱嗰吓香氣四溢,不過份量有啲多🤣兩個人食嘅話淨係食佢都好飽,建議3個人或以上先好叫3️⃣Maialae Porchetta呢道係慢烤乳豬🐷都幾大份,咁啱係個脾位,啲肉幾嫩滑,而個皮烤到好脆卜卜,食落sharp sharp聲,同埋就算我哋影相影咗一輪先慢慢開始切開佢,啲肉都仲係冒晒煙😍4️⃣Exotic Breeze呢杯係由熱情果、芒果、菠蘿、香蕉同埋lemonade調製嘅非酒精飲品🍹飲落好refresh
Happy Halloween 🎃

早兩日放喺story詢問度極高嘅餐廳🖤

見到個環境,已經好想影相📸
所以我都極速揀好想食嘅嘢之後再慢慢影:
1️⃣Chicken Quesadillas

2️⃣ Quattro Formaggi

3️⃣Maialae Porchetta

4️⃣Exotic Breeze
呢杯係由熱情果、芒果、菠蘿、香蕉同埋lemonade調製嘅非酒精飲品🍹飲落好refreshing,唔會太甜,而且微氣泡,飲落唔會太頂胃👏🏻

整體嚟講,呢度環境真係好靚好chill,有啲想下次係日頭嘅時候嚟坐戶外,應該會係另一番風味🏝️
2023-10-28 140 浏览
#FishAndChips⭐️⭐️⭐️⭐️#BrickChicken⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#MeatballsSpaghetti⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️自從之前去過呢個係地方就好喜歡,每逢慶節都會想去呢到嘆下,好似去左個旅行咁!@cabanabreezehk⭕️春雞個汁好有驚喜係菠蘿整嘅汁⭕️環境舒適好岩同朋友仔/情人談心⭕️員工有禮貌又親切⭕️意粉好開胃食唔停口⭕️肉丸係真肉丸啖啖肉唔係粉果種⭕️薯條係粗身果種好香薯味
#FishAndChips⭐️⭐️⭐️⭐️

⭕️員工有禮貌又親切
⭕️意粉好開胃食唔停口
⭕️肉丸係真肉丸啖啖肉唔係粉果種
⭕️薯條係粗身果種好香薯味

餐廳特別適合打卡 整個餐廳outdoor的氛圍都有點亞熱帶風🥥🌿遠遠看過去就見到有幾個竹藤波波座位 至於indoor就是很有格調的西餐廳佈置 適合用來慶祝紀念日🍾❤️餐廳的食物也不失水準🤍個人認為與餐廳價格成正比 CP值偏高 逢Friday night還有live music喔😚Margarita pizza 🍕 [$168]這份Pizza有六大件呢 兩個人吃絕對是夠飽的 也沒有膩掉的感覺 餅底是印尼蔥油酥餅的麵包質感 厚薄度適中 咬下去煙煙韌韌的 冷掉後薄餅邊仍然是脆脆的 表面的拉絲芝士和蕃茄醬分布平均 蕃茄醬沒有搶掉芝士的味道 整體margarita pizza的味道有點像吃大班麵包店的長條芝士棒🧡say cheese🧀Avocado chicken salad 🥗 [$188]大概是餐廳來說 份量多得不敢相信的雞胸肉牛油果沙律😋🤣稍為用鐵網烤過的雞胸肉比起平時獨立包裝即食那種 份量整整多兩倍呢 而且非常厚肉 旁邊有開邊一半的牛油果🥑剛剛好熟透 有淡淡牛油果香 另外配上橄欖油加黑醋簡單調味的沙律生菜🥬就是清新CP值又高的沙律💚Tiramisu 🧁 [$98]對於經常吃Tiramisu

Margarita pizza 🍕 [$168]

Tiramisu 🧁 [$98]
對於經常吃Tiramisu的吃這個也會覺得有點驚喜🤎表面灑上可可粉 上面有一顆黃桃 馬斯卡彭芝士夾層裏面有混上一點粒粒果皮 不太吃得出味道 但有點軟軟的好像在吃薏米🤣中間和底部的咖啡手指餅就只吃到甜甜的普通咖啡味 不太吃得出酒精味道🏺Tiramisu來說是四四方方 比較挺身的那種🍰

Exotic Breeze - HH [$53]
外表樣子很像Mojito 不過就是一杯荔枝果汁 整杯的味道完全不是化學的生果汁🤍喝下去感覺糖漿不是太多 加上一顆新鮮荔枝果肉 非常清爽的Mocktail🍸

Asian punch - HH [$53]
被飲料的顏色弄錯以為是橙汁或芒果汁的味道 但喝下去味道卻有點像熱情果加黑加侖子 蠻特別的🥃比起荔枝那杯甜 果汁比較濃縮🧡
2023-10-18 66 浏览
呢間餐廳位於東涌的酒店裏便環境氣氛十分之舒適,而且很有外國的感覺。星期五放工的時間最緊要同朋友過嚟超一下就選了東涌的這間餐廳,而且在網上訂枱也有折扣,所以就來了。這間餐廳距離東涌站都有一定距離,但食飽飽返去也是很好的一個運動😂🤣🤣我們在這間餐廳叫了幾樣東西,當然啤酒一定唔少得啦另外也叫了一些漢堡包啊小食再加上豬肋骨也吃得很飽,很飽的😂😂是一個很好的環境過來談心,聽音樂和朋友聚一聚的好地方

吃得很飽,很飽的😂😂

是一個很好的環境過來談心,聽音樂和朋友聚一聚的好地方
2023-10-02 79 浏览
At the entrance you will be attracted by three huge rattan sofas in the spacious al fresco dining area immediately caught our attention. The exotic vacation ambience immediately drew us in.行到門口已經見到三個水滴形藤織包廂,打卡特別有 feel。戶外用餐區有特大風機,即使夏天坐出面都唔會覺得好侷促。室內梳化全部有夏威夷風既花紋,座位寬敞舒適,仲要係寵物友善餐廳,有草地可以俾寵物放電,渡假風既環境氣氛好 ᴄʜɪʟʟ,啱晒一家大細嚟食飯 ~○ 𝐁𝐫𝐞𝐞𝐳𝐞 𝐌𝐨𝐣𝐢𝐭𝐨 // HH $98House blend rum with lime, mint & splash of house ginger beer. So freshing 依杯酒味比較重,加左新鮮士多啤梨,飲落果香十足加上清新薄荷味,係開胃之選。○ 𝐂𝐚𝐛𝐚𝐧𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐚𝐝𝐚 // HH $98Fresh coconut infused w

○ 𝐁𝐫𝐞𝐞𝐳𝐞 𝐌𝐨𝐣𝐢𝐭𝐨 // HH $98

○ 𝐂𝐚𝐛𝐚𝐧𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐚𝐝𝐚 // HH $98
Fresh coconut infused with white rum, pineapple, mango and lime.
見我地係咁打卡,店員仲特登用左充滿民族色彩既特色杯,即刻有去左夏威夷既感覺!菠蘿 + 芒果 + 青檸 + ᴡʜɪᴛᴇ ʀᴜᴍ,椰子味好香,酒味唔太重,味道酸酸甜甜,充滿熱帶風情。

○ 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐖𝐢𝐧𝐠𝐬 // $128
Deep-fried chicken wings paired with flavourful, buffalo sauce. Tangy with a hint of sweetness.
雞翼表面好香脆,內裡仲保持到肉汁,配埋甜辣水牛城醬好惹味。

○ 𝐏𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐇𝐚𝐦 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 // $188
Neapolitan-style pizzas baked in a tailor-made woodstone oven. Parma ham and rockets loaded on top of a chewy base and crispy crust. A perfect balance of freshness and savory flavours. The portion is huge and perfect for sharing.
石窯手工薄餅好大個,兩個女仔 sʜᴀʀᴇ 真係食唔晒!餅邊焗得香脆,中間口感煙韌。火腿鹹香十足,配合火箭菜整體好清新。

Exotic decorations of restaurant and staff wearing Hawaiian shirts gives a pleasant & relaxing vibe. They are so attentive, friendly & helpful.
特別一提 sᴛᴀғғ 非常熱情,服務殷勤用心。
記得經 ᴏᴘᴇɴʀɪᴄᴇ 訂座 ᴀ ʟᴀ ᴄᴀʀᴛᴇ 有 75 折,下次攞返收據去消費滿 $500 仲可以減 $100。消費滿 $200 就可以免費泊車,或者可以搭酒店既免費穿梭巴士。

FOLLOW IG @ FISWEET FOR MORE.
2023-09-30 69 浏览
假日想遠離城市嘅繁囂,去一啲又唔係太遠比較leisure嘅地方💙呢一間位於東涌嘅餐廳想試好耐架啦,一直都未有時間過嚟。今日趁着週末,可以過嚟試吓呢間餐廳,同埋順便喺東涌outlet行吓街哈哈😁我哋大概六點左右到,建議大家唔好太晏,因為可以欣賞埋日頭同埋夜晚嘅景色,可以飲住一杯嘢慢慢等個太陽落下,之後入黑再喺度食飯,真係一流。😊餐廳嘅環境好闊落好舒服,每張枱之間嘅距離都夠遠,而且有室外同室內嘅座位,入面同外面都有唔同嘅感覺。😀我哋叫咗幾個嘢食,我覺得都好食呀👍🏼👍🏼另外餐廳係pet friendly, 可以帶埋你既pet去總括嚟講建議大家試吓呢間餐廳,一定唔會令你失望😊

我哋叫咗幾個嘢食,我覺得都好食呀👍🏼👍🏼

另外餐廳係pet friendly, 可以帶埋你既pet去

總括嚟講建議大家試吓呢間餐廳,一定唔會令你失望😊
美國頂級西冷牛排 10oz 💰478👉🏻烤上等美國西冷牛排配薯條&黑椒汁👈🏻五成熟既西冷牛排煎到岩岩好 超級多肉汁💦份量好足 加埋啲有味粉薯條🍟同朋友仔share泥食都幾開心🥳四式芝士薄餅 💰178超級巨型既薄餅‼️小c妹平時已經好鍾意食芝士薄餅🧀食次見到呢個超巨型既薄餅上枱既時候🍕真係超開心勁興奮🤩芝士味好濃郁 鐘意食芝士既豬仔一定岩食😚ASIAN PUNCH H/H💰53似係一杯好清新既荔枝味soda🥤一夏天飲好清涼解渴 消暑一流🧊

美國頂級西冷牛排 10oz 💰478

芝士味好濃郁 鐘意食芝士既豬仔一定岩食😚

ASIAN PUNCH H/H💰53
似係一杯好清新既荔枝味soda🥤
一夏天飲好清涼解渴 消暑一流🧊
📍 Cabana Breeze (東涌)東涌怡東路9號灣景薈地下12-15號舖 他們的午餐套餐價格相宜,百多元就1個4個courses的lunch set❣️今日約咗朋友來試試佢🤭🩵Starter - Salad 沙律作為午餐套餐的開胃菜,清新爽口。新鮮的蔬菜和令人愉悅的沙拉醬相結合,帶來了豐富的口感和營養價值。它是一道輕盈又健康的選擇,為整餐帶來了平衡。🩵Side dishes - chicken wings配菜中的雞翼搭配甜辣醬是一個美味的組合。雞翼炸得金黃酥脆,外層醬汁香甜辣味十足,使得每一口都充滿著美味的滋味。這道配菜提供了豐富的蛋白質和美味的口感👍🏻🩵Side dishes - calamari 配菜中的炸魷魚圈是一道美味的選擇。魷魚圈經過炸製,外層酥脆,內部鮮嫩彈牙。這道配菜提供了豐富的蛋白質,而且搭配著酸甜的沾醬,味道更加美味。每一口都充滿了海鮮的鮮味,絕對是令人垂涎的一道菜。🩵Main course - ROAST SPRING CHICKEN $198其中一個主菜烤春雞是這個午餐套餐的重頭戲。半隻春雞先用特製的醬料醃製,然後經過烤制而成。這種烤春雞肉質鮮嫩多汁,外皮烤至
📍 Cabana Breeze (東涌)
東涌怡東路9號灣景薈地下12-15號舖

🩵Starter - Salad

🩵Side dishes - chicken wings

🩵Side dishes - calamari

其中一個主菜烤春雞是這個午餐套餐的重頭戲。半隻春雞先用特製的醬料醃製,然後經過烤制而成。這種烤春雞肉質鮮嫩多汁,外皮烤至金黃酥脆,醬料的滋味完美地滲入到肉中,使得每一口都帶來了濃郁的風味。搭配的熱騰騰的薯條讓這道主菜更加豐富和飽足。

🩵Main course - MIXED MUSHROOM RISOTTO $168
另一個主菜混合蘑菇燉飯是這個午餐套餐的亮點。這道意大利燉飯是以短粒米和自家製的高湯為基礎烹製而成。它的口感濃郁順滑,米飯吸收了湯汁的精華,搭配著各種混合蘑菇的香氣和口感,每一口都帶來了濃郁的意大利風味。這道主菜絕對能夠帶你享受一趟美味的意大利之旅。

🩵dessert - cake of the day藍莓忌廉蛋糕作為甜點,為整餐增添了甜蜜的結尾。
🩵drinks - Iced americano 配以冰美式咖啡作為飲品,清涼解渴

回頭: Yesyesyes,總的來說,Cabana Breeze午餐套餐提供了多樣美味的菜式。無論是烤春雞還是混合蘑菇燉飯,都展現了餐廳的烹飪技巧和對食材的用心。搭配的沙律和炸魷魚圈作為開胃和配菜,提供了豐富的口感和風味。如果你正在尋找一個舒適愜意的午餐地點,Cabana Breeze(東涌)是一個不錯的選擇❣️
2023-09-23 64 浏览
今日送完機,同屋企人去左東涌搵野食,東涌Sheraton 酒店有間好有渡假feel既西餐,我地比佢外邊個花花雀籠座位吸引左,就去食下啦一至五有lunch set,有湯、前菜、主食、甜品同飲品,十分豐富我哋叫咗一個湯同沙律,湯係蕃茄湯,沙律用左千島醬,好食前菜我哋叫咗炸魷魚同埋牛油蝦,海鮮好新鮮煮食我哋叫咗蟹肉墨魚麵同煙三文魚risotto,墨魚麵夠al dente,香香辣辣,有大量蟹肉;risotto用蕃茄湯,煙三文魚變成玫瑰花,好吸睛!甜品係藍莓芝士蛋糕飲品我哋就叫咗兩個椰青!同事服務好殷勤好熱情,見到我哋有BB仔,幫我哋準備BB凳,更加抱起BB玩!好開心既一餐!

我哋叫咗一個湯同沙律,湯係蕃茄湯,沙律用左千島醬,好食

前菜我哋叫咗炸魷魚同埋牛油蝦,海鮮好新鮮

甜品係藍莓芝士蛋糕

飲品我哋就叫咗兩個椰青!

2023-09-22
用餐时段
Cabana Breeze位於東涌Sheraton酒店旁邊,坐擁令人屏息的海景。餐廳提供以夏威夷風情為靈感的雞尾酒、飲料和葡萄酒,以及令人印象深刻的國際美食。我個人最喜歡的是燒乳豬,它的酥脆皮襯托出像薯片一樣的口感,肉質鮮嫩多汁,融化在口中。搭配特製醬汁,簡直令人無法抗拒!餐廳入口處擺放著兩個巨型包廂(見圖)在夜空中閃耀著明亮的光芒,營造出完美的露天用餐體驗。餐廳的室內裝潢採用東歐復古貴族風格,華麗而豪華,昏暗的燈光營造出低調奢華、浪漫充滿情調的氛圍。值得一提的是,只要在餐廳消費滿一定金額,可以酒店 @sheratonhongkongtungchung 的灣景薈T-Bay 享受免費停車2小時。【我的浪漫晚餐】1️⃣Gambas Al Aillo2️⃣Salmon Tartar3️⃣Maialae Porchetta4️⃣Pepperoni Pizza5️⃣Asian Punch6️⃣Chiaro pinot grigio7️⃣Vignerons pinot noit

【我的浪漫晚餐】
5️⃣Asian Punch
6️⃣Chiaro pinot grigio
7️⃣Vignerons pinot noit
2023-09-17 46 浏览
500年一遇的大雨,好彩返公司睇睇,先知辦公室有少少水浸,勞動完就要補充體力💪呢個午餐,非常豐富,有餐湯/沙律,前菜,主菜,甜品🤤是日餐湯係薯仔湯,賣相幾好,味道應該不錯,起碼無投訴🤣沙律都不錯前菜有幾款選擇,我們選了雞翼,魷魚,炒雜菜,味道不錯主菜,我們選了蟹肉意粉,豬肋骨,牛扒,三文魚意大利飯,份量不少,牛扒煎得不錯,最緊要係好食😋估不到最後還有甜品,這個Tiramisu 比較硬身,不過都幾香濃餐廳裝修都幾靚,打卡一流,可惜出面落雨,坐露天位置都幾舒服🥰

呢個午餐,非常豐富,有餐湯/沙律,前菜,主菜,甜品🤤

前菜有幾款選擇,我們選了雞翼,魷魚,炒雜菜,味道不錯

2023-09-08